Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmelere işaret ediyor. Sevdiğinizle eğlenceli ortamlarda bulunma fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Romantik açıdan güzel gelişmeler olduğu söylenebilir.

Bugün işbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabilirsiniz. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor.

Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. İhtiyaclarınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz.

Rahat denilemeyecek ve duygusal açıdan oldukça dalgalanmalara açık bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne iyi başlayacaksınız fakat ilerleyen zamanlarda bazı gerginlikler olabilir. Kendinizi daha iyi tanımak için arkadaşlarınızla vakit geçirmelisiniz. Öte yandan uzun bir süredir beklediğiniz önemli bir haber bugün size ulaşabilir. Bu haber belki sizin için bir umut kaynağı fakat yaratacağı fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 20 Mart saat 13:29-20 Nisan saat 00:27 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş, Venüsün iki ayrı burçtaki geri hareketi ve Mars-Boğa burcu seyriyle örtüşüyor. Dolayısıyla ihtiyaçlarımızı elde etmek, isteklerimize ulaşmak, çevremizle veya özel hayatımızla ilgili konularda otokontrolümüzü devrede tutmak gerekiyor. Öyle her istediğimizi hemen elde etmek, hemen karar vermek, yürürlüğe koymak mümkün olmayabilir. İlişkimizi gözden geçirmemizde yarar var. Benim dediğim olacak tarzda hareket edemeyiz. Duruma bakacağız. Eğer sorun varsa, bunu çözüme kavuşturmak için kendi payımıza düşen nedir? Tabii ki gereksiz fedakarlıkta bulunmak veya taviz vermek olmamalıdır. Çabuk kızmak, parlamak, acil kararlar verip uygulamak da yanlıştır. Yönetici Mars-Boğa burcunda mali konularda hesabı bilmemiz gerektiğini söylüyor. Venüs-Koç ve Balık burcunda gerilediği için, devam eden ilişkimizi veya yenilikleri mercek altına almamız lazım. Görünen o ki bu yılki Koç süreci biraz yavaşlatıcı gözüküyor. Keskin uçlarımızı törpülüyor, ne yapmayı düşünüyorsan bir daha bak, gözden geçir ondan sonra karar ver diyor. Saat 13:37-18:30 arası Ay-boşluk etkisinde, sizi bir şeylerin baskı altına aldığını hissedersiniz. Gelişmelerden lütfen kendinizi sorumlu tutmayınız. Hayatı kendi akışına bırakınız. Saat 18:30 sonrası Ay-Oğlak burcunda seyredecek. Sorumluluklar ön planda olacak. İki gün boyunca disiplinli olacağız. Saat 18:58 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün, liderlik gücümüzü göstermek ve başarılı olmak arzumuzun simgesidir. Öncü bir burçta oluşması kişiyi hırslandırabilir ve kısa süreli bir kriz yaratabilir. Bu krizin en önemli nedeni, kendi bildiği şekilde ilerlemekten yana olan bireyin birileri veya sorumlulukları yüzünden engellenmesi sonucu yaşadığı gerilimdir. Böyle durumda olanlar öncelikle izledikleri yolun ne denli güvenli olduğunu ve isteklerini yerine getirme halinde ne denli kazançlı çıkacaklarını iyice tespit etmelidirler. İşte bu tespiti yaparken dikkat edilmesi gereken ve edilmediği takdirde rahatsız edici olan en önemli nokta gerginlikten uzak durmak, birilerini, kuralları, sizi engelleyen şartları mantıklı bir şekilde gözden geçirmektir. Eğer tam tersine hiddetlenir, istediğinizi elde edemediğiniz için isyan ederseniz şansınızı zorlamış olursunuz. Sakin olun, aklı başında hareket etmeye özen gösterin. Böylelikle daha sağlıklı bir şekilde ilerler, eksiklerinizi görür ve birilerinin dikkatini çekebilirsiniz. Yeni haftanın her açıdan sizleri mutlu etmesi dileğimle,

20 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının harekete geçtiği bir gündesin. Ancak seni özellikle kızdırmak isteyen kişiler olabilir, sakinliğini korumalısın.

20 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde kadın otorite figürlerin baskısı ile karşılaşabilirsiniz. Sınırlarınıza yapılan bu müdahaleyi akıllıca çözüm bulup, gücünüzü karşı tarafa ispat etmeniz gerekebilir.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün değişik konulara ilgi duyabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda en iyisini yapmaya özen göstereceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Günün ikinci yarısındahayatınızdaki konular daha fazla sizi meşgul etmeye başlayabilir. Duygusal olarak kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir

20 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

20 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kalabalık ortamlardan, gruplardan yapacağınız işlere dair destekler göreceksiniz. Diğer insanlara yardım etme konusunda aşırılığa kaçmamaya ve insanların sizi suiistimal etmelerine izin vermemeye çalışın.

20 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi ve düşünsel konulara karşı ilginiz olabilir. Uzak bir yerlere gidebilme hayalleri kurulabilir. Bu zamanlarda bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz. Yabancı kültürlerle ilgili mesleki ve kültürel bağlantılar, hukuki kazanımlar için destekleyici çabalar günün temasını oluşturacaktır. Zihinsel farkındalıklarınızın ve majör eğitimlerin hareket kazanacağı ilham dolu bir haftaya başlarken, önünüzdeki bir aylık sürede odak noktanızın benlik alanınız, hedef ve planlarınız olacağını da bir tarafa yazmalısınız. Her bakımdan özel bir haftadasınız.

20 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluk duygunuzun oldukça güçleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Eğlence veya dinlenceyi, görevlerinizin arkasında ikinci plana atabilirsiniz. Eğer bir sosyal faaliyete katılırsanız, bir taraftan da görevlerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 00" R
Ay
Başak
09° 06' 52"
Merkür
Koç
17° 32' 57"
Venüs
Koç
17° 31' 34"
Mars
Balık
21° 16' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 54"
Satürn
Balık
15° 33' 05"
Uranüs
Boğa
21° 44' 04"
Neptün
Balık
28° 33' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 48"
Lilith
Başak
22° 07' 31"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>