Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hayatın Hızlanıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün evde yaşadığınız bir sorunun cevabını bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle bazı çatışmalar yaşanmış olabilir. Onu çok sevmenize rağmen, bu sorunların çözülüp çözülmeyeceğini merak ediyorsunuz. Kendinize odaklanmaya çalışın ve biraz meditasyon yapın. Yatıştırıcı bir müzik ile zihninizdeki gürültüyü engelleyin. Biraz derin nefes alın ve kalbiniz ne diyor bir dinleyin.

Sizin için ufukta harika sürprizler var. Yeni bir kariyer fırsatı ya da duygusal arkadaşlık konularında bir hızlanma söz konusu olabilir. Mevcut gezegensel dizilim sayesinde, hem kişisel hem de profesyonel tatmin için en kuvvetli yönlerinizden faydalanabilirsiniz. Özgün olmak konusunda isteksiz olmayın. Bu, her şeyinizi ortaya koyacağınız bir davranış olacak!

Evinizde dinlenmeniz gerektiği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz fakat ev dışında ilgilenmeniz gereken sorumluluklarınızın baskısını da hissediyorsunuz. Bu, özellikle de başka bir yerde olmak istemeniz için geçerli bir sebebiniz varken sizin için ciddi bir engel. Her iki cephedeki sorumluklar da çok önemli. İşlerinizi mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde yapmaya çalışın ve kurtulun. Yapabilirsiniz!

Bugün zihnini besle. Günün enerjisi genişleme ve büyümeyi destekleyecektir. O halde neden bu enerjiden faydalanıp bir ilgi alanına dair detaylı bilgiler toplamıyorsun? Eğer çocuklarınla evde oturuyorsan, zihinsel durgunluktan kaçmak pek kolay olmayacaktır. Fakat bu da kaçınılmaz bir sey değil... Bir konu üzerine okuma yaparak ya da bir kursa başlayarak kendini zorlayabilirsin. Bu etkinlikleri çevrimiçi olarak da çok rahat gerçekleştirebilirsin. Yeter ki ilgini çeken bir konu bul.Gezegenlerin bugünkü konumu sizi en derinden inandığınız şeyleri sorgulamaya itebilir. Spiritüel biriyseniz kendi fikirlerini sizin kadar inatla savunan bir şüpheciyle karşılaşabilir ve fikirleriyle sizi alt ettiğini hissedebilirsiniz. Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermeyin. Karşı tarafın söylediklerini dinleyin ve üzerine düşünün, ancak size gerçekten mantıklı görünmedikleri takdirde onun görüşleri sizinkileri silip atmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. İstediğinizi başarmak için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! O “ulaşılamaz” hedef için attığınız her adım hayatınızı geliştirecek ve zaman ilerledikçe göreceksiniz ki eskiden ulaşmanın mümkün görünmediği şey şu anda size çok yakın.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne erken başlayabilir, günün erken saatleri boyunca özgüven ve yeterlilik konularında bir eksiklik hissedebilirsiniz. Enerjiniz düşük olabilir veya isteksiz olabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ise bu enerji kırılıyor ve bir isteğinize kavuşarak daha keyifli hissediyorsunuz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir sosyal yaşam seni bekliyor. Yönetici gezegenin Mars, bugün itibariyle hava burcunda hareket etmeye başlıyor. İlişki evini yakından ilgilendiren bu geçiş ile birlikte, kendini daha yürekli ve cesaretli hissedebilirsin. Cesur söylemlerin ile dikkat çekmeyi başaracaksın. Beklemediğin anlarda maziye dönüşlerin, tadını mayhoşlaştırabilir.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kadın dostlarınızdan destek görüyorsunuz. Kaynaklarınızı doğru değerlendirmek adına sizleri yönlendireceklerdir. Bu fikir birliği sayesinde işlerinizi hızlandırıyorsunuz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Üstlerinden alacağınız desteklerle uğraştığınız işlerde yüksek motivasyon hissedeceksiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için doğru adımları atabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz zamanlar var. Annenizle ilgili hassasiyet içeren konular gündeme gelebilir.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli bir sürece adım atıyorsunuz ancakilişkileri veya yasal konularda oldukça dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün herkes gergin olabilir. Ana faaliyet alanınızda hareket özgürlüğünüz kısıtlanabilir. Yolunuza bilinçli bir şekilde konmuş gibi hissettiren engelleri aşmak için kendinize yer açmaya çalışmanız gerekebilir. Tüm bunların sonucunda, çevrenizdekileri azarlayabilirsiniz. Ufukta bir fırtına görünüyor!

15 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Atacağınız adımları planlamaya çalışmak son derece normal olsa da, ölçüyü kaçırıp zihninizde bir düşünce girdabı oluşturmak hiçbir işinize yaramayacaktır. Aşk hayatınızda şüphelerin oluşturduğu karmaşık bir ortam oluşabilir. Kişisel sorunlarınızın ilişkilerinize yansıyıp yansımaması bu noktada sizin seçiminizde.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir. Detaylar canınızı sıkabilir.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi toparlamaya çalışacaksınız. Belirsizliklerin son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmak isteyeceksiniz. Hata yapmadığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken biraz daha sabırlı olun. Kontrolü elinizde bulundurmanız çok daha iyi olabilir.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu ve doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vermeyeceğini kanıtladınız. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğunuzu pekiştirebilir. Çalışma hayatınızda yüksek performans ve ataklığınızla başarıyı yakalamaya adaysınız. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Herkese tasarruf tavsiye ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz.

15 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 16" R
Ay
Oğlak
07° 54' 34"
Merkür
Koç
16° 28' 12"
Venüs
Koç
29° 24' 31"
Mars
Balık
28° 43' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 22"
Satürn
Balık
16° 27' 39"
Uranüs
Boğa
22° 16' 25"
Neptün
Balık
28° 52' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 09"
Lilith
Başak
23° 11' 40"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>