Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yaşantınızda hareketlenme gözleyebileceğiniz aktif bir gün. Desteklenmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz.

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zihinsel yönden uyanık olabileceğiniz bugün, aktivitenizden rutin işlerinizi düzenlemede faydalanabileceğiniz görülüyor.

Sevdikleriniz ve güvenliğiniz için masraf yapma isteğiniz bu devrede artabileceği gibi alım ve satımla ilgili konular gündeme gelebilir. Geçmişten kalan bazı maddi sorunlar, tekrar gündeme gelerek huzursuzluğa neden olması mümkün.

Yakın çevrenizdeki değişikliklerden ötürü kararsızlık çekebileceğiniz bir gündesiniz. Detaylara özellikle dikkat etmelisiniz. Unutkanlıklar zarar verici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi ilişkiler içindesiniz. Doyumlu birliktelikler ve yararlı dayanışmalar size zengin bir sosyal yaşam sunuyor. Bu sıralar alacağınız bazı davetlerde, ilginç bulacağınız kişilerle yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yakın geçmişte bir konuyla ilgili olarak gözden kaçırdığınız ayrıntılar, bugün dikkat gerektiren görüşmelerde ortaya çıkabilir.

16 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:07 Ay-Satürn görünümüyle Cuma günümüz başlıyor. Huzurlu kılan enerjisiyle işlerimizi daha iyi takip etmemizi, sorumluluk almamızı, hedefimize uygun şekilde ilerlememizde güçlendiriyor. Saat 16:46 Ay-Neptün kavuşumu, rüyalarımız, hislerimiz, hayatı algılayış biçimimiz sertlikten uzaktır. Kimseyi kırmak, gücendirmek, rahatsız etmek ve edilmek istemeyiz. Duygularımızı içimize dönük bir şekilde gözden geçiririz. Hassaslaşırız. Sevgi ve şefkate daha fazla ihtiyaç duyarız. Gönülden sevgilerimle,

16 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşlarınla bir araya gelmek için plan yapacağın bir gün. Motivasyonunla herkesin gözü üzerinde olacak.

16 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal beklentileriniz ve gerçek yaşamınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilir ve kendinizi içsel anlamda çok kırgın hissedebilirsiniz. Çevrenizden saklamak istediğiniz bazı yaralarınız ve ruhunuza vurulan bazı darbeler canınızı acıtabilir. Bu noktada yapabileceğiniz en iyi şey kendinizi rahatlatmak adına yapacağınız aktiviteler olmalıdır. Zira kimsenin yaşamı mükemmel değildir. Ama bizler hayallerimizi gerçekleştirmek adına özel güçlerle donatılmış özel bireyleriz. Bu noktada şunu bilmemiz gerekir ki bazen olmayan şeyler aslında bizim hayrımıza olan şeylerdir.

16 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olayları algılamakta zorlanabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stres yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Hassaslaşabilirsiniz. Bireyselliğiniz daha fazla ön plana çıkabilir. İşlerinizde fazla fedakârlık yapıyor olmak keyfinizi kaçırabilir. Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir.

16 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün duygularınızı suiistimal edebilecek kişilere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. İyi niyetiniz yüzünden maddi manevi kayıplar yaşayabilirsiniz duygusal değil gerçekçi davranarak hareket edin özelliklehayatınızda. Özel yaşamınızda ise bugün alacağınız bir telefon mesaj haber bitti diye düşündüğünüz ilişkinizde yeni bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir.

16 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

16 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Patronlarınızdan göreceğiniz destek kafanızdaki planların hızlanmasına neden olacak. Fikirlerinizi ortalığa dökmek için sabırsız olmayın. Hayatı farklı yönlerinden ele alın.

16 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcılığınız ve hızlı düşünmeniz sayesindealanınızda yenilere cesaretle adım atabilirsiniz.Tartışmacı tavırlardan uzak durarak empati kurabileceğiniz bir gün. Özellikle aile bireylerinin cesur kararlarınızdan destek görmeye ihtiyaçları var. Herkes sizin iki dudağınızın arasından çıkacak sözlere odaklanır.

16 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yoğun temponuza bir ara vermek ve dinlenmeye vakit ayırmak için uygun bir gündür. Eğer imkanınız varsa, hoşlandığınız, sizi dinginleştiren bir yere gidin. Sessizlik içinde dinlenmek, size tahmininizden çok daha iyi gelebilir.

16 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 08"
Ay
Kova
25° 26' 56"
Merkür
Koç
17° 52' 57"
Venüs
Boğa
03° 40' 41"
Mars
Koç
01° 24' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 54"
Satürn
Balık
16° 45' 53"
Uranüs
Boğa
22° 28' 18"
Neptün
Balık
28° 58' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 51"
Lilith
Başak
23° 34' 44"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>