Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için sancılı bir gün olabilir. Basit gibi görünen konular önemli tartışmalara neden olabilir. Bugün, ilişkinizde bir miktar daha önlemci olmanızda fayda var.

Çalışma arkadaşlarınızla birbirinize yakın olabilir ama alınganlık yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Organize çalışmalar konusunda birbirinize destek olmanız gereken bir gün. Fikirlerinizde etkilenmeye çok açık olacağınız bu gün ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkilemesi mümkün. Önemli harcamalar için onay vermeniz gerekebilir. Ani kararlardan kaçınmalı bilgisine inandığınız kişilerden destek kabul etmelisiniz.

Kişisel konular ön planda kalmaya devam ediyor. Kafanızdaki düşünceleri daha pratik hale getirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir, sıcak dostluklar bırakacak. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde, birtakım arayışlar içine gireceksiniz. Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmama kararlılığınız, onların, sizin içinde bulunduğunuz soruna çözüm getirmekten başka bir niyet taşımayan çabalarını yok edebilir.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 00:39 Güneş-Jüpiter karşıtlığı, egomuza yenilmeden, sağlıklı ve ortaklaşa paylaşıma açık bir şekilde ilişkimizi ele almamızın yararlı olacağını gösteriyor. Evet siz, aktif ve kendi isteklerinizi elde etmeyi seversiniz. Özgürce karar verip uygulamaktan yanasınızdır. Ancak bu görünüm, eğer özel hayatınızla ilgili konularda işbirliğinde bulunursanız size bunun faydasının büyük olacağını işaret etmektedir. Saat 07:32 Ay-Neptün karşıtlığında, her durumu ayrıntılı bir şekilde ele alarak, gözlemleyerek, bu böyle olmalı, şu şöyle olmalı diyerek düzenlemek isteriz. Fakat bir yandan da huzur arar, dinlenmek, sakinleşmek isteriz. Saat 19:24 Ay-Pluto görünüm, derinliklerimizle temasımızı sağlarken, iyi-kötü, doğru-yanlış, güzel-çirkin kavramlarına göre hareket etmenizi sağlayıcıdır. Doğal olarak hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Saat 22:54 Ay-Mars görünümü, parasal konular üzerinde amaçlarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirme, kaynaklarınızı endişeden uzak verimli bir şekilde değerlendirme anlamında etkilidir. Saat 23:28 Venüs-Satürn görünümü, ilişki veortaklıklarında ılımlı ve şefkatli düşünmenin bize pahalıya mal olmaması için, öncelikle gerçekçi olmayı bilmemiz gerekiyor. Fazla iyi niyet veya göz ardı edilen problemler, nasılsa düzelir diyerek üstü örtülen meseleler bizi yormasın. Mali konularda da dikkatli olmalıyız. Bildiğimizi, gördüğümüzü, hissettiğimizi tabii ki önemseyeceğiz. Ancak asıl önemlisi, bunların ne denli doğru olduğunu bilmektir. Biz nasıl bir ilişki yaşıyoruz. Anlaşabiliyor muyuz, partnerimizde neler arıyoruz, birortaklığında ne umuyoruz ne buluyoruz bunlara bir bakalım. Mutlu ve keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

8 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keskin tavırlarınla dikkat çekeceksin. Özellikle öğleden sonra yakınlarınla iletişim kurarken, net olmayı tercih edebilirsin.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda aileden destekli bazı durumlar size iyi gelebilir. Günlük sorumluluklarınız ve çalışma şartlarınız ile ilgili önemli bazı değişimler söz konusu olabilir.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün somut konular üzerinde düşünmek ve daha çalışkan olmak gerekebilir. Düşüncelerinizi daha pratik hale getirmeye bakmalısınız.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun...

8 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

8 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş sorumluluklarını üzerinize almak istemeyeceksiniz. Kendinizi toplum önünde yalnız hissedebilirsiniz. Bu yalnızlığı daha sosyal olarak ya da müzik dinleyerek aşabilirsiniz.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu sakin cuma gününde beden sağlığınıza ve gündelik işlerinize odaklı yaşayacaksınız. Ufak tefek sorunlara şifa arayabileceğiniz, varsa evcil hayvanlarınızla haşır neşir olabileceğiniz, çalışanlarınızın haklarını ve huzurunu düşünüp gözetebileceğiniz bir gün olacaktır. Sağlıklı yaşam amaçlı beden egzersizlerine vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Hafta başından itibaren sağlıklı yaşam ve zinde bir bedene sahip olma arzusuyla değerlendirebilir ve bu konuyla ilgili makaleler okuyabilirsiniz. Bir ilişki başlatmak için çok özel bir etki altındasınız.

8 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

8 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 25' 20" R
Ay
Akrep
05° 50' 08" R
Merkür
Koç
16° 03' 55"
Venüs
Koç
23° 23' 30"
Mars
Balık
24° 57' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 27"
Satürn
Balık
16° 00' 41"
Uranüs
Boğa
21° 59' 52"
Neptün
Balık
28° 42' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 22"
Lilith
Başak
22° 39' 10"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 24/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>