Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planların Değişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, koruyucu meleğinize veya Yüksek Güç'e ulaşmak için iyi bir gün. Çevrenizde pozitif ve canlandırıcı bir enerji hissedebilirsiniz. Bu, sevgi dolu manevi rehberlerin varlığına işaret ediyor olabilir. Meditasyon yapmak veya dua etmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Şu anki hayatınız için size yol gösterebilecek bir ilham kaynağı olabilir. Huzurun ve sevginin kalbinize nüfuz etmesine izin verin.

Bugün efsanevi mantıksallık ve analitik yeteneğiniz biraz bozulabilir ve sizin için biraz sıradan bir gün olabilir. Aslında, yargılamada bazı hatalar yapabilirsiniz. Yapıacak detaylı veya titiz bir çalışmanız ya da alınacak önemli kararlarınız varsa, bunu yarına kadar ertelemek çok daha akıllıca olacaktır.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Güvenli ve mutlu bir moddasın. Pozitif göksel enerjiler seni destekliyo. Negatif alışkanlıklara ve düşüncelere artık daha az yöneliyorsun. Değişiklikler yapmak sana iyi hissettirecektir. Uzun dönem hedeflerinin bir listesini yapabilirsin. Profesyonel ve kişisel yaşamında ne yapmak istediğini düşün. Sonrasında hayallerini gerçekleştirmek üzere somut planlar yap.Alaycı iletişim tarzınızda bu sefer biraz fazla ileri gitmiş olabilirsiniz. Söyleyeceğinizi doğrudan söylemek yerine bilmece gibi konuşmakta ısrar etmemelisiniz. İnsanlar mizah duygunuza ve kinik tutumunuza bir müddet ayak uydursalar da işin tadı er geç kaçacaktır. Çok geçmeden yakın arkadaşlarınız bile ne demek istediğinizi anlamakta güçlük çekmeye başlayabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzakta yaşayan biriyle yaptığınız yazışmaların sonucunda bu kişinin niyetinin arkadaşlıkla sınırlı olmadığını fark edebilirsiniz. Pek çok ortak noktanız var gibi görünüyor ve mesafelere rağmen, aranızda güçlü bir bağ oluşabilir. Ama yine de, henüz yüz yüze görüşmediyseniz, umutlarınızı bir ilişki ihtimaline bağlamadan önce en azından bir kez buluşun. Her şey düşündüğünüz gibi olabilir de, olmayabilir de. Dikkatli olun!

9 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde dağınıklıklar yaşanabilir, daha yavaş hareket etmek veya şartlara rağmen ilerlemek isteyebilirsiniz. Beslenmeniz düzensiz veya kontrolsüz olabilir. Sağlığa dikkat.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür Güneş’in kalbinden geçiyor. Birtakım kırılmalar, dönüm noktanı da beraberinde getirecek. Soğukkanlı tavrın, seçimlerini kolaylaştırabilir. Öte yandan yenive yeni yatırım alanları karşına gelebilir. Uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşınla ilgili haberler alabilirsin. İhmal ettiğin aile ilişkilerine daha önem vermeye başlıyorsun, aile bireyleri arasında saygınlığın artabilir.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusallık seviyeniz bugün biraz fazla olabilir. Sevilme ihtiyacınızı dile getirirseniz hislerinizin karşılıksız olmadığını görebilirsiniz. Sevginizi saklamadan ya da kaçınmadan yaşayın. Duygularınızı kısıtlamayın.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan yoran ya da meşgul eden bazı durumlar gündeme gelebilir. Gizli kalan durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz ve kusurlarınızı kolaylıkla düzeltebildiğiniz, kendinizi geliştirebildiğiniz bir gündesiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda pek çok temizlik ve düzenleme yapıyorsunuz. Projeniz uzun yıllardır devam ettiğinden etraflı bir çalışma yapıyor olmalısınız. Nihayet, karma sizin için işlemeye başlamış gibi görünüyor. Dolayısıyla, bugün büyük gün. Çocukluğunuzun bir kısmını artık geride bırakabilir, ya da en azından bunun artık çok uzak bir dönem olduğunu kabul edebilirsiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdekilerin taşıdığınız agresif enerjiyi nötrlemek için iyi niyetlerini kullanmaları gerekebilir. Sizin için bunu yapacak yakın ilişkilere sahip olsanız da şartları zorlamamak daha iyi olacaktır. Kalabalık bir davet düzenleme planınıza kadar işleri yoluna koyduğunuzdan emin olun. Partnerinize içinizde tuttuklarınızı sormak oldukça rahatlatıcı sonuçlar verebilir.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Duygusal ilişkileriniz, özgürce davranışlarınız yüzünden her an tehlikeye girebilir..

9 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarak sert enerjiler alıyorsunuz. Rutin görevlerinizi yerine getirmeye çalışırken çok zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerde gündeme gelecek olan gerginlikleri de mutlaka çözüme kavuşturmaya çalışın. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gereken bir gün. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızdaki sorunlar, beraberinde stres ve yorgunluk getiriyor. Kendinize vakit ayırmaya başlamanın tam zamanı. Zevkli uğraşlar sizi dinlendirebilir. İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. Stres; boğaz ve gırtlağınızda problemler yaratabilir, fazla soğuk su içmeyiniz ve kendinizi soğuktan daha fazla korumalısınız.

9 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 21' 46" R
Ay
Başak
04° 01' 39"
Merkür
Koç
17° 46' 07"
Venüs
Koç
16° 59' 42"
Mars
Balık
20° 56' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 00"
Satürn
Balık
15° 30' 32"
Uranüs
Boğa
21° 42' 39"
Neptün
Balık
28° 32' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
20° 00' 17"
Lilith
Başak
22° 04' 39"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 19/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>