Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kontrolleri Sıklaştırıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, her türlü romantik buluşma için güzel bir gün. Biriyle ayrıldıysanız, uzlaşmayı düşünüyor olabilirsiniz. Ya da yoğun işiniz nedeniyle sevgilinizle bir araya gelemiyorsanız, birbirinizle olmanın tadını çıkarmak için biraz zaman ayırın. Birçok seviyede ilişki kurmak için harika bir gün. Aklınızdakileri paylaşın ve birbirinizin hayallerini destekleyin.

Her zaman ilham almayı seviyorsunuz ve şimdi de yeni bir şeyden pozitif enerji alıyor olabilirsiniz. Belki de aklınıza yeni fikirler getirecek bir şeyler okuyacaksınız. Bu durumun etkilerini düşünebilirve ev işlerine olan dikkatiniz dağılabilir. Eğitim ve öğretim için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Aldığınız bilgiler ileride size yardımcı olabilir!

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

Güçlü fikirler karşına çıkabilir ve bir miktar kafa karışıklığı yaratabilir. Sana söyleneni tam olarak anlamakta zorlanabilirsin. Anlamak için yeteri kadar zaman ayır ve önüne gelen bilgi yığınının seni bunaltmasına izin vermemeye çalış. Duyguların karışık olabilir; biraz kendinle baş başa kal.Birkaç hafta önce başlayan büyük meditasyon periyodu artık sona erdi. Bu da demek oluyor ki, dünyaya geri dönmek zorundasınız! Bir müddet " yeni ve gelişmiş" siz, günlük hayatta nasıl ilerleyecek, bunu test etmeniz gerekiyor. Gerçek değişimler deneyimleyebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinizle ilgili olarak sakinliğinizi korumanız gereken bir gün. Olayların akışı öfkenizi tetikleyebilir. Gökyüzündeki sert açılar bugün akışta kalmayı zorlaştırsa da sorunların büyümemesi için önemli.

1 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Güne daha kararlı, enerjik ve disiplinli başlayabilirsiniz. Son günlerin dağınıklığı, sıkışıklığı son bulmaya başlıyor. Aşk ilişkilerinizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde kalıcı toparlanmalar sağlama fırsatı yakalanabilir.

1 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin davranışları seni rahatsız edebilir. Değmez kelimesini çok sık kullanmaya başlarken, hayatından çıkarmak isteyeceğin kişiler de olabilir. Merkür Retro’sunun etkileri devam ediyor. Projelerde birtakım aksaklıklar ve iptaller yaşanabilir. Bu yüzden işlerinizi iki kere kontrol etmekte fayda var. Olayları kafana takman sebebiyle uykusuz bir gece geçirebilirsin.

1 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş dost ve akraba çevrenizde sizlere karşı olumsuz yaklaşımlar olabilir. Kimliğiniz ve sosyal çevrenizde elde ettiğiniz değer başkaları tarafından kıskanılıyor. Böyle zamanlarda İnsanların ne dediğine çok takılmayın. Tam tersine başarıya odaklanarak kendinizi daha da yükseklere çıkarın.

1 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla eğlenceli programlar yapmak size iyi gelebilir. Dışa dönük tavrınız ilişkilerinizi rahatlatacaktır. Sevdikleriniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. Akşam saatlerinde daha fazla sorumluluk alma eğiliminde olabilirsiniz.

1 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlarlabirliğinde bulunmak size keyif verirken onların üzerinde üstünlük kurmamaya çalışın. Bazı kişilerle ortak hedef sürdürmeyi tercih edebilirsiniz.

1 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birinin sana bir kitap verdiğini ve yazarını bilip bilmediğini sorduğunu hayal et. Bilmediğini söylemeye cesaret edebilir misin? Aslında doğruyu söylemek en kolayıdır. Fakat o kişi edebiyat veya felsefe hakkında konuşmaya başladıysa konuşulanların seni aştığını düşünmeye başlayabilirsin. Görünüşe göre entelektüellik ile ilgili eski kompleksin seni yine köşeye sıkıştırmışa benziyor.

1 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yıllardır gösterdiğiniz sıkı çalışmanın tanınması ve sizi terfi için sıraya koyması muhtemeldir. Mülakatlarda şansınızı artırabileceği için alanınızla ilgili genel bilgilerinizi tazeleyin. Arkadaşlarınızla veya ailenizle doğal dokusunu korumuş bir yere kısa bir tatil planlayabilirsiniz. Değişen bir yaşam tarzının genel sağlığınızı iyileştirmesi muhtemeldir.

1 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, dostlarınızla mantıklı ve doğru iletişimler içindesiniz. Yapacağınız çalışmalarda onların fikirleri sizin için olumlu bir motivasyon oluyor. Bazı arkadaşlarınızın sizden sakladıkları sorunları olabilir, araştırmalısınız.

1 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir.

1 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle olan iletişim, haberleşme ve düşünce alışverişlerinde biraz daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Önyargılarınızı yıkmanız gereken bir gün. Her türlü tersliğin önüne geçmeye çalışın. Sağduyulu yaklaşımlar ortaya koyabildiğiniz sürece sorunlarla karşılaşmayacaksınız. Sıkıntıları kolaylıkla halletme şansınız var.

1 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlık huyunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, küçük kıskançlıklardan vazgeçerseniz mutluluğunuz artacak. Size teklif edilen pozisyon değişikliğini kabul edip etmemekte tereddütleriniz var. Bu konu hakkında kararlar alırken daha sistematik düşünmeli ve şeytanın ayrıntıda gizli olduğunu unutmamanız lazım. Uzun zamandır beklediğiniz paranın size geleceği yolda her gün yeni bir engel ortaya çıkıyor.

1 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 35' 00" R
Ay
Başak
18° 46' 51"
Merkür
Koç
17° 10' 03"
Venüs
Koç
18° 32' 12"
Mars
Balık
21° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 09"
Satürn
Balık
15° 37' 56"
Uranüs
Boğa
21° 46' 46"
Neptün
Balık
28° 35' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
20° 04' 40"
Lilith
Başak
22° 12' 58"
True Node
Koç
15° 37' 40"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>