Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorumluluklarının Bilincindesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün kendinizi çok duygusal insanlarla uğraşırken bulabilirsiniz. Ailenizi ya da kardeşinizi ziyaret edebilirsiniz. Bir aile toplantısında, bazı yoğun duygusal anlar yaşanabilir. Ne söylendiğine dikkat edin, çünkü önemli. Bugün havayı yumuşatmak ve bir şeyleri derinlemesine incelemek için bir fırsat olacak. Sevgi ve sabırla kalpler açılacak ve iyileşme süreci başlayacak.

Bugün için iki seçeneğiniz var. Ya mevcut sistemde çalışacaksınız ya da sizin için ideal bir araç olarak hizmet edecek tamamen yeni bir tane yaratacaksınız. Bugünün bakış açılarının sizi ikinci yolda ilerlemeniz zorlayacağı açıktır. Ancak, bunun sizin için zor bir seçim olması muhtemeldir. Önceliklerinizi ve hedeflerinizi görünürde tutarsanız, seçim netleşir.

Belli metafizik ve ruhani konularla ilgili ani bir büyülenme, bu konuda okuyabildiğiniz her şeyi okumanıza neden olabilir. Hevesiniz size düzinelerce farklı yöne çekebilir en sonunda da mental olarak fazla yüklenmenize ve beyninizin kısa devre yapmasına yol açabilir. Bir anda her şeyi öğrenmeye çalışmak yerine tek bir konuyla ilgilenmek daha iyi olabilir. Odaklanın!

Aile veya arkadaş grubunda çok sevdiğin fakat belli konularda bir türlü uyuşamadığın biri olabilir. Bu fikir çatışması, sinirini bozabilir. Bu ilişkide, hislerin ve fikirlerin uyum içinde hareket ediyor gibi durmuyor. Bugün hayatında bu uyumsuzluk fazlasıyla dikkatini çekecek ve odağın olacağa benziyor...Hayal etmek güzel - özellikle bugün gibi günlerde. Zihnini genişletmek ve olasılıkları düşünmek bilgini arttırmanın olumlu yollarındandır. Düşünmek için kendinize biraz zaman verin. Neden uzanıp bulutları ya da yıldızları izlemiyorsun? Olması mümkün görünmeyen şeyler hakkında hayal kurman için kendine izin ver. Şu an var olan birçok şey, birinin hayallerinden çıktı. Bu tarz aktivitelere vakit ayırırsan yaratıcılığın gelişecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zorlu birkaç gün geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe dair plan ve tasarılar, gelecekle ilgili sorgulamalar ve kendi isteklerinizi gelecekte var etme çabası gündeme gelebilir. Yöneticilerle ilişkileriniz önem kazanabilir. Aile üyeleri gündeminizde olabilir.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çarpıcı bir gerçek ile karşı karşıya kalmak durumunda kalabilirsin. Çocukları olan bir Koç burcuysan onları teknolojik aletlerden uzak tutmak isteyebilirsin. Sorumlulukların bilincinde olmak kendini daha olgun hissetmene yardımcı oluyor. İş yerinde farklı fikir ve çalışma yöntemlerini önemsiyorsun. Kendini bu konuda güncelleyebilirsin.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak seyahatler ve eğitiminiz ile ilgili bazı konular gündeminizde olabilir. Ticaret ile ilgili konular bugün ilgilinizi çekebilir. Önemli fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Yenilikler içinde olacağınız bugün, sorumluluklarınızı toparlamak size iyi gelecektir. İlerleyen günlerde artacaktemponuzu ön görerek planlarınızı bugün iyi bir şekilde yapmalısınız. Yakınlarınızın sorunları ile ilgilenirken kendi planlarınızı ertelemeyin.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işleriniz tahmin ettiğinizden yavaş ilerleyebilir. İşinizle ilgili orijinal fikirlerden yararlanabilirsiniz. Maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Başkalarından destek göreceğiniz zamanlar var. Harcamalarınızla ilgili gelir gider dengesi çıkarabilirsiniz. Karar verip, uygulamaya geçmek için çok uygun bir gün olmayabilir.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Topluluklar içerisinde sözünüzün dinlendiği ve sağ duyunuzdan yardım alındığı bir halde olabilirsiniz. İnsanlar sizden ve tecrübelerinizden yardım bekleyebilir.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok sevdiğiniz arkadaşlarınızdan biri şu anda hayatında çok farklı bir döneme giriyor. Onun mutluluğu size de yansıyor ve arkadaşınız için hem heyecanlanıyor hem de onunla gurur duyuyorsunuz.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün gündeminizde finansal konular olacaktır.Gelir gider hesabı yapabilir, bütçenizi planlayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmanın yeni yolları üzerine düşünebilir, değer yargılarınızı gözden geçirebilirsiniz. Zam ve terfi konuşmaları yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinde sadece kendinizin ve eşinizin olacağı bir zaman yaratın. Paranızı gereksiz yerlere harcamak yerine birikim hesabı açmayı tercih edin. Kendinizi umutsuzluğa kaptırmayın ve güneşin her gün yeniden doğduğunu unutmayın.

15 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün, yaşamınızla ilgili yeni bir dönem başlatmak isteyeceksiniz fakat önce kafanızdaki karmaşayı atmalısınız. Her şeyi çok fazla yargılamak zorunda kalacaksınız. Kendinize güvenmelisiniz.

15 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 41' 47" R
Ay
Aslan
19° 37' 44" R
Merkür
Koç
29° 10' 09"
Venüs
Boğa
19° 09' 14"
Mars
Koç
11° 02' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 21"
Satürn
Balık
17° 44' 57"
Uranüs
Boğa
23° 11' 58"
Neptün
Balık
29° 18' 50"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 26"
Lilith
Başak
24° 58' 22"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>