Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlgilisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün hayatınızda duygusal açıdan bir gerilim var gibi. Örneğin, görev anlayışınızarkadaşlarınızdan birine göre tamamen farklı olabilir ve anlaşmazlık yaşamanız pozisyonunuzu tehlikeye atabilir. Bazı insanların çok ilgisiz olduğuna ve onların bu rastgele tutumlarının hedeflerinize zarar vereceğinden gizliden gizliye korkuyorsunuz. Bugün birini azarlama ve küçümseme eğiliminiz olabilir.

Övülme ihtiyacınızı feda etmeniz gerekebilir. Yapılması gereken işler olabilir ve sosyalleşmek için çok zamanınız olmayabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelme gereksinimi duyuyorsanız, bunu daha sonra yapın. Hevesli doğanız ve sosyal kişiliğiniz kendini boşaltacak bir yer arıyor. Ancak enerjinizi başka şeylere kanalize etmeye çalışın ve yapılması gereken projelere odaklanın. Oyun oynamayı günün ilerleyen saatlerine bırakın.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Evin ve çevresindeki şeylerle ilgilenmek isteyebileceğin bir gün. Odalarından birini yeniden düzenleyebilirsin; mobilyaların yerini değiştirip yeni alanlar yaratabilirsin. Jaluziler kullanarak evdeki ışığı da değiştirebilirsin. Biraz yaratıcı olmaktan korkma. Evindeki renkleri ve enerjiyi değiştirmelisin!Muhtemelen insanların sizinle ilgili ne düşündüğünü hala çok fazla umursuyorsunuz. Eğer böyleyse, bugün bunun nedeni üzerine düşünmeye ne dersiniz? Başkaları tarafından yargılanmaktan bu kadar korkmanızın sebebi sizin diğer insanları yargılarken çok sert olmanız olabilir mi? Ya da siz kendinizin en acımasız eleştirmeni olduğunuz için olmasın? Kendinize yönelip değerlendirdiğinizde, çevrenizdekilere bu konuda fazla hak tanıdığınızı göreceksiniz ve bu yüzden diğerlerinin hakkınızda ne düşündüğüne bu kadar takılmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zaman şoför siz olmak zorunda değilsiniz. Neden biraz mola verip direksiyonu diğerlerine emanet etmiyorsunuz? Lider olmaya alışkın olmanız gerçeği bir yana, aslında herkes sizden bunu bekliyor gibi görünse de, bugün dümeni başkalarına bırakma vakti. Bu duruma keyifle şaşıracaksınız. Otobüsü şarampole yuvarlamak yerine, sürmenin daha etkil bir yolunu gösterecekler size. Bu dersi almak için kendinize fırsat tanıdınız, bravo!

7 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içindeve özel hayatınızdabirliği içinde olduğunuz durumlarda anlık gecikme ve aksamalar olabilir. Kısa süreli iletişim aksaklıkları yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde karmaşalar bitiyor.

7 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dün hava burcunda meydana gelen Yeniay’ın etkileri devam ediyor. Bir süredir aklında olan konular için bugün harekete geçeceksin. Çevrenden gelen destek işlerini epeyce kolaylaştırabilir. Eğer yalnız bir Koç burcuysan, aşk her an kapını çalabilir. Keyif aldığın hobilerini farklı platformlarda incelemeye alabilirsin. İlgini çeken konulara karşı zaman ayırmak için harekete geçiyorsun.

7 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız daha yoğun ve sevgi arayışı içinde hissedebilirsiniz. Sahiplenici özelliğiniz duygularınızı abartılı yansıtmanıza neden olsa da içinizden geldiği gibi yaşamanız sizi daha huzurlu kılacaktır. İş hayatınızdaki belirsizlikleri bugün düşünerek kendinizi yormayın.

7 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda istediğiniz ilerleme olmayabilir. Tepkilerinizi kontrol etmenizde fayda var. Tartışmalara açık bir gündesiniz.

7 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde üzerinizdekiyükünü biraz olsun dağıtmak isteyebilir, grup çalışmalarına yönelebilirsiniz. Acil işlerinizi sabahtan halledebilirsiniz.

7 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün üzerinde etkisini gösteren bunaltıcı bir yoğunluk sakin kalmanızı zorlaştırabilir. Güçlü fikirler ve büyük duygular dehşet verici bir şekilde birbiriyle çarpışıyor. Dikkatli olmazsanız kendinizi bir kasırganın ortasında bulmanız muhtemel. Başka insanların işlerini halletmeye çalışmak için ortaya düşmeden önce kendinize ve kendi ihtiyaçlarınıza öncelik verdiğinizden emin olun.

7 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genel olarak neşeli, yeni kararlar almaya motive ve aldığınız kararları takip etme konusunda ısrarcı olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Günün ana konusu kendinizden aslında ne istediğiniz olacaktır. Sorunlarınızdan uzaklaşıp zihinsel bir rahatlığa ulaşıyorsunuz.

7 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin gücünden faydalanmanız için gereken tüm şartlara sahipsiniz. Bugün, onların orijinal düşüncelerinden yola çıkarak, istediğiniz performansı yakalayacak ve başarınızı daha da perçinleyeceksiniz.

7 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

7 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarak pozitif enerjlerden yarar sağlayacaksınız. Bilinçli adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Kişisel önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Her türlü belirsizliği ortadan kaldırmaya çalışın.

7 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşma etkili olacaktır. Onun da sizinle benzer görüşte olması, ilişkinizde bir rahatlamanın yaşanmasında çok etkili olacak. Yaptığınız işle ilgili hiç etki altında kalmamalısınız. Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek. Parayla ilgili sıkıntılı dönem geride kaldı. Paranın önemini anladınız. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başladı.

7 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 54' 10" R
Ay
Yay
07° 35' 20"
Merkür
Koç
16° 02' 02"
Venüs
Koç
26° 31' 59"
Mars
Balık
26° 55' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 50"
Satürn
Balık
16° 14' 56"
Uranüs
Boğa
22° 08' 28"
Neptün
Balık
28° 47' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 10"
Lilith
Başak
22° 56' 08"
True Node
Koç
15° 31' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>