Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini Dinliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Kalbinizi açın ve çevrenizdeki insanlara yani, sizi seven ve destek verenlere teşekkür edin. Bugün çok fazla eleştiri ve yargılama yapabilirsiniz. Şu an, bu tavrı bir kenara koyup şükretme zamanı. Kendinizi ve başkalarını, sizi çevreleyen sıkı çalışma, özveri ve sevgiyi yansıtan ödüllere boğun. Bugün kutlama ve coşku günü, bu yüzden sevginizi daha fazla ifade edin.

Bugün ilginç bir grupla vakit geçirebilirsiniz. Belki de mesleğinizle ilgili bir grup dinamik insanla birlikte olacaksınız. Hedefleriyle sizi şevklendiren profesyonelarkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Bu yeni arkadaşlarınızı, hayat hakkındaki düşüncelerini daha ayrıntılı bir biçimde öğrenebileceğiniz bir yemeğe davet edin. Kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olacak yepyeni bir felsefeyi benimseyebilirsiniz.

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Bugün bir şeyler yapmak için istek dolusun. İnsanlarla ilham verici sohbetler gerçekleştirebilir ve arkadaşlar edinebilirsin. Bir komşunla tanışıp bu kişiyi daha yakından tanımaya karar verebilirsin. Veya yakın arkadaşlarınla bir araya gelip laflayabilirsin. Kendini ifade ettiğinde iyi hissedecek ve üzerindeki yükü atacaksın. O halde açıl!Uzakta yaşayan biriyle yaptığınız yazışmaların sonucunda bu kişinin niyetinin arkadaşlıkla sınırlı olmadığını fark edebilirsiniz. Pek çok ortak noktanız var gibi görünüyor ve mesafelere rağmen, aranızda güçlü bir bağ oluşabilir. Ama yine de, henüz yüz yüze görüşmediyseniz, umutlarınızı bir ilişki ihtimaline bağlamadan önce en azından bir kez buluşun. Her şey düşündüğünüz gibi olabilir de, olmayabilir de. Dikkatli olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinize gelen davetsiz misafirler, hiç ummadığınız bir stres haline girmenize sebep olabilir. Bugünü dinlenerek geçirmek istiyordunuz fakat şimdi birilerini ağırlamak zorundasınız ve bu durum sizi rahatsız edebilir. Ziyaretin kısası makbuldür. İçinizden gelmiyorsa insanları ağırlamak zorunda da değilsiniz. Konuklarınızla aranız bozulsun istemezsiniz tabi. Kibar fakat net olun. Sonra sakinleşin.

9 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde yakın ilişkilerinizde, dostluk veya ortaklıklarınızda gerilimli durumlarla karşılaşabilir veya bazı şeyleri halı altına süpürme eğiliminde olabilirsiniz. Hak ve adalet konuları ön planda olabilir.

9 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutin bir hal alan konular, seni arayış içerisine sokabilir. Hayatına farklılık katabilmek için sana iyi gelen, kendini iyi hissetmeni sağlayan konulara odaklanacaksın. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, karar sürecinde olan sevgilinin yanında durabilir ve ona güç verebilirsin. Fiziksel olarak hissettiğin yorgunluğun araştırmasına girerken; yoga ve meditasyona olan ilgin artış gösterebilir.

9 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir aşka yelken açıyorsunuz. Hissettiğiniz duygularınızı hoşlandığınız kişiye açıklıyorsunuz. Karşı tarafında size karşı hislerinin olduğunu öğrenmeniz ayaklarınızı yerden kesebilir.

9 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda istediğiniz ilerleme olmayabilir. Tepkilerinizi kontrol etmenizde fayda var. Tartışmalara açık bir gündesiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaçamak tatil gibi görebileceğiniz, insanlardan vestresinden uzaklaşmanıza vesile olacak küçük bir etkinlik enerjinizde büyük bir farklılık yaratabilir.

9 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal olarak güçlü olmalısın fakat insanlarla baş etmek konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsin. Keskin duyarlılığın, insanların bastırılmışlık ve öfke hislerini algılıyor. Fakat onları bu hisleriyle yüzleştirdiğinde, bu hislerini kabul etmek yerine sana saldırıyorlar. İnsanları kendi haline bırak. Hisleriyle nasıl baş edeceklerine karar veremezsin.

9 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyayı hızlıca turlamaya ve yerinizde durmamaya yemin etmiş gibisiniz. Bu uçuk kaçık halleriniz sizi eşsiz biri yapsa da bazen ayaklarınızı sağlamca basacak bir zemine ihtiyacınız olabilir. Size bu hissi veren insanlara sıkı sıkı sarılın. Aile hayatınız ve geçmişteki yaralarınızı iyileştirme fırsatı bulabilirsiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yanınızda çalışan kişilere soğuk davranışlar içinde olacaksınız. Çevrenizde yanlış anlaşılmak istemiyorsanız, her zamanki gibi duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşmaya çalışın. İçinize kapanık davranışlar size yakışmıyor.

9 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

9 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal açıdan oldukça renkli etkiler alıyorsunuz. Karmaşık durumların önüne geçmeye çalışırken kendinizi daha fazla zorluk içerisinde sokabilirsiniz. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanın size her açıdan yarar sağlama ihtimali var. Sınırları tamamen lehinize çevirmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

9 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. İşle ilgili koşulların şekilden şekle girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz. Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor

9 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 09' 09" R
Ay
Akrep
15° 02' 46" R
Merkür
Koç
15° 59' 60"
Venüs
Koç
24° 18' 58"
Mars
Balık
25° 32' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 04' 55"
Uranüs
Boğa
22° 02' 24"
Neptün
Balık
28° 44' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 58"
Lilith
Başak
22° 44' 10"
True Node
Koç
15° 36' 40"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>