Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak sizi rahatsız edecek bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz kişi tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Küçük bazı güven sorunları yaşayabilirsiniz ve duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir.

İş yaşamınızda son derece temkinli davranacağınız ve gelişmelere karşı mantıklı yaklaşımlar geliştireceğiniz bir gündesiniz. Özellikle planda olmayan işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve bunların çözümünü kafanızda erteleyebilirsiniz. Eğer dikkatli hareket ederseniz gelişmelere hakim olmayı başaracak ve sağlıklı planlar yapabileceksiniz.

Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı düşünceleri eskimiş olarak değerlendiriyor, hala taşıdıkları değerleri göremiyorsunuz. Aslında çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz. Aile içinde dağılmalar özlem yüklü günler getirebilir. Bu konuyla ilgili çözümsüzlüklerinizde henüz akla getiremediğiniz destekleriniz var. Bununla ilgili kısa yolculuklarınız olabilir.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 01:42 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, bizi hırslandırıyor. Fakat biz bunu birilerinin anlamasını istemiyoruz. Bir şeyler canımızı sıkıyor ve bizim bunlarla yüzleşmemiz gerekiyor. Durumu oluruna bıraksanız bir türlü, bırakmasınız bir türlü. Hayatta önem verdiğiniz her ne ise, ister aşk, para, eş, eğlence, çocuklar olsun farketmez hepsinde mutlu olmaktan yanayız. Çıkarlarımızı öne alarak hareket etmek isteyeceğiz. Saat 03:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ciddiyeti olmayan ilişkilere, getirisi olmayan işlere zaman ayırmak yerine fayda sağlayan, tatminkar olana yönelmemizde etkili olacak. Saat 10:40 Ay-Merkür görünümü, geri hareket dönemine denk geliyor. Ailemiz, yakın çevremiz, eğitim, çalışma hayatımız ve sağlığımızla ilgili durumları parasal açıdan gözden geçirmeliyiz. Bize ne kazandırır veya kaybettirir bir bakmalıyız. Ona göre hesabımızı yapmalıyız. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

12 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerini kontrol etmekte zorlanabileceğin bir gündesin. Tüm olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak isteyeceksin.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstlerinizle olan yoğun ilişikler kariyerinizi önemli ölçüde etkileyecektir. Dikkatler üzerinizdeyken davranışlarınızı kontrol edin.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde sonlanmalar olabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir. İlişkilerinizle ilgili konularda daha fazla yorulabilirsiniz. Ticari işlerde karşıt fikirler ortaya çıkabilir.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz ancak partnerinize karşı aşırı sevgi gösterdiğiniz de bariz. Fedakarlıklarınız karşı taraf tarafından fark ediliyor.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

12 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi eşinizin veya ortağınızın maddi durumuyla ilgili konulara yoğunlaştırabilirsiniz. Para kazanma beceriniz artarken olayların genelini görmeye müsait olacaksınız.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında yeni bakış açıları geliştirmek, hayatınızın size getirdiği olumsuz konularda ayrıntılı aksiyon planı oluşturmak ve ortaklaşa bir maddi kazanç elde edebilmek için başlangıç yapmak için doğru bir zamandasınız.Eşinizin veya ortağınızın maddi durumuyla ilgili aşama sağlayabilirsiniz. Devlete ait maddi yükümlülüklerde, kredi ve borçlarda yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Ruhsal ve zihinsel olarak yetersiz hissedebilirsiniz. Cinselliğe daha fazla yakınlaşabileceğiniz etkilere sahip bulunuyorsunuz.

12 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

12 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 31' 19"
Ay
Akrep
16° 25' 13"
Merkür
Koç
26° 08' 45"
Venüs
Balık
20° 48' 24"
Mars
Balık
04° 27' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 28"
Satürn
Balık
13° 13' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 54"
Neptün
Balık
27° 47' 04"
Plüton
Kova
01° 48' 56"
Chiron
Koç
18° 45' 20"
Lilith
Başak
19° 43' 29"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>