Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Venüs ün desteğiyle aşkl yaşamınızda güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Aşk konusunda kendinize olan güveniniz artarken sevdiğiniz kimseyi çekiciliğinizle etkileyebilir ve ilişkinizi geliştirebilirsiniz.

Bugünyerinizdeki paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiği söylenebilir. Maddi konular gündemde olabilir. Bu devredehayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Seyahatler ve eğitim ile ilgili harcamalar gündemde olabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin.

Bugün eğer biraz daha dikkatli ve kontrollü hareket ederseniz son derece başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Evle ilgili konularda olumlu adımlar atılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde tıkandığınız konularda alacağınız destekler, beklenenin üzerinde olacak. Ev ortamınızda yenilenme girişimlerinizde maddi engellere takılabilirsiniz. Kişisel sorunlarınızı yaygınlaştırma yanlısı değilsiniz. Bu, sizi dönemsel yalnızlıklara sokabiliyor. Sırdaş yoksunluğu çektiğiniz şeklindeki düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

19 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay boşlukta ilerliyor. 04:41'de Ay Başak burcuna geçiyor. Çalışma hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Altınızda çalışan ekiple güzel işlere imza atabilirsiniz. Ay-Uranüs arasındaki güzel açıhayatınızda sürpriz gelişmeler yaşatabilir. Terfi veya yeni bir teklif karşınıza çıkabilir. Enerjiniz gün içinde düşük olabilir. Sağlığınıza özen göstermeye çalışın. Psikolojiniz de bugün daha iyi olacaktır. Sizi mutlu eden aktivitelere vakit ayırmanız faydalı olacaktır. Sevgiler, Astromeri

19 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zaman kaybetmek istemiyorsun!Ay'ın konumu yaratıcılığını daha da belirginleştirecek çalışmalar içinde olmana ve toplumsal başarını ön plana çıkartmana neden olacak. Özellikle kişisel tutumun, karşılaşacağın olaylar üzerinde etkin roller edinmene neden olabilir. Potansiyelini yanlış kullanmak istemiyor olman, zaman kaybı yaşamak istememenden kaynaklanıyor olabilir. Bazı olayları görmezden gelmeye çalışsan da insanların kötü davranışlarında ki ısrar motivasyonunu düşürebilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin çevresinde senin hakkında konuşulduğunu duyup, bu durumdan rahatsız olduğunu belirtebilirsin. Kilo problemin varsa abur cubur tüketimini kontrol altına almalısın.

19 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır ertelediğiniz konularda artık karara doğru ilerlemelisiniz. Sosyal çevre ve aşk hayatınızla ilgili önemli konular bugün gündeminizde yer edecek.

19 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili sorumluluklarınız gündeminizi etkiyebilir. Sabah saatlerinde çalışma konularınızla ilgili engellerle karşılaşabilirsiniz. Gün içinde sıkı bir plan programla işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde hassasiyetler oluşabilir. Uğraştığınız konularda çok fazla çaba sarf ettiğinizi hissedebilirsiniz.

19 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olurken sorumluluklarınızı da bırakmamalısınız. Eleştriye biraz daha açık olmanız vizyonunuzu genişletecektir.

19 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ummadığınız taşlar baş yarar sevgili Koç burçları. Beklenmedik gelişmelere açık olun. Bu arada mümkünse bir de kendinize gereksiz sınırlamalar koymayın. Neyin iyi neyin kötü olacağını bilmeden akışına bırakmak da biraz fazla cesurca. Sonra yine kafanızı vurmayın bir yerlere.

19 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hatırı sayılı birprojesine adım atabilirsiniz. Kurumsal çevrelerle bağı güçlü olan yöneticilerlebirliği yaparak kariyerinizde ilerleme kaydedeceğiniz bir süreç ile karşı karşıyasınız. Dediğim dedik tavırlardan kaçınarak ortak iletişime açık olursanız kazançlı çıkarsınız. Bedeninizi bu dönemde fazla yormamaya özen gösterin.

19 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın ilişkilerinizle ilgili olumlu etkiler alabilirsiniz. Sıcak iletişimler, kendinizi oldukça hafiflemiş hissetmenizi sağlayacaktır. Yakınlarınızın sorunlarını dinlemek ve çözmek konusunda çok büyük isteğe sahip olabilirsiniz.

19 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 06' 16" R
Ay
Akrep
01° 51' 31" R
Merkür
Koç
16° 06' 30"
Venüs
Koç
22° 59' 22"
Mars
Balık
24° 42' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 56"
Satürn
Balık
15° 58' 50"
Uranüs
Boğa
21° 58' 47"
Neptün
Balık
28° 42' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 15"
Lilith
Başak
22° 37' 00"
True Node
Koç
15° 38' 33"
Son Güncelleme : 23/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>