Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkilerinizde aceleci hareket etmeye ve spekülasyona meyilli olabileceğiniz bir gün. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, sevdiğinizle ilişkinizi rahatlatabilir.

Günlük çalışmalarınızda aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz. İş yerindeki yoğun çalışmanın sağlığınız üzerinde olumsuz etki yapması muhtemel.

Kaynaklarınızı ve maddi varlıklarınızı daha etkin kullanma yolları arayabilirsiniz. Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Yaptığınız tasarruflar ya da yatırımlar üzerine yeniden düşünün. Değişikliklere gidebilirsiniz.

İleriye dönük düşünebilmelisiniz. Şu anki şartlar elverişli olsa bile önümüzdeki günlerde belirsizlik yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözünüz çeşitli sosyal etkinliklerde, ama yakınınızdakilerin koşulları ve moral durumları size ayak uydurabilecek yeterlilikte değil gibi. Akşam saatlerinde yapacağınız bir programa dahil olmak isteyenler olabilir. İkili ilişkilerde sorunları içerde çözme yolunu seçmelisiniz. İnsanların derde derman olan merakı, sorunları kördüğüm haline getirebilir.

27 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 09:27 Ay-Chiron kavuşumu, ruhsal anlamda rahatlık, kendimizle iç temasımız, benliğimizle yeniden bütünleşmemiz anlamında kıymetli olduğunu vurguluyor. Çeşitli teknikler öğrenebilir, uygulayabilir, kendimize özen gösterebiliriz. Bunların tümü rahatlatıcıdır. Saat 13:19-17:11 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Soyut çalışmalar, sanatsal uğraşılar, mistik faaliyetler, ritüeller için gayet uygundur. İnsanların bizi yargılamalarından hoşlanmayız. Kendinizle barışık olmak isteriz. Bu saatler arasında bazı meseleler duygusal olarak sizi zorlandığında şöyle geri çekilip hayata ve kendinize bir mola armağan ediniz. Çünkü hiçbir şey sizin iç huzurunuz kadar önemli değil. Saat 17:11 Ay-Koç burcu geçişi, tüm ağırlıkları ortadan kaldırır. Sizi her anlamda, her konuda ve alanda teşvik edicidir. Duygularınızı ateşlendirir, aklınıza geleni hiç bekletmeden yapmanızı sağlar. Kimseye hesap vermek zorunda hissetmezsiniz kendinizi. Sizin için haklı çıkmak son derece önemlidir. Güvenli, kendine inanan bir kişi olarak arzuladığınız sonuca ulaşmak istersiniz. Saat 19:44 Mars-Neptün görünümü maddi kazanç ve birikimlerin değerlendirilmesi, yatırım konularında düşünülmesini sağlıyor. Karşınıza yeni bir fırsat çıksa da, bir durup bakmakta yarar var. Venüs geri hareketini unutmayalım. Saat 22:59 Ay-Venüs kavuşumu, duygularınızı ateşli bir şekilde dışa sunduğunuzu gösteriyor. Kafanızın içini kurcalayan bazı durumlar olsa da, sizin için arzularınızın doyuma ulaşması son derece önemlidir. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmemiz dileğimle,

27 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yorgun başlayabileceğini işaret ediyor gökyüzü. Bugün işlerini evden halletmek isteyebilirsin. İşlerini aksatmamanda fayda var.

27 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçe dönmek ve ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Bilmediğiniz bazı konularla ilgili derin bir şüphe hissedebilir ve bunu konuşma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Kayıplar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde işleriniz yavaşlayabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içinde mücadele ettiğiniz konular çokta somut olmayabilir. Duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler meydana gelebilir.

27 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı pozitif olmaya devam etmelisiniz. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan...

27 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda patronlarınızdan göreceğiniz destek kafanızdaki planların hızlanmasına neden olacak. Enerjiniz tam olabilir ama fikirlerinizi ortalığa dökmek için sabırsız davranmayın.

27 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün genelinde ağır ruhsal enerjilere sahip olacaksınız. Bilinçaltı çalışmalarına katılmak için uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir. Hızlı başlayıp hızlı gelişen ilişkilere çekilebilirsiniz. Özellikle insani tüm ilişkilerinizde kabullenici ve sağduyulu bir yapıya dönüşmeniz mümkündür. Psikolojik destek imkanı bulabileceğiniz bir konumdasınız. Beklentiniz dışında gelişen olaylara karşı daha sağduyulu ve kabullenici bir tutum sergileyebilirsiniz. Bedensel enerjinizin yüksek olacağı bir gün deneyimleyeceksiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji seviyenizin yüksek, motivasyonunuzun da yerinde olması, sizi, bugün büyük düşünmeye, büyük planlar üzerinde çalışmaya itebilir. Yine de aşırı özgüven sorun yaratabilir; gereksiz risklere girmekten kaçının.

27 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 16' 44" R
Ay
Aslan
08° 32' 30"
Merkür
Koç
19° 01' 40"
Venüs
Koç
14° 21' 53"
Mars
Balık
19° 17' 27"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 53"
Satürn
Balık
15° 17' 42"
Uranüs
Boğa
21° 35' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
19° 52' 47"
Lilith
Başak
21° 50' 28"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 16/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>