Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz. Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok.

Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor. Yakında bir günlük biryolculuğunuz var gibi.

Biraz daha temkinli yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz.

Bütün uyarılarınıza rağmen yanlış adımlar atmaya devam etmesi sizi yıldırmamalı, sıkı bir dost gibi davranıp arkadaşınızı kendi başına bırakmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarla çok yıpratıcı ilişkilerden kaçınmak gerek. İlişkinize hiç yakışmayacak biçimde, karşılıklı olarak bir çıkar tartışması içindeymiş görüntüsü sergiliyorsunuz. Aranızdaki bağlılık ve sonsuz güven, bugünlerde göze çarpmıyor. Akraba ilişkilerinizdeki boşluğu bugünlerde doldurabilirsiniz. Çok yakın bir arkadaşınızın ailesine düşkünlüğü, sizi uzun zamandır etkiliyor.

16 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, hareketini Yay burcunda sürdürüyor. Günün ilk yarısı olumlu geçebilir. Merkür'ün Neptün ile yaptığı güzel açı sayesinde ailenizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bu durum tüm ailede sevinç yaratabilir. Akşama doğru Jüpiter ve Neptün arasındaki sert açı aktifleşiyor. Bu görünümle beraber hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz. Sağlığınız da sert etkiler altında olacak.

16 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlara çözüm buluyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Hırsın bugün seni hiç olmadığı kadar mücadeleci yapıyor. Eğer bir süre önce haksız bir durumda kaldın ve bu konu kapanmasıysa bugün sonuç alman mümkün. Potansiyelini doğru kullanabileceğin bir gündesin. Kariyerinle ilgili gelişmelere sessiz bir şekilde takip etmeyi tercih edebilirsin. İlişkine yeni bir soluk getirmek isteyeceksin. Sevgilini ya da eşini güzel bir akşam yemeğine çıkarabilirsin. İletişim alanında bir süredir yaşadığın sorunlar akşam saatlerinde bir araya geleceğin insanlarla çözüme kavuşturabilirsin. Başka insanlara karşı özverili oluşun daha çok yardımsever görünmeni sağlayacak.

16 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olaylara karşı sert tepkiler verebilir ve karşınızdaki kişileri istemeden de olsa kırabilirsiniz. Durumları iyice anlayıp değerlendirmeli ve anlayışlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz uğraşlara zaman ayırabilirsiniz. Sezgilerinizi kullanmanız ve yaratıcı olmanız için güzel fırsatlar söz konusu.

16 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle işinizin bütün sorumluluğunu üstlenmiş gibi hissedebilirsiniz. Sorumluluk strese dönüşebilir, dikkatli olmanızda fayda var.

16 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; güne iyimser, neşeli ve dinamik başlayabilirsin ancak hevesle başladığın işlerde hiç ummadığın yön değişiklikleri olabilir. Vizyonunu geliştirecek olaylarla karşılaşabilirsin fakat bir yandan da beklentilerini fazla yüksek tutabilir, hayata adeta pembe gözlüklerle bakabilirsin. Her yere birden yetişmeye çalışmamanda fayda var.

16 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünkü kafa karışıklığınız biraz daha yatışmış gözüküyor. Sorunlarınıza çözüm bulmak için aksiyon alıyorsunuz. Yeni bir çevre edinebilir ve o çevrede dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Yaz geldiği zaman enerjisi artan burçlardan biri de sizsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün havadaki baskın özgürlük enerjisi sizin içinizdeki coşkuyu artırır. Aşka yelken açmak veya uzun zamandır vakit ayıramadığınız bir hobiyle meşgul olmak sizi tatmin eder. Spor etkinliklerine katılabilir, kaslarınızı çalıştırabilirsiniz. Son derece enerjik hissettiğiniz bir gün geçireceksiniz. Günün ikinci yarısında dostlarınızla bir eğlence mekanında vakit geçirebilirsiniz. Şans oyunlarına fazla rağbet etmeyin.

16 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

16 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 03' 35" R
Ay
Aslan
11° 35' 18" R
Merkür
Koç
28° 22' 44"
Venüs
Boğa
18° 20' 32"
Mars
Koç
10° 32' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 00"
Satürn
Balık
17° 42' 09"
Uranüs
Boğa
23° 09' 40"
Neptün
Balık
29° 17' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 24"
Lilith
Başak
24° 53' 59"
True Node
Koç
14° 53' 19"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>