Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın yaptığı rahat etkiler aşkta hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler getiriyor. Yalnız, içinizde duyacağınız heyecanla aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemede güçlük çekebilirsiniz.

Meslek yaşamınızda karşılaştığınız gecikmelerden ve iletişim problemlerinden kurtulabileceğiniz bir gün. Organize faaliyetlerden büyük zevk alabileceğiniz bu devrede,amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.

Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir. Ticari ilişkilerinizden kazançlı çıkmanız mümkün.

Görüşlerinize karşı çıkanlarla yapacağınız tartışmalarda huzursuz olabilirsiniz. Eğer dikkatli davranırsanız yapıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz. Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var. Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız.

25 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 08:56-13:06 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bazı kişiler sizi sorunlarıyla meşgul edebilirler. Zaman kaybetmemek için, öncelikle kendi işinize, yapılacaklara bakınız. Saat 13:06 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay, sizi ılımlı enerjisiyle kucaklıyor. Ruhsal yönde arınmanızı, sakinleşmenizi sağlıyor. Saat 13:17 Güneş-Venüs kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor ve tutkularınızı canlandırırken, arzu ve isteklerinizi hem dış dünyada hem de özel hayatınızda yaşama hevesinizi yükseltiyor. Karşı cinsin gözlerinin üzerinize çevrilmesini sağlıyor. En özel yanlarınızla beğenilmenizi, ne istiyorsanız ona yönelmenizi teşvik ediyor. İlişkilerde şansınızı yükseltiyor. Ruhunuz kıpır kıpır, enerjiniz gayet yüksek. Fakat unutmayalım, Venüs gerilediği için temkinli ve bilinçli şekilde duruma bakmamızda yarar var. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, çalışma hayatımızı, sağlığımızı, günlük hayatımızı ilgilendiren konularda gelişimi önemsemeliyiz. Günlük düşünmemeli, bizzat geleceğimizi önemseyerek gerçekçi bir değerlendirmede bulunmalıyız. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

25 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın yorgunluğunu atmak isteyeceğin bugünde, güzel haberler alabilirsin. Sevdiğin kişinin senden bazı beklentileri olacak.

25 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve haberler duyabileceğiniz bir gün. Aşkta sınırlarınızı belirleyen konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aceleci olmamak ve yarım kalan işleri tamamlamak daha iyi olacak. Duygusal açıdan kendinizi fazla hassas hissedebilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ağzınızdan bal damlayacak sanki. Güler yüzünüz ile ettiğiniz iltifatlar karşınızdakileri çok mutlu edecek. Maddi konularda olumlu gelişmeler var...

25 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, zamanınızı sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla veya sevdiğiniz insanla sosyalleşerek geçirebilirsiniz. Kendinizle olan bağlantınız giderek güçlenecek. Bunun tadını çıkarın.

25 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerden öğlene kadar ağır enerjilere dahil olacağınız bir gün deneyimleyeceksiniz. Tembellik güdüsü yüksek olabilir. Ay'ın sabah saatlerinde arkadaşlık ve toplumsal alanda ilerlemesi nedeniyle arkadaşlıklarınızın değer kazanacağı bir cumartesi gününde olacaksınız. Uzlaşma enerjisine sahip olacaksınız. Ancak mesleki alanlarınızdaki takıntılı olduğunuz konularda doğru iletişim sayesinde gidermeye yönelebilirsiniz. Kredi ve vergilerle ilgili önemli pürüzleri tatlı diliniz sayesinde giderme potansiyeline sahipsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda bir çeşit gerilim yaşayacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. Bu gerilime neden olan, sizi sıkan şeyleri yakınlarınıza açmak isteyebilirsiniz. Bunların, ailenin kullandığı maddi kaynaklarla alakalı olması, kuvvetli bir olasılıktır.

25 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 11' 11" R
Ay
Yay
11° 18' 35"
Merkür
Koç
16° 03' 52"
Venüs
Koç
26° 53' 33"
Mars
Balık
27° 09' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 54"
Satürn
Balık
16° 16' 33"
Uranüs
Boğa
22° 09' 28"
Neptün
Balık
28° 48' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 10"
Lilith
Başak
22° 58' 05"
True Node
Koç
15° 30' 32"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>