Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olayların pek istediğiniz yönde gitmemesi sizi rahatsız edebilir. İyimserliğinizi korumaya çalışmalı ve dikkatsizliklerden kaçınmalısınız. İlişkiniz için yepyeni düşünceleriniz ve planlarınız olmasına karşın bunları hemen uygulamakta engellerle karşılaşabilirsiniz.

İşle ilgili öncelikler ve tamamlanması gereken sorumluluklarınız var. Özellikle sabah saatlerinde bu konuda hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görmeniz muhtemel.

Parasal ortaklıklar son derece ilgi çekici olabilir. İstediklerinizi elde etmek için çok daha büyük bir çaba sarfediyorsunuz. Değişen koşullar sizi huzursuz kılsa bile sürprizler ve yaklaşımlarla bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler bağlamında daha toleranslı olmalı ve çatışmalardan uzak kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda sizi doğrudan ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Kendinize dönük biri olmayışınız, bu tavrınızın bilinçli bir kaçış olduğu şeklindeki görüşleri doğruluyor. Özel dostluklarınız var. Çok önemsiyor, birçok değerinizin önüne koyuyorsunuz. Son günlerdeki düşünceli durgunluğunuzun bu ilişkilerle bir bağı var gibi.

5 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 01:13 itibariyle etkili olacak Ay-Aslan burcu geçişi, cesaretlendirici ve duygularınızı hevesli bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayıcıdır. Direkt olarak tepki verirsiniz ve eylemlerinizde kararlısınızdır. İhtiyaçlarınızı elde etme yönünde bir adım geri atmazsınız. Saat 07:31 Ay-Merkür görünümü, finansal konularda hesabı bilmek, aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde dikkatlice analizde bulunmak gerektiğini işaret ediyor. Evdeki hesap çarşıya uymayan durumlar varsa, açılmamak gerekir. Yüzümüzü güldüren, gönlümüzü hoş eden güzelliklerle karşılaşmamız dileğimle,

5 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işle ilgili gündemin düşündüğünden daha yoğun. Yanlış bir kişiye e-posta gönderebilir ya da dosyaları karıştırabilirsin, dikkat!

5 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ya da ortak ilişkilerinizde gereksiz gururdan kaçının. Daha önceden planladığınız bir konu hakkında iyi bir gelişme sizi mutlu ederken, maddi anlamda cebinizden ani çıkan harcamalar söz konusu olabilir.

5 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılık gereken konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal uğraşlar keyfinizi yerine getirecektir. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Bugün harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı konularda daha kolay risk alabileceksiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulacaksınız.

5 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzüntüleri unutmaya çalışıyor, kendinize yeni uğraşılar buluyorsunuz. Devam ederseniz bu sizin için iyi. Aşık olduğunuz kişi sizi izliyor bilmelisiniz...

5 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda ya da ortak ilişkilerinizde gereksiz gururdan kaçının.

5 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde keyfiniz yerinde olabilir. Hareketli ve enerjik yanınızı spora yöneltebilirsiniz. Başardıklarınızı gördükçe kendinize olan inancınız daha fazla artabilir.

5 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayat çizginizi belirleyeceğiniz veya uzun ve sağlam bir kariyere başlayabileceğiniz özel bir Mars günü deneyimliyorsunuz. Otorite figürleri tarafından güçlü baskılara maruz kalabilirsiniz. Ancak bu etkeni olumluya çevirmek ve faydalanmak sizin elinizdedir. Evinizle ilgili tadilat ve yenileme işlemlerine başlayabilirsiniz. Ebeveyniniz ile bir arada olmak, eski günleri anmak ve nostalji yaşamak isteyebilirsiniz. Ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, aile büyüklerinize sevgi göstermek arzusu taşıyabilirsiniz. İç huzurunuz ve sezgileriniz yüksek olacaktır.

5 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

5 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 25' 47" R
Ay
Yay
01° 25' 45"
Merkür
Koç
15° 59' 54"
Venüs
Koç
25° 56' 02"
Mars
Balık
26° 33' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 04"
Satürn
Balık
16° 12' 15"
Uranüs
Boğa
22° 06' 49"
Neptün
Balık
28° 46' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 30"
Lilith
Başak
22° 52' 54"
True Node
Koç
15° 33' 05"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>