Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini Eleştiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, insanlar sizi her zamankinden daha kafası karışık ve dalgın bulacaklar. Neler oluyor? Bunu açıklamak için çok erken olabilir, ancak sizi tanıyanlar aklınızın başından gittiğini anladı zaten. Bir şey sizi çılgınca büyüledi ve dünyaya artık bu pencereden bakıyorsunuz, kim bilir belki de bu aşktır. Bu, size dünya konusunda harika bir bakış açısı kazandıracak.

Analitik bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir şeyleri ölçmek ve verileri düzenlemek isteyeceksiniz. Rakamlarla çalışırsan biriyseniz, gün boyunca rakamları kontrol edip, denklemleri hesaplarken kendinizi bulabilirsiniz. Veya çek defterinizi dengelemeye, kişisel bütçenizi düzenlemeye karar verebilirsiniz. Ayrıntılara daha fazla dikkat edersiniz ve her şeyin düzgün bir şekilde hesaplanmasını isteyeceksiniz. Sonuçlarınızı doğrulamak için hesap makinesini elinizin altında tutmak isteyebilirsiniz.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Biraz telaşlı hissedebileceğin bir gün. Günün enerjisi odaklanmakta sıkıntı yaşamana sebebiyet veriyor. Birçok düşüncenin zihnini meşgul etmek için yarıştığını göreceksin. Bitirmen gerekenlerin bir listesini hazırla. Masana hatırlatıcı notlar koy veya kendine küçük sesli mesajlar kaydet. Yanında bir ajanda taşı ki önemli toplantılara katılmayı da unutma.Sevgili #burç adı#, bugün sizin gibi hassas insanlara göre bir gün değil. Aslında, bugün en yüksek perdeden bağıran ve masaya yumruğunu en sert vuran kimse, o kazanacak. Havadaki saldırganlık, sizi de kötü yönde etkileyecek. Keyfiniz kaçabilir, hassaslaşabilirsiniz ve normalden çok daha savunmasız bir ruh haline bürünebilirsiniz. Tüm bu olan bitenden uzak durmaya çalışmak faydanıza olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün postası uzak diyarlardan çok fazla haber getirebilir. Muhtemelen epey uzun bir süredir erkek kardeşinizden ya da büyük halanızdan haber almamıştınız. Sizi özlüyor ve nasıl olduğunuzu merak ediyor olabilirler. Aynı şekilde telefon da benzer bir sürprizle çalabilir bu akşam. Yapacağınız bu sohbetten ve alacağınız akrabalık hissinden oldukça keyif alacaksınız.

26 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Gün içinde fikirleriniz ve planlarınız hızlıca değişebilir. Özellikle günün ilk yarısında iki farklı seçenekten bir seçim yapabilirsiniz. İlişkilerin ön planda olduğu ve duygularınızı dile getireceğiniz bir gün.

26 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın planlar gelen bir telefon ile değişmek zorunda kalabilir. Sebebini bilmeden böyle bir durumla karşı karşıya kalman moralini oldukça bozacak. Hedeflerini yerine getirmek için attığın adımları sorgulayabilirsin. Doğru ve yanlışları uzun uzadıya düşüneceğin bir vicdan mahkemesi kuruyorsun. Yalnız bir Koç burcuysan, ilişkiler konusunda kafa karışıklığı yaşayabilirsin.

26 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili görüşmelerinizde gizlilik içerikli konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Güven duygunuz soru işaretlerine sahipken açık konuşmak sizin için zorlaşabilir. Kendinizi ifade etmekten artık yoruldunuz. Konuşmadan bile sizi anlayacak insanlara ihtiyaç duyuyorsunuz.

26 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket ve iletişimi öne çıkaran fırsatları iyi kullanmaya bakın. Olumlu karşılaşmalar, görüşmeler ve rastlaşmalar gündeme gelebilir.

26 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda ani tepkime göstermediğinizden, özellikle üstlerinizle çatışma içerisinde olmadığınızdan emin olmalısınız.

26 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tüm gün sana ait, kendinle gurur duyabilirsin. Bir süredir yaratıcı bir proje hakkında çalışmak için odaklanmaya çalışıyorduysan, bugün çok kolay olacak. Sana yakın olan insanlar neyi başarmaya çalıştığın konusunda seninle oldukça ilgilecekler ve bu amaca ulaşman için ihtiyacın olan arayı sana verecekler. Bugün senin için oldukça tatmin edici bir gün!

26 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizin yaptığı bir harcamayı gereksiz görmeniz, ev içerisinde bazı tatsızlıklar çıkarabilir. Yaklaşmakta olan bir proje bitiş tarihi veya geçmeniz gereken bir sınav, siz farkında olmasanız da bünyenizde gerginlik yaratarak, etrafınızdakilere karşı sabrınızın azalmasına sebep olabilir. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için size yol gösterilmesini beklemeden, atik ve girişken bir şekilde öne atılmanız gerekiyor.

26 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Atılımlarınız için uygun bir gün. Güçlü bir şekilde ele alacağınız konuların küçük detayları canınızı sıkmasın. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken, yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız.

26 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

26 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğitim almayı istediğiniz bir konu varsa araştırmalar yapabilirsiniz. İletişime geçmek için şimdilik bekleyin, ajandanızı düzenleyin. Haftayı keyifli kapatmak için yakın arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

26 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle olan ilişkileriniz farklı boyutlara ulaşabilir. Öylesine başladığınız bir ilişki çok daha ciddi biçimde gelişebilir. Baskı hissettiğiniz durumlarda sevdiğiniz size moral verip, rahatlamanızı sağlayacak. İş yerinde başkalarının yarattığı aksaklıkları düzeltmek yerine, onları kendi hallerine bırakıp, kendi işinizle ilgilenmelisiniz. Çünkü sürekli başkalarının işleriyle uğraşırken bu kez de kendi işinizi aksatmanız mümkün. Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz var.

26 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 59" R
Ay
Balık
05° 56' 17"
Merkür
Koç
18° 17' 30"
Venüs
Boğa
04° 35' 06"
Mars
Koç
01° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 15"
Satürn
Balık
16° 49' 39"
Uranüs
Boğa
22° 30' 50"
Neptün
Balık
28° 59' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Başak
23° 39' 38"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>