Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yenilikleri Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün birinin sevgisi sizi çok şaşırtacak. Bu kişi, sosyal çevrenizde size karşı derin duygular besleyen biri olabilir! Bu kişinin duygularından habersizdiniz fakat bugün öğreneceksiniz! Ya da sevgiliniz bugün özellikle flörtöz havasında mı? Size sokulup yakın olmak isteyebilir, o nedenle eğlenin! Bu sevginin ve ilginin tadını çıkarmalısınız.

İçtenlikle bugün dinlenmiş ve rahatlamış olmanızı umuyoruz, çünkü önünüzde çatışmalar var. Bir kez daha, kariyerinize olan bağlılığınızın bir sürtüşme kaynağı olması muhtemeldir. Kırk tarakta beziniz olması ve çok dağılmış olmakla suçlanabilirsiniz. Böyle bir zaman önceliklerinizi yeniden kurmak için iyi bir zaman olurdu. Çok fazla hedefiniz ya da anlamlı hedefleriniz olmaması sorun olabilir. Bunu düşünün.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Birine mentorlük yaparken kendini bulabilirsin. Kişiliğinin babacan yönü parlayabilir. Bonkör bir yapın var ve iyi bir öğretmensin. Tanıdığın bir kişinin ekstra yardıma ihtiyacı olabilir; bir projeyle başa çıkmakta zorlanıyor olabilir. Organize olmalarına ve odaklanmalarına destek olabilirsin. İhtiyaç varsa rehberlik etmekten çekinme, çünkü pozitif farklılıklar yaratabilirsin.Bu gece sevdiğiniz kişiyi evinize davet ettiğiniz halde gelmemiş hatta telefonlarını bile açmamış olabilir. Bu da sizi son derece endişelendirmiş olabilir. Karamsar olmayın. Partneriniz iyi durumda. Ayrı kalmanıza sebep olan muhtemel sorun trafiktir. Gelmesi gerekenden çok daha geç olsa da, arkadaşınız yanınıza gelecek. Sakin kalın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anne ve babanız gününüzde önemli bir yer tutabilir. Size yakın oturuyorlarsa belki onları ziyarete gidersiniz. Onlarla birlikte bir akşam yemeği yemek ve en son gelişmeleri paylaşmak için güzel bir zaman olabilir ya da eğer uzakta yaşıyorlarsa, onlarla telefonda sohbet edebilirsiniz. An itibariyla sizi özlüyor olabilirler, bu yüzden onları ihmal etmeyin! Birkaç espri ve komik hikaye anlatarak onlarla tekrar bağlantı kurmaya çalışın.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içinde bir süredir içinizde tuttuklarınızı artık ortaya koyacak, yüzleşmeler yaşayacak,veya özel hayatınızdaki bir düzeni kırmak ve bambaşka bir duruma geçmek için fitili ateşleyeceksiniz. Geçici değişimler yaşamayacağınız, atacağınız adımların dönüştürücü ve kalıcı izleri olacağı bir dönemdesiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar ile merhaba diyeceğin bir güne adım atıyorsun. Bugün burcunda meydana gelecek olan Dolunay, aile ilişkilerini öne çıkarabilir. İlk defa duyacağın konular seni şaşkına çevirebilir. Rutinlerini değiştirmek için kolları sıvıyorsun. Sağlığın ve düzenli sporu hayatına entegre etmek isteyebilirsin. İş hayatınla ilgili sorun çıkmasını istemiyorsun, özellikle teknoloji alanında çıkabilecek problemlere karşı yedekleme yapmak isteyebilirsin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli saklı kalmış bazı konular tekrar açılabilir ve arkanızdan konuşulan dedikodularla bir kez daha şahit olabilirsiniz. Konuşmalardan çok da etkilenmeden yürümeye devam etmelisiniz. İş hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Duygusal konularda size ilanı aşk edilebilir, sürprizlere açık olun.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün niyet ettiğiniz şeyleri yapmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hassas olabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İlişkiler önem kazanabilir. Tartışmalara dikkat etmenizde fayda var. Akışta kalın.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hitabetinizin güçlendiği bugünlerdekonusunda da şanslı olabilirsiniz. Özellikle karşı cinsle yaşadığınız iletişim problemleri çözülmeye yüz tutabilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir ev satın almayı düşünüyorsanız, bugün gerçekten bunu yapmanın tam zamanı. Sürpriz gelişmeler önünüzü açabilir ve ufukta yatırımın her türlüsünden, özellikle de gayri menkul alanından, başarı kazanacağınız görünüyor. Genç bir ziyaretçi bugün evinize gelebilir, ayrıca önemli bir mesaj ya da telefon çağrısı da alabilirsiniz. Akşam ise: Sizden büyük bir arkadaşı ya da akrabayı ziyaret edin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi sınayanlar olabilir fakat güçlü ve kontrol sahibi olduğunuz konularda meydanı kimseye bırakmıyorsunuz. Yakın zamanda başınıza gelenler sizi çevrenizi daha dikkatli izlemeye ve çıkarımlar yapmaya yöneltiyor. Üzerine düşünmekten kaçındığınız konuları tekrar gündeminize alarak bir olgunluk örneği gösteriyorsunuz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu. Yollarla ilgili beklentilerinizin size kazandıracağı sürprize hazırlıklı olmalısınız. Bugün kararlarınızda istemediğiniz değişimler olabilir. Önlemlerinizi şimdiden almalısınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özgürlük duygunuzla hareket geçmek isteyeceksiniz. Sınırları tamamen ortadan kaldırma arzunuz var. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceksiniz ancak bu konuda temkinli olmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Keyfinize olan düşkünlüğünüzün her halinizden belli olabileceği bir gündesiniz. Gündeminiz sürekli olarak değişim gösterebilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde fazla alınganlık yapmanız, gereksiz endişelere kapılmanıza neden olabilir. Aşk konusunda cesur davranabilirseniz, hayatta başka heyecanlar da olduğunu fark edeceksiniz. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olun. Uzun zamandır beklediğinizfırsatı karşınıza çıkabilir. İsteklerinizi sakin ve anlaşılır biçimde ortaya koymaya çalışın. Olabileceklerin üzerinde beklenti içine girmekten kaçının. Bazı masraflar yüzünden bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak.

20 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 16' 20" R
Ay
Aslan
26° 49' 19"
Merkür
Koç
29° 54' 04"
Venüs
Boğa
19° 53' 19"
Mars
Koç
11° 29' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 48"
Satürn
Balık
17° 47' 28"
Uranüs
Boğa
23° 14' 03"
Neptün
Balık
29° 19' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 16"
Lilith
Başak
25° 02' 21"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>