Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Konsantrasyonunu Toparlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün neşeli bir ruh halinde olabilirsiniz. Yalnızca yapmanız gereken şeye odaklanmak istemeyeceksiniz. Çocuklarınızla biraz zaman geçirerek, onları daha iyi tanımak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bir öğle yemeği yemek için harika bir gün. Hikayeleri paylaşmaktan ve hayat hakkında konuşmaktan zevk alacaksınız. Kendinize pozitif enerji yükleyin. Bunu hakediyorsunuz!

Nefes almakta zorluk çekiyormuş gibi hissediyorsanız ya da bugün her zamankinden çok sakar hissediyorsanız, huzurlu bir bahçede dinlenmek için kendinize yarım saat ayırın. Oturun ve dışa vuramadığınız öfkenizi araştırın. Öfkeniz bilinçsiz kaygıya dönüşmüş gibi görünüyor. İşinizle, itiraf etmenize izin verdiğinizden daha fazla hoşnutsuz olabilir misiniz?

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Yerinde duramamaktan yakınmak yerine bu hareketliliği fiziksel aktivite için kullan. Evden çıkıp temiz hava almak konsantrasyonun ve odaklanman adına harikalar yaratabilir. Eğer şehirde yaşıyorsan, neden öğle aranda küçük bir yürüyüş yapmıyorsun? Ya da arkadaşlarınla içeride ya da dışarıda; akşam için bir organizasyon yapabilirsin. Yaşam tarzın birçok insanınki gibi hareketsizse, asansör yerine merdiven kullanarak bir farklılık sağlayabilirsin. Oturmak dışındaki bütün aktiviteler enerjini güzelleştirecektir.Bugün katı ve acımasız bir tutum benimseyeceksin; çünkü etkili bir imaj çizmek istiyorsun. İnsanlarla uğraşırken, güçlü bir desteğin olmadığı takdirde iddialı konuşmamalısın. İnsanlar da bir miktar alıngan olabilir; o yüzden mümkün olduğunca olgusal gerçekle üzerinden iletişim kur ve hareket et; hislerini araya karıştırmamaya çalış.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal etmek güzel - özellikle bugün gibi günlerde. Zihnini genişletmek ve olasılıkları düşünmek bilgini arttırmanın olumlu yollarındandır. Düşünmek için kendinize biraz zaman verin. Neden uzanıp bulutları ya da yıldızları izlemiyorsun? Olması mümkün görünmeyen şeyler hakkında hayal kurman için kendine izin ver. Şu an var olan birçok şey, birinin hayallerinden çıktı. Bu tarz aktivitelere vakit ayırırsan yaratıcılığın gelişecek.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiğiniz artabilir, sevdiklerinizle daha yakın ilişkiler içerisinde olabilirsiniz. Kadınlarla ilişkiler öne çıkabilir. Keyfi harcamalar yapabilirsiniz. Bir teklif götürebilir, ilişkilerde ortak fikirlerde buluşabilirsiniz.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde dağılan konsantrasyonunu toparlamaya başlıyorsun. Çalışanların ile yapacağın toplantı sıkıntıları aşmanda sana kolaylık sağlıyor olabilir. Evli bir Koç burucuysan eşinin ailesi ile yakın ilişkiler kurman onlar tarafından saygı görmeni sağlıyor. Doğruları açıkça söylüyor olman bir arkadaşın ile aranı bozabilir.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal aktiviteler içinde olmak ve dostlarınızla zaman geçirmek sizlere farklı bir yön kazandırabilir. Sadece ufak dedikodulara karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Gerçek benliğinizi keşfetmeye odaklanmalısınız. Yakın çevreniz veya akrabalarınız ile ilgili aranızda olan bazı küslükler yoluna girerken kime ne kadar mesafeli olmanız gerektiğini artık daha iyi biliyor olacaksınız.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ticari konularda daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. İletişiminizin kuvvetli bir gündesiniz. Yazışma ve sözleşmelerinizi yapmanız için uygun zamanlar var. Öğle saatlerinde çift durumların içinde kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha rahat paylaşabilirsiniz.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev işleri, evinizde yapılması gereken tadilatlar gibi konuları bugün düzenleyebilirsiniz. İş konusunda dikkat dağınıklığını önlemelisiniz.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından oldukça hareketli, hızlı bir gün geçirebilirsiniz. Aileden ve geçmiş konulardan söz ederken iletişim becerilerinizi, ikna kabiliyetinizi ortaya koyabilir, sözlerinizle etkili olabilirsiniz.

16 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz ortama negatif enerji hâkim ve bu durumu nasıl düzelteceğinizi bilemiyorsunuz. Bu konuyu irdelemeyi bırakmak ve zihninizi dağıtmak size iyi gelebilir. Zamanla her şey daha iyi bir hale gelecektir.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati iletişim meselesini ön plana taşıyor.Kardeşlerinizle, komşularınızla ve yakın çevrenizle ilgili konular gündemde. Konsantrasyon güçlüğü yaşayabilirsiniz. Seyahatler planlayabilir, eğitimlere ve seminerlere katılabilirsiniz.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı arkadaş canlısı bir tavır sergiliyorsunuz ve sevgi dolusunuz. Sonunda yapmak istediğinizpozisyonuna yükseldiniz. Gün içinde canınızın sıkıldığı bir durum olursa, aile bireylerinize danışın.

16 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugün, sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Aynı düşünce içinde olabilecek ve size destek verecek kişileri çevrenizde görmek istiyorsunuz. Aşk yaşantınızla ilgili farklı rüzgarlar sizi saracak. Aklınız karışabilir.

16 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 46' 12" R
Ay
Aslan
20° 33' 11" R
Merkür
Koç
29° 15' 43"
Venüs
Boğa
19° 14' 53"
Mars
Koç
11° 05' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 26"
Satürn
Balık
17° 45' 16"
Uranüs
Boğa
23° 12' 14"
Neptün
Balık
29° 18' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 40"
Lilith
Başak
24° 58' 53"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>