Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzü hareketlendirme çabaları, yaşamınızın her alanını renklendirebilir. En azından kendiliğinden gelen sürprizleri fark edebilmelisiniz. Aşk konularında gözle görülür bir enerji kaybı söz konusu, toparlanmalısınız.

Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir. İş ortamınızın şartları, muhtemel kazançları görebilmenize elverişli değil.

Yakında kaçamayacağınız büyük bir alışverişiniz var. Paranın doğurduğu sorunlarla yakından tanışık olmanız, sizi sıkı önlemlere yöneltiyor. Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikimi koruyabiliyorsunuz.

Sizde etki bırakan kişi ya da olayları, hoşluk da olsalar, sıkıntı gibi yaşayabiliyorsunuz. Duygusallığınızı gizlemenize gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde sevinçleriniz var. İlginç bulacağınız değişik biriyle mutlu günler geçirebilirsiniz. İnatçılığınızı aşırılığa götürdüğünüz durumlardan, sonradan farkına vardığınız zararlar görebiliyorsunuz. Çok özel dostluklarda, önyargılı yaklaşımlar üzüntüler doğurabilir. Son yaşanılan olayların yol açtığı dönemsel yalnızlıklar yakında yok olacak.

3 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 3 Nisan saat 03:25-15 Nisan saat 13:18 tarihleri arasında Venüs-Balık burcuna geriliyor. Bu süreçte, geçtiğimiz Ocak-Şubat aylarında başlanan işlerin, meselelerin tekrar karşımıza çıkması bize kendilerini hatırlatması mümkündür. Her şeyi derinlemesine ele alarak inceleriz. İlerlemeyen veya umduğumuz gibi gelişmeyen bir şeyler varsa bunlara şimdi yeniden bakarak çözüm bulabiliriz. Birileri bizimle zıtlaşsa bile onları yüce gönüllüğümüzle anlamaya çalışırız. Eğer bizim yüzümüzden olmuşsa, gönül alırız. Bazen de neden böyle oldu diye hayıflanırız. Oysaki gerileme dönemleri geçmişte yaşananlara tekrar bir bakmak, sağlıklı ve işler hale getirmektir. Venüs-Balık burcunda güçlüdür. Geri hareket ise, duygularımızın içe yönelişi ve kendimize bir bakma halidir. Bu bakış sayesinde gereksiz tavizlerin veya tam tersine fazla iddiacılığın yarattığı nahoş durumların farkına varırız. İşte bu fark ediş olumlu yönde gelişmemizi sağlar. Bu dönemde önemli olan birilerini değil, önce kendimizi kandırmamaktır. Bir şeylerden kaçmak için garip yöntemler denemek, sözgelimi fazla yiyip içmek, zararlı alışkanlıklar, sağlığımızı önemsememek gibi. Bunlara dikkat edelim. Bu süreçte rüyalar, sezgiler bir hayli etkilidir. Bir şeyin gerçek yüzünü, sırrını bu yolla öğrenirsiniz. Benim size tavsiyem tanımadığınız kişilere sırlarınızı vermemeniz, hayal kırıklığı yaratan ve sizi üzen durumları gerçekçi şekilde gözden geçirmenizdir. Hislerinizi yazıya dökerek rahatlayabilir veya sanatsal anlamda bir esere dönüştürebilirsiniz. Parasal ve ilişki meselelerini bu dönemde gerçekçi şekilde ele alınız. Hislerinizin sizi yanıltmasına izin vermeyiniz. Saat 19:25 Ay-Neptün görünümü, hem ailevi konular üzerinde hem de iç dünyanızda huzur, güven ve korunma duygularınızı baş tacınız yapacaktır. Sevilmek, şefkat, ilgi, romantizm, ılımlılık gibi olgular kıymetlerimiz olarak önem taşıyacak. Saat 21:40 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak ilkdördün, yanlış gidene müdahalede bulunarak sınırınızı korumaya çalışırsınız. Duruşunuz, kendinize olan hakimiyetiniz ve cesaretiniz fazlasıyla yüksektir. Ancak dozunu iyi ayarlamalıyız. İlkdördün etkisi altında, hassasiyetiniz yükselebilir. Haksızlıklar karşısında susmanız pek kolay olmayabilir. Sizi ne mutlu ediyor, neye gereksiniminiz var bunları tespit etmek ve dile getirmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Birisi hakkınızı yiyorsa, -Arkadaş sen bana karşı yanlış davranıyorsun diyerek tavır alırsınız. Ufak tefek rahatsızlıklar fiziksel anlamda yaşanabilir. Kendinizi güvence altına almak için var gücünüzle çalışabilirsiniz. Eğer yanlışınız varsa, birinin uyarıda bulunmasından pek hoşlanmazsınız. Ancak dengeli hareket etmek lazım. Çünkü tam tersi durumda çatışmalar kaçınılmaz olur ki, bundan uzak duracağız.

3 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende otorite sahibi birisiyle iletişim sorunu yaşayabilirsin. Kendini anlatmak için zaman kaybetmemen de fayda var.

3 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve kariyer hayatınızdaki otoriter figürlerle fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Kişisel sınırlarınızı biraz daha kendi şartlarınıza göre korumaya özen gösterin.

3 Nisan 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eski ilişkileriniz tekrar gündeme gelebilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. İşlerinizin sağlam olması için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

3 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsle sürekli restleşerek hiçbir şey elde edemezsiniz. Bugünlerde oldukça gerginsiniz. Önceden hazırlamış olduğunuz planlarınız sizi tedirgin...

3 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yakın çevrenizden duyacağınız bazı söylemler sizi yorabilir ve kendinize olan güveninizi yitirebilirsiniz. Motivasyonunuzu bugün kaybetmeyin ve eksikliklerinizi çok daha fazla çalışarak telafi etmenin yollarını arayın.

3 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

15 Nisan'a kadar ilişkilerinizde zorlanmalarınız tavan yapabilir. Eski ilişkilerinize dair konular karşınıza gelebilir. Bilinçaltınızı meşgul eden ilişki konularını bu süreçte tamamlamalısınız.

3 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftayı değişken ve artık sönmeye yaklaşmış bir enerjiyle tamamlıyorsunuz. Gece saatlerinde aileniz ve akrabalarınız ile bir arada olmak, eski günleri anmak ve nostalji yaşamak isteyebilirsiniz.Ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, ebeveyninize sevgi göstermek arzusu taşıyabilirsiniz. Bugün fikirleriniz ve mecburiyetler arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hizmet alanınızda ihtiyacınız olan maddi desteği yakalayabilmek için fikirler üretebilirsiniz. Ancak alerjiler, zehirlenmeler, ishal gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

3 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri huzurunuzu kaçırsa da sonra olaylar tamamen lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

3 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 08' 46" R
Ay
Akrep
27° 45' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 11"
Venüs
Koç
25° 34' 28"
Mars
Balık
26° 19' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 01"
Satürn
Balık
16° 10' 38"
Uranüs
Boğa
22° 05' 50"
Neptün
Balık
28° 46' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 29"
Lilith
Başak
22° 50' 58"
True Node
Koç
15° 33' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>