Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bir rastlantı sizde büyük değişiklikler yapacak. Aşk hayatınız daha iyi bir yöne kayacak. Duygusal yönden kendinizi sevgilinize karşı oldukça zayıf hissediyorsunuz. Duygularınızı tam ifade edemiyorsunuz.

Bugünhayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni düzene uymak ve bu düzende öncü olmak için çaba harcayacaksınız. Şu aralar gelecek için bir endişeniz yok. Kendinize iyi birçevresi yaptığınızı düşünüyorsunuz.

Parasal konularda aslında iyi durumda olmanız gerekiyor ama gereksiz harcamalarınız yüzünden sık sık parasız kalıyorsunuz.

Gereksiz harcamalarınızı kesmelisiniz. Bunun yanında uzun zamandır aramayı ihmal ettiğiniz yakınlarınızı aramanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz.

28 Mart 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 28 Mart saat 05:57 tarihinde burcunuz üzerinde doğacak Yeniay, Venüs geri hareketiyle örtüştüğü için, finansal durumu ve ilişkileri tekrar bir gözden geçirmenin doğru olacağını işaret ediyor. Bu Yeniay sizi bir karar vermeye, girişimde bulunmaya, değişime yüreklendiriyor ancak istikrarın önemini de vurguluyor. Kişisel yönden biz artık geçmişi değil, geleceği hedefliyoruz. Başarılı olmak ve tüm gücümüzle hayatı kotarmaktan yanayız. Parasal yönden güvencemizi önemsiyoruz. Eğer bir adım atacaksak, öncelikle bunun kazandırıcı olması gerekiyor. Biz de bu Yeniayda, kazanmanın yollarını arıyoruz. Bu Yeniayı yöneten Mars-Boğa burcunda ilerliyor. Finansal konularda mutlaka hesabı bilmek gerekiyor. Çünkü Nisan ortasında Merkür gerileyeceği için, şimdiden bütçemizle ilgili meselelerin zaten dikkatli yapılması gerekecek. Bu Yeniay, iki farklı düşünmeye neden olabilir. Evet, ben ne istediğimi biliyorum, hayır ben henüz tam emin değilim. O nedenle geçmiş tecrübelerinizi göz önüne alarak da duruma bakmak yararlı olacaktır. Evlilik,ortaklığı, finansal konularda aceleci olmayıp, her şeyi enine boyuna tartarsak, bilinçli şekilde şartları gözden geçirirsek 11 Nisan tarihindeki Dolunayda ilişki,hayatıyla ilgili konularda zorlanmamış oluruz. Yeniayın olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

28 Mart 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı yönünün ön planda olacağı bir gün. Eskiye dair ne varsa hayatından adeta söküp atmak isteyebilirsin.

28 Mart 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza ve özellikle baş ağrılarına dikkat etmeniz gereken bir gün. Bugün hayatınızla ilgili önemli farkındalık edinebileceğiniz farklı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

28 Mart 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel ilgi alanlarınıza yönelebilirsiniz. Bedene ait konular ön plana çıkabilir. Kendinizi daha fazla gösterme isteği içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün kendi fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi farklı ve yeni konulara hazırlayabilirsiniz.

28 Mart 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda artışlar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayıp kendinizi...

28 Mart 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda bir yeni ay meydana geliyor. Hayatınızda yeni başlangıçlara hazırsınız. Bir ilişkiniz yoksa ilişki konusunda bir başlangıç yapabilirsiniz. Mevcut ilişkiniz yeni bir döneme ilerleyebilir. Maddi konular,ve kazançlar önem kazanıyor.

28 Mart 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal olarak değişken ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaç duyduğunuz bu dönemde, değişik konu ve olaylar fazlasıyla ilginizi çekecek.

28 Mart 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün başlayan ruhani enerjiler devam edecek. Bilinçaltı ve meditasyon çalışmalarına katılmak için uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir.Daha özgür hissetmek isteyeceğiniz, insani tüm ilişkilerinizde kabullenici ve sağduyulu bir yapıya dönüşmeniz mümkündür. Sağlık konusunda öncelikli olarak ruhsal ve ikincil olarak bedensel şifa bulmanız gerekir. Akşamüstünden itibaren enerjiniz yükselecektir. Üç gün boyunca sezgileriniz sayesinde maddi ve manevi değer yaratma motivasyonu bulabilirsiniz.

28 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün içinde her konuda rahat olmanızı sağlayacak etkiler altında olacaksanız da, saateler ilerledikçe bazı konular zihninize takılabilir. Bunlara saplanıp kalmamalı, takıntı haline getirmekten özenle kaçınmalısınız.

28 Mart 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 54' 12" R
Ay
Başak
10° 33' 55"
Merkür
Koç
17° 29' 20"
Venüs
Koç
17° 40' 40"
Mars
Balık
21° 22' 20"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 35"
Satürn
Balık
15° 33' 49"
Uranüs
Boğa
21° 44' 28"
Neptün
Balık
28° 33' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 13"
Lilith
Başak
22° 08' 20"
True Node
Koç
15° 36' 45"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:37

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>