Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Venüs, aşktaki şansınız ve çekiciliğinizin oldukça güçlü olabileceğini belirtiyor. İlişkiniz için oldukça hoş bir gün. Beraberliği olmayanlar içinse, olumlu fırsatlar yakalayabilecekleri söylenebilir.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği veyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gün. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yenilikçi düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Maddi konulara arzulu yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gün. Ayaklarınız yere basmasına rağmen aldatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Ortaklaşa parasal konuları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Toplu paralar ya da borç alacak konularında vereceğiniz ani kararlarda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda yakınlarınızla problemler yaşayabiliyorsunuz. Duygusal yaşamınız yeni birtakım davranışlarla şekle girebilir. Bununla ilgili belirtiler alıyorsunuz, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor.

7 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:07 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, çalışma hayatınızda hoşgörünün önemini vurguladığı gibi, planlı hareket etmenin, endişeden uzak durmanın, her şeyi düzgün yapayım derken zaman kaybetmemenin de önemini vurguluyor. İnceleyeceğiz ancak aksaklıkları da gözden geçireceğiz. Saat 05:46 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, ilişkide paylaşımın, ortaklaşa hareket etmenin, huzurlu beraberlik yaşamanın ve bu ilişkiyi geleceğe taşımanın önemi üzerinde duracağız. Saat 16:31 Ay-Merkür görünüm etkisinde, gerekgerekse finansal konularda her detayı önemsemeliyiz. Mutlu gülümseyişlerin günü olsun. Huzur, sağlık, esenlik dileğimle,

7 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Telaşlı ruh halin, gündelik sorunların aksamasına neden olabilir. Tadilat işlerin varsa aksiliklerin canını sıkmasına izin verme.

7 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirebiliyor olmanız motivasyonunuzu yükseltecek. Geleceğiniz ile ilgili önemli planlar yapabilirsiniz.

7 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kendinizi daha zihinsel konularda ifade etmeniz gerekebilir. İş arkadaşlarınızla yeni planlar içinde olabilirsiniz. Bugün işlerinizde dağılmalar söz konusu olabilir. Olaylara daha gerçekçi yaklaşmalısınız.

7 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular üzerine eğildiğinizde dürtülerinizi işe karıştırmamaya dikkat edin. Mantığınızı devreye sokmalı ve takip edeceğiniz yoğun bir program hazırlamalısınız...

7 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirebiliyor olmanız motivasyonunuzu yükseltecek. Geleceğiniz ile ilgili önemli planlar yapabilirsiniz.

7 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatınızın koşturmaları ve parasal konularıyla ilgileneceksiniz. Özel ilişkilerinizde veya ortak adımlarınızda aşırı iyimserlikle veya farklı davranışlarla ilerleyebilirsiniz.

7 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü sıcak ve eğlenceli enerjiler bugün de doludizgin devam ediyor. Enerjik, sosyal, neşeli, candan ve konuşkan davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Popüler mekanlara giderek öz güven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Sportif faaliyetlerden zevk alabilir, hızlı ve çarpıcı filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Bedensel enerjinizin yükselmesi nedeniyle cinsel içerikli ilişkilere çekilmeniz olasıdır. Maddi gücünüzü yükseltmek için mesleki alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz.

7 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 29"
Ay
Akrep
17° 41' 52"
Merkür
Koç
26° 11' 56"
Venüs
Balık
20° 56' 08"
Mars
Balık
04° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 47"
Satürn
Balık
13° 14' 22"
Uranüs
Boğa
20° 38' 12"
Neptün
Balık
27° 47' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 02"
Chiron
Koç
18° 45' 42"
Lilith
Başak
19° 44' 11"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>