Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Özgürlüğüne Düşkünsün Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2021, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün konu aşk olduğunda, insanlar biraz tartışmacı olabilirler. İçgüdüleriniz kendinizi sınırlamanızı söyleyebilir ve kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Kalbinizin ihtiyaç duyabileceği şey biraz özgürlük ve tarafsızlık. Hassas doğanız, elinizin altındaki konuları anlamanızı sağlayabilir.

Gezegenler size çok önemli bir ders verebilir: Geçmişte yaşadığınız sorunların hala sizi takip etmesi durumuna tek çözün (karma'nız olarak adlandırdığınız şey), çok çalışmanız ve diğer insanlara karşı olan yükümlülüklerinize büyük özen göstermenizde yatıyor. Bugün gökyüzündeki uyum, saygın ve sorumlu bir yetişkin olma yolunda size yardımcı olacaktır.

Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.

Kendi ruhsal dengesizliğin bugün seni uğraştırabilir. Gezegenlerin etkileri sebebiyle dengenin en uçları yaşadığına tanık olabilirsin ve bununla başa çıkmanın bir yolunu bulmalısın. Bunun geçici olduğunu düşün ve her şeyi bir bütün olarak gör. Yarın tekrar eski haline döneceksin. Dahası, eğer kendini meşgul edersen bugün daha da hızlı geçer!Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. İşler sizi huzursuz edecek kadar hızlı ilerliyor ve tempoyu artırmanızı gerektiren daimi bir aciliyet hissi var. Paniğe kapılmayın ve her şeyi aynı anda halletmeye çalışırken takılıp düşmeyin. Bunun yerine bütün olasılıklara açık olun. Havada sizi kendinizi aşmaya teşvik eden yüksek bir enerji var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün büyük bir projeyi tamamlamayı dört gözle bekliyor olabilirsiniz ancak bugün birkaç konuda tıkanırsanız şaşırmayın. Bu sinir bozucu olabilir çünkü herşeyi halledebilecek misiniz diye endişeleniyorsunuz ve bu yüzden genellikle normalden çok daha fazla zaman ve çaba harcamanız gerekecek. Otoriter figürler de yolunuzda bir engel olabilir. Devam edin ve durmayın. Bu işi başarmanın tek yolu bu.

12 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Yeni haftaya bugünden itibaren daha fazla adapte olabilir ve sorumluluklarınıza yönelebilir, gündeminizdeki konuları ciddiyetle ele alabilirsiniz. İş veya özel hayatınızdaki hedeflerinize ulaşma noktasında çevrenizden destek ve yardım alabilirsiniz.

12 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ne istediğini biliyorsun ancak özgürlüğüne olan düşkünlüğün ilişkilerini bugünlerde zora sokabiliyor. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, ilişkinin rutin gidişini sorgulayabilirsin. Akşam saatlerinde baş ağrıların artabilir. Hareketsizlik ve rutin yaşamından kaynaklı sağlık ile ilgili problemler yaşayabilirsin. Kendini sıkı bir diyete verirken, egzersiz ve spor arayışlarını artırabilirsin.

12 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanıza çekildikçe kendinizi huzurlu hissediyorsunuz. Yalnızlığı kaçış olarak değerlendirmek yerine hayatınıza bir dinlenme molası veriyor gibi düşünürseniz hayatınızda birçok sıkıntıyı ortadan kaldırabilirsiniz.

12 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak sizin için önemli olabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz işlerde bürokrasiyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İkili ilişkilerinizde uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıracak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

12 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle netlik kazanmasında zorluk çektiğiniz ilişkilerinizde netlik yaşayabilir böylelikle şüphe perdelerini aralayabilirsiniz.

12 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi başka bir kadınla rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

12 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumlulukları yerine getirmemek için bahaneler üretmeyi bıraktığınız ve işin başına geçtiğiniz bir dönemdesiniz. Her alanda daha sade ve ruha hitap eden seçimler yapmaya yönelebilirsiniz. Bugün, insanlarla bire bir etkileşimlerinizde kendinizi daha iyi ortaya koyuyorsunuz. Tartışmalar mümkün olsa da kendinizden emin olduğunuz konularda geri adım atmayacaksınız.

12 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir.. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor.

12 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

12 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda harekete geçmekte zorlanmayacaksınız. Bakış açınızdaki değişim, arzu ettiklerinize ulaşma konusunda yeni gelişmelere yönelebileceğiniz anlamına geliyor. Bu süreç içerisinde daha dikkatli düşünmeli ve sorunlarınızı iletişim kurarak çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız.

12 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiyle aranızdaki ilişkiyi bozmaya çalışanlar olabilir. Çevrenizdeki kişilere ilişkilerinizi anlatmayın. İş yerinde yaşanan olaylar karşısında kontrolünüzü kaybederek yenilgiye uğrayabilirsiniz. Çünkü düşünceleriniz kontrolünüz dışında yönleniyor ve bu nedenle duygularınızın dengesi bozuluyor. Daha disiplinli olmalısınız ve düzeninizi bozan davranışlarınızı ciddi bir şekilde incelemelisiniz. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın

12 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 33' 13" R
Ay
Yay
03° 02' 04"
Merkür
Koç
16° 00' 21"
Venüs
Koç
26° 05' 26"
Mars
Balık
26° 39' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 50"
Satürn
Balık
16° 12' 57"
Uranüs
Boğa
22° 07' 15"
Neptün
Balık
28° 47' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 56"
Lilith
Başak
22° 53' 45"
True Node
Koç
15° 32' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:23

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>