Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İletişimin Zayıflıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Şımarık bir havada olabilirsiniz. Yoğun bir süreci atlatırken sabrınız azalmış olabilir. Son zamanlarda çok meşguldünüz, rahatlama ihtiyacı hissediyorsunuz. Gün içinde çok fazla etkinlik planı yapmayın. Ve tutamayacağınız sözler vermeyin. Meslektaşlarınıza arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize karşı dürüst olun. Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olduğunu onlara söyleyin.

Bugün çok meşgul olabilirsiniz. Bugün işlerinizi halletmek için iyi bir zaman. Odaklanmanıza yardımcı olan katı bir disiplin duygusuna sahip olduğunu göreceksiniz. Duygularınız engellenebilir, bu da sizin yararınıza olabilir. Her şeyin elinizdeki gerçeklerle sınırlı kalmasını sağlayın ve basit meselelerin aniden kolayca çözülmesi için çok daha verimli bir şekilde ilerlediğini göreceksiniz.

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Ailenle vakit geçirmek için güzel bir gün. Biraz rahatlamak üzere tembellik yapabilirsin. Çocuklarınla takıl ve oyunlar oyna. Aileni doğada tatlı bir yürüyüşe çıkar. Birbirinizin varlığıyla huzur bulun. Telefonlarınızı kapatın ve enerjilerinizi yükseltin. Bir aile olarak geçirdiğiniz vakti dış etkenlerin bölmesine izin vermeyin.Bitirmeye çalıştığınız bir işle ilgili beklenmedik bir aksaklık yaşabilirsiniz ve bu durum çevrenizdekilerle aranızda gerginlikler oluşmasına sebep olabilir. Bu durum aile bireylerinin evden uzakta daha fazla zaman geçirmesine yol açabilir. Şunu unutmayın: herkesin kendince endişeleri var ve muhtemelen böyle olmasaydı daha farklı davranacaklardı. Peşlerinden koşmayın. Yapmanız gereken işi bitirin ve onlarla aranızı daha sonra düzeltin. Her şey yoluna girecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne olursa olsun, tek bir felsefeye ve bakış açısına bağlı kalmanın şimdi sırası değil.Hangi yoldan gitmek gerektiğine karar veremiyor olman sebebiyle rahatsız hissedebilirsin, fakat bu sorgulamalar sana iyi gelecektir. Elindeki fenerle olayı araştırmaya devam et bakalım, ancak bu şekilde tekrar sağlam bir umut kazanabilirsin! Sadece senin için ısmarlanmış, hepsinden güzel bir umut olacak bu!

20 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde planlarınızı birden değiştiren bir durum olabilir. Elinizde olmayan koşullarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İş hayatında ve sorumluluklarda hata ve karışıklıklara dikkat edin.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda belli aksaklıklar yaşayacağın haftanın ilk gününe giriş yapıyorsun. Bugün ilgilendiğin konulara daha fazla dikkat kesilmen gerekiyor. Küçük unutkanlıklar işlerin aksamasına neden olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, partnerin ile ufak inatlaşmalara neden olacak konular gündeme gelebilir. Sosyal medya ile arana set koymak isteyebilirsin.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki hukuki başvurularınız ile ilgili yeni belgeler size iletilebilir. Kapandığını düşündüğünüz konu, bir anda yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Daha öncesinde yurtdışı işleriniz varsa bugün bunların eksiklilerini tamamlamanız gerekebilir.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda maddiyatta güvence arayıp risk almaktan kaçınabilirsiniz. Bu da sizi hayallerinizden geri tutabilir.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların önünde bazen biraz aptal gibi görünmekten korkuyor olabilir misiniz? Başkalarının gözünde başarısız olma korkusu sizi gerçek anlamda gelişmekten alıkoyuyor olabilir. Astronomik enerjiler bugün sizi bu konu hakkında etraflıca düşünmeye çağrıyor. Bütün analitik yeteneklerinizi yanınıza alın ve bir düşünün: Daha fazla risk alma cesaretiniz olsa, kim bilir neleri başarırdınız!

20 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü sakin ve huzurlu geçirmeniz, bu kadar çok düşünürken mümkün değil. Muhtemelen kendinizi gereksiz yere endişelenirken ve işte gerekenden daha fazla çaba harcarken bulacaksınız. Bununla birlikte, akşamları her zamanki bakış açınızı yeniden kazanıp kendinize vakit ayırabilmeniz mümkün.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularına inandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İki farklı enerji altındasınız ve bu durum sizin üzerinizde stres yaratabilir. Kendinizle ilgili konularda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Aceleci davranmanın her açıdan daha zorlayıcı olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişkiye başladınız, fakat bu beraberlik hiç yeşermeyecek gibi. Çevrenizdeki dostlarınız, sert atışmalar, kırıcı sataşmalarla gelişen ilişkiyi aşka benzetemiyorlar. İşinizle ilgili endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Fakat mantıklı davranacak ve duygularınızı denetlemeyi başaracaksınız. Çok büyük beklentiler içine girmekten kaçının. Yapabileceklerinizden fazla sorumluluk almasanız iyi olur. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı küçük zararlar olabilir.

20 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 28" R
Ay
Yay
09° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 02' 46"
Venüs
Koç
26° 41' 14"
Mars
Balık
27° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 34"
Satürn
Balık
16° 15' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 36"
Lilith
Başak
22° 56' 58"
True Node
Koç
15° 31' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>