Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde beklemediğiniz yoğun bir iletişim dikkat çekici olabilir. Özellikle öğleden sonra saatlerinde değişik sürprizlere sevinebilirsiniz.

Çalışmalarınızda yakın çevrenizden ihtiyaç duyduğunuz desteği görebileceğiniz bir gün. Pozitif yaklaşımlarınız yeni işlerinizi halletmenizde önemli rol oynuyor. Yazılı ve sözlü iletişimde başarılı olabileceğiniz görülüyor.

Bugün parasal konularda olumlu haberler alabilir aynı zamanda kişisel gelirinizi arttırıcı faaliyetlerde başarı sağlayabilirsiniz. Alışveriş için uygun bir gün.

Bugün kendinizi huzursuz hissederek yılgınlık duygusuna kapılabilirsiniz. Gelişmeleri fazlasıyla sorgulamamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlara kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Aile içi ilişkiler olumlu gelişmelere açık. Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz.

31 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 02:12-19:41 arasında boşlukta olacak Ay etkisi altında, güvendiğiniz insanlarla bir arada olmak size huzur ve emniyet duygusu verir. Herhangi bir problemle karşılaştığınızda bunu mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz faydalı olur. Tepki göstermek zamanı değildir. Bilakis aklı başında hareket ederek huzuru yakalayabiliriz. Saat 12:37 Ay- Chiron güçlendirici ve şifalı görünümü güç, huzur ve güven aşılayıcıdır. Kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında kıymetli bulduğunuz güzelliklere sahip olmak, zayıflıklarınızı yenmek istersiniz. Saat 19:41 itibariyle etkili olacak, Ay-İkizler burcu geçişi sizi hareketli ve meraklı kılmakta. İlginizi çeken konularda bilgilenebilir, çabucak bitirmeniz gereken işleriniz varsa bu olumlu enerjiden destek alarak halledebilirsiniz. Düşüncelerinizi içinizden geldiği şekilde insanlara ifade edebildiğinizde mutlu olursunuz. 31 Mart saat 20:31-10 Nisan saat 02:14 tarihleri arasında düz seyirle Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, maddi güvence, sağlamlık, üretime dönük düşünme yönünde olumludur. Kıymetli olanı isteriz. Ancak bir o kadar da güvenmek ve uzun vadeli kılmaktan yanayızdır. Kalite, başarı, standartlarımızı yüksek tutma arzusu, sevdiklerimiz ve kendimizin rahatlığı, huzurlu bir yaşam, emin adımlarla ilerlememizi sağlayan bir iş, tutumluluk bu dönemin etkileri arasında yer alır. 10-20 Nisan arası Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Bu tarih sonrası paramızı değerlendirme veya finansal yöndeki ilişki ve bağlantılar, alış-satış gibi işlerde tabii ki temkinli hareket etmemizde yarar var. Saat 21:34 Ay-Venüs görünümü, çevremizle iletişimde, bağlantılarda, yolculuk, haberleşme ve her türlü tanışma ve görüşmede zamanlamayı iyi yapınız. Çünkü Venüs geriliyor. Tedbirli ve iyi gözlemde bulunmakta yarar var. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

31 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde yakaladığın fırsatları değerlendirmek isteyeceksin. İşle ilgili çıkacağın bir seyahati, küçük bir tatile çevirebilirsin.

31 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli bir gün. Yöneticilerinizden maddi projeleriniz adına destekler görebilir ve kendinizi motive edebilirsiniz. Sevgide biraz paylaşımcı olmanın zamanı, gereksiz kıskançlıklardan uzaklaşın.

31 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. Başkalarından yardım alabilirsiniz.

31 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. İlişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacaksınız. Kendinizi aşma konusunda gerekli avantajlara...

31 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

31 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla parayla ilgili işlerde becerileriniz ve görüşmeleriniz artabilir. Kararlı adımlar size kazandıracak. Ticaretle uğraşanlar için yoğun ve aktif olacakları bir dönem geliyor.

31 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yaratma konularında kıymetli bir gündesiniz. Finansal olarak yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Paranın değeri ve yönetimi önem kazanacaktır.Diğer taraftan manevi değerlerinizi gözden geçirebilir, özellikle ilişkilerinizde kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven telkinini mercek altına alabileceksiniz. Kalender bir ruh haliyle hem yatırımlarınızı gözetebileceğiniz hem de manevi değerlerinizi tatmin edebileceğiniz bir gün deneyimleyebileceksiniz. Sakinlik ve yardımseverlik günün temasını oluşturacaktır.

31 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve kalabalık sosyal gruplar içinde yürütülen faaliyetler, hayatınızda daha büyük bir önem kazanmaya başlayabilirler. Toplum yararına faaliyet gösteren sosyal bir kuruma da katılmanız ihtimal dahilindedir.

31 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 57" R
Ay
Başak
20° 34' 58"
Merkür
Koç
17° 06' 07"
Venüs
Koç
18° 43' 31"
Mars
Balık
22° 01' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 15"
Satürn
Balık
15° 38' 50"
Uranüs
Boğa
21° 47' 16"
Neptün
Balık
28° 35' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 12"
Lilith
Başak
22° 13' 59"
True Node
Koç
15° 37' 51"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>