Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, duygusal ilişkinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Aşk yaşamınızda beklenmedik olaylar huzursuz edici sonuçlar doğurabilir. Ani, öfkeli duygusal tepkiler ilişkinizde yıkıcı olabilir.

Üreteceğiniz pratik fikirleri uygulamanız halinde, başarılı çalışmalarda bulunmanız mümkün olabilir. Ancak, kişisel sorunlar yüzünden başka işlere yönelerek veya karamsarlığa kapılarak işlerinizi aksatmanızda söz konusu.

Maddi konuların ön plana gelebileceği bugün, alacak verecek konularından huzursuzluk duyabilirsiniz. Ani masraflar bütçenizi dengelemekte güçlük yaratabilir.

Kişisel bir önem ve değer verdiğiniz konuları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçılığınızyaşamınızda çok işinize yarıyor, ama özel hayatınızda da böyle davrandığınızda çevrenizdekileri oldukça yoruyorsunuz. Özellikle inatçı olduğunuz konulara daha esnek bakmayı deneyebilirsiniz. Başkaları için kapanmış olan bir konu, sizin için bugünlerde de anlamını taşıyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş olan bu olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz.

16 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 00:15 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, yenilikler, değişiklikler, aktiviteler hayatımızda olsun istiyoruz. Bu ilişki tercihlerimize de yansıyor. Farklı insanlar tanımak, konuşmak, yazışmak, birlikte keşfetmekten yanayız. Spor, sanat, estetik, güzellik ve takım halinde çalışmak için bizlere destek veren bir enerji. Ayrıca özel bir yakınlaşmanın da göstergesi olabilir. Nazik, hayat dolu ve iyi hissetmemizi sağlayan bir kişiyle tanışabiliriz. Saat 15:24 Mars-Chiron olumlu görünümü kişinin maddi-manevi güvenliğini sağlamak üzere öğrenmeye, kendini geliştirmeye olan inancının simgesidir. Üst boyutlarda düşünmeye, bedensel-ruhsal kaygılardan uzak durmaya çalışır. Hayatın gizli ve bilinmeyen yönlerini araştırır. Kendisinin ve başkalarının iç dünyalarını sezgileri ve aklıyla algılamaya çalışır. Sorunlarını gözünde büyütmeden gerçek olanın peşine düşer. Egosunun esiri olmaz, hayatını sağlam bir temel üzerinde inşa edebileceği durumlarla yakından ilgilenir. Başarısız ve yanlış seçimlerinden edindiği dersleri unutmamaya çalışır. Saat 19:45 Güneş-Ay arasındaki olumlu görünüm, gücünüzün farkına varmanızda, toplum içindeki yerinizi belirlemenizde, özgürce hareket etmenizde destekleyicidir. Saat 19:53 Ay-Venüs mücadeleci görünümü, yenilik hevesiyle dolu olan kişi, hayatı olumlu açıdan ele almak istiyor. Aşkı yüreğinin içinde anlamlandırmak, yaşadığı çelişkileri kafasının içinde gidermekten yana. Şu veya bu şekilde başından geçen acı tecrübeleri bir yana koymak istiyor. Her şeyin güzel olacağına dair bir kanaat oluşturmak için mücadele veriyor. Her şeye rağmen, hayata güzel diyebilmek için çabalıyor. Alışkanlıklarını, bir türlü vazgeçemediklerini düşünüyor. Doğal olarak iyimser bir çizgi üzerinde kendiyle ve yaşamla yüzleşiyor. Bu yüzleşmede başarılı olması için, öncelikle güven duygusunu yitirmemesi ancak gerçekçi olunması gerekiyor. Bu görünüm, ilişkimizle ilgili konular üzerinde problemleri abartmamıza neden olabilir. Aslında ona bağlıyızdır. Bitmesini istemeyiz. Ancak bunu belli etmekten çekiniriz. Saat 21:26-17 Nisan saat 02:04 arası Ay-boşluk etkisinde, sizi bir şeylerin baskı altına aldığını hissedersiniz. Gelişmelerden lütfen kendinizi sorumlu tutmayınız. Hayatı kendi akışına bırakınız. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz şekilde geçirmemiz dileğimle,

16 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız kaldığın konuların arttığı bir gün. Aile içerisindeki kişilerle bazı konularda uzlaşmakta zorlanabilirsin.

16 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kayıplara karşı dikkatli olmalısınız! Aile ile iletişimlerde güç gösterisi yapmaktan kaçınmalısınız.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapıcı olabileceğiniz ve gününüzü çok şey yaparak geçirebileceğiniz olanaklar var. Düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

16 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü...

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi kayıplara karşı dikkatli olmalısınız! Aile ile iletişimlerde güç gösterisi yapmaktan kaçınmalısınız.

16 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gezmek, dolaşmak, değişik yerlerde ve ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Hayattan aldığınız keyif etrafınıza pembe gözlüklerle bakmanıza neden olacak. Yakın çevrenizle aynı fikirde olmayacaksınız.

16 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi konulara karşı merak olabilir. Uzak bir yerlere gidebilme hayalleri kurulabilir. Bu zamanlarda bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz. Yabancı kültürlerle ilgili mesleki ve kültürel bağlantılar, hukuki kazanımlar için destekleyici çabalar günün temasını oluşturacaktır. Zihinsel farkındalıklarınızın ve majör eğitimlerin hareket kazanacağı bir gün. İlham dolu bir hafta sonuna başlarken için çok özel etkilere sahip bulunuyorsunuz. Zihninizdeki çılgın proje ve keşifleri işler hale katabilmek adına yol almak isteyeceksiniz.

16 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

16 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 44' 45" R
Ay
Terazi
27° 23' 44" R
Merkür
Koç
16° 10' 03"
Venüs
Koç
22° 32' 08"
Mars
Balık
24° 25' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 50"
Satürn
Balık
15° 56' 44"
Uranüs
Boğa
21° 57' 33"
Neptün
Balık
28° 41' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 60"
Chiron
Koç
20° 15' 58"
Lilith
Başak
22° 34' 33"
True Node
Koç
15° 38' 57"
Son Güncelleme : 23/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>