Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Venüs kariyerinizle dikkat çekeceğiniz ve işinizde gözönünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir. Bazı hazırlıklar içindesiniz. Bunun oluşturduğu heyecanı gerginliğe dönüştüren endişeler barındırıyorsunuz. Bu hazırlıkların arkasındaki değişime göstermeniz gereken uyumla ilgili kaygılarınız var. Bugün kaygınızı azaltacak hareketlenmeler söz konusu.

4 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 03:58 Ay-Mars görünümü, evimizin, ailemizin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı harekete geçmemizi sağlıyor. Üretime dönük düşünüyoruz ve ayaklarımızın üzerinde durabilmek için, paranın ve aile olmanın ne kadar önemli olduğunun gayet iyi farkındayız. Saat 05:31 Ay-Jüpiter görünümü, ailemizi ilgilendiren konularda herkesin ölçülü ve dikkatli davranmasını isteriz. Nazik olunmasını, adil davranılmasını bekleriz. Bir problem varsa eğer, bunu başkalarıyla konuşmaktan hoşlanmayız. Canımız sıkkın olduğunda hemen bir şeyler yeriz, içeriz. Bu bizi rahatlatır. Tabii ki kilo alımına neden olabilir. Dikkat etmekte fayda var. Partnerimizin güzel yaklaşımları bizi rahatlatır. Değerlerimize saygı göstermesi mutlu eder. Saat 06:33 Ay-Pluto karşıtlığı ailemizi, bastığımız toprağı, değer verdiğimiz her şeyi korumak adına, güçlenmek arzumuzun işaretçisidir. Saat 14:31 Ay-Uranüs görünümü, mesleki-özel hayat-ilişki- kişisel girişimlerinizle alakalı konulardaki hassasiyetin göstergesi. Size karşı olan sistem, kişi veya durumlarla hem dış hem iç anlamda mücadeleye zorlanabilirsiniz. Haksızlıklara dayanamayan bir kişi olarak, birileriyle çatışabilirsiniz. Yeniliklere oldukça açık bir kişi olduğunuz için, özellikle düşüncelerinize, değer verdiğiniz olgulara laf atıldığında, baskı uygulandığında kayıtsız kalmazsınız. Saat 23:45-5 Nisan 01:13 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, geçmiş meselelerden ziyade bugünü merkez alarak düşünmeniz sizi yaşanabilecek stresten korur. Temkinli hareket etmek ve yenilik anlamındaki işler konusunda beklemede kalmak durumundayız. Her günün sabahı, bir aydınlığa işarettir. Doğan Güneş sizlere olumlu ve başarılı girişimlerde bulunmanız ve gönlünüzce ilerlemeniz anlamında şans getirsin. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

4 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatınla ilgili yorumlara kulak asmak istemeyebilirsin. Zamana ihtiyacın var. Böylelikle kalbinin doğrusunu bulabileceksin.

4 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınız ile ilgili geleceğe yönelik planlar yapmak size güven verebilecek. Kişisel özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissetmek sizin duygularınızın ani ve hızlı bir şekilde değişim göstermesi ve ani tepkiler vermenize neden olabilir.

4 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular da değişiklikler gündeme gelebilir. Toprak, emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çaba sarf edeceksiniz. Yeni kararlar almakta, bazı konularda harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyeceksiniz.

4 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kurallarınız sebebiyle birçok fırsatı kaybedebilirsiniz. Bu inadınızdan vazgeçin. İlişkinize sahip çıkmak istiyorsanız onu dinlemelisiniz.

4 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

4 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aile alanlarınızla kişisel istekleriniz arasında kalabilirsiniz. İçinizdeki büyük enerjiyi kontrol etmekte zorlanacaksınız. İş ortamlarında daha sakin olmaya çalışmanız gerekiyor.

4 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın transit etkisiyle aileniz ve akrabalarınız ile bir arada olmak, eski günleri anmak ve nostalji yaşamak isteyebilirsiniz. Ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, ebeveyninize sevgi göstermek arzusu taşıyabilirsiniz.Bugün fikirleriniz ve mecburiyetler arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Venüs'ün bilinçaltı ve sezgiler alanınıza girmesiyle şifa gücünüz artacak ve rüyalarınız zenginleşecektir. Duygusal ve sezgisel yanınızın algılarınızın açık olduğu bir dönem olacaktır. Ruhani ve manevi yaşam önem kazanacaktır.

4 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

4 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 22' 10" R
Ay
Boğa
23° 01' 54" R
Merkür
Koç
22° 13' 33"
Venüs
Boğa
11° 05' 37"
Mars
Koç
06° 01' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 42"
Satürn
Balık
17° 15' 36"
Uranüs
Boğa
22° 49' 09"
Neptün
Balık
29° 08' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 42"
Lilith
Başak
24° 14' 47"
True Node
Koç
15° 19' 47"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>