Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yapıcısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinizle rahat ve samimi zaman geçirin. Günün enerjisi, biraz tembel hissetmenize neden olabilir fakat bununla savaşmamalısınız. Bugün günlük ev işlerine ya da projelere bir mola vermek isteyebilirsiniz. Gün boyu kıvrılıp yatmak isteyebilirsiniz! Ya da sevgilinizle romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Mum ışığında uzun, sevgi dolu bakışların tadını çıkaracaksınız.

Bugünarkadaşlarınızla yakınlık kurmak için iyi bir gün olabilir. Bazen kendi işinizi yapmakla o kadar meşgul oluyorsunuz ki, sosyalleşmek için zaman ayırmayı unutuyorsunuz. Ancak bugün bir işbirliği ruhu havada geziniyor olacak. Bundan yararlanın ve bir meslektaşınızı öğle yemeğine davet edin. Veya personeliniz için güzel bir restoranda yer ayırıp onları şımartın. Güne daha insani bir dokunuş yaparsanız zevk alacaksınız.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Zihnin berrak, hassaslığın ise üst düzeyde. Şimdi harekete geçmek için ideal bir zaman. Sakın güvensizliğin ve korkunun hayallerinin peşinden gitmeni engellemesine izin verme. Bugün gerçekleştirdiğin eylemin aşırı cesur veya etkili olma gibi bir zorunluluğu yok. Hatta tam tersi olabilir. Mesela, enerjini içine çevirerek büyük şeyler başarabilirsin.Ne kadar çabalarsan çabala uyuşmazlığın hakim olduğu bir gün geçirme ihtimalin çok yüksek. İşlerin planladığın gibi gitmesini bekleme; çünkü öyle olamayacak. Fakat seni eyleme geçmeye teşvik edecek bir güç havaya hakim. Duruma karşı daha aktif olabileceğin bir tutum takınırsan başarılı olacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecan verici bir haber sayesinde keşfetmeniz gereken bir gelişim fırsatından haberdar olabilirsiniz. Gelgelelim, normal şartlar altında hemen harekete geçecekken, bugün yalnızca “bekle ve gör” tutumu sergilemeniz muhtemel. Bir süredir kendinizi göstermeye çalıştığınız için bu bakış açısı size uygun olmayacaktır. Endişelerinizin galip gelmesine izin vermeyin. Meraklı tabiatınızdan faydalanıp mümkün olan her şeyi öğrenin ve daha sonra bilinçli bir karar verin.

17 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde ilişkilerinizde ve karşınızdaki insanlarla yanlış anlama ve anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bazı kişileri olduğu gibi görmekte zorlanabilirsiniz. Bazı kişilerden yana hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile maddi konularda olan anlaşmazlıkları gideriyorsun, bu durum seni mutlu ediyor. Arkadaş grubunda daha yapıcı olma misyonunu üstleniyorsun, birbirine kırgın olan arkadaşlarını bir araya getirebilirsin. Herkes dinlenirken sen gününü temizliğe adamaya karar verebilirsin. Alışveriş tutkun bütçenin dışına çıkmana neden olabilir.

17 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişle aranızda duygusal bağ kurmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Geçmişi yeniden yaşamak yerine olaylara bir son vermek için son kez bağ kurup bu konuyu artık kapatın. Geçmişi düşünmek yerine geleceğinizi düşünerek adım atın. Hedeflerinize odaklanın.

17 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik açıdan sizi meşgul eden durumlar ve bazı kararsızlıklar söz konusu. Sorumluluklardan korkmamalı ve kendinizi yenilemelisiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınızdakine dürüst bir şekilde ifade etmek, adeta içinizi dökmek isteyeceksiniz. Kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerektiğince halledemediğiniz birtakım işler yüzünden azar işitebilirsiniz. Belki de dikkat edilmesi gereken bazı ayrıntıları gözden kaçırdınız. Ancak bugün yararınıza olabilecek müthiş bir ferahlık hissi de mevcut. Küçük sorunlara takılıp kalmayın ve hatalarınız sizi bunaltmasın. Sevinilecek bunca harika şey varken, niye fazla titizlenip her şeyi mahvedesiniz?

17 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başınıza gelen bazı şeyler sizi şaşkına çevirebilir. Muhtemelen öngöremediğiniz fakat sizi oldukça olumlu etkileyecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İşlerinizi zamanında yetiştirmek adına dinlenme zamanınızı azaltmanız gerebilir. Yaptığınız ve yapmak istediğiniz şeyler hakkında konuşun ve insanların bunları bilmesini sağlayın.

17 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar geçirmeniz mümkün. Olayları her yönden görecellik kavramıyla bağdaştırdığınız için, hata kaybını asgariye indirebiliyorsunuz.

17 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

17 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunlukla beraber kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Karmaşık durumları tamamen ortadan kaldırmak için uygun zamandasınız ve bundan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

17 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemeniz sizin için mutluluk değil, mutsuzluk getirir. Aşk işlerinde güveni bir kaybederseniz saadeti gölgelemiş olursunuz. İşinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik bir çözümsüzlük söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yararlar olabilir. Parasal açıdan sıkıntılarınızın azalması moralinizi yükseltecek. Fazla ağır yükler taşımayın, kollarınızda problem yaratabilir.

17 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 01" R
Ay
Aslan
21° 08' 26" R
Merkür
Koç
29° 19' 16"
Venüs
Boğa
19° 18' 28"
Mars
Koç
11° 07' 60"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 07"
Satürn
Balık
17° 45' 29"
Uranüs
Boğa
23° 12' 24"
Neptün
Balık
29° 19' 01"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 49"
Lilith
Başak
24° 59' 12"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>