Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önceliklerin Değişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2021, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün eğlenceli ve tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Gittiğiniz her yerde sevgi ifade etmeye ve romantizm yaratmaya hazır olacaksınız. Hayatınızda biri yoksa, özel birinin ilgisini çekebilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla flört etmek, etrafınızdakileri etkilemek ve insanlarla sohbet etmek hoşunuza gidiyor. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün sevgilinle dinlenmek ve rahatlamak için mükemmel bir gün. Güzel bir restorana ya da güzel bir parka bir gezi gidebilirsiniz.

Bugün çok fazla şey halletmek için iyi bir gün. Birden fazla göreve konsantre olmayı ve çeşitli projeleri bir kerede bitirmek size çok kolay gelecek. Telefon görüşmeleri yapacak, e-postalara yanıt verecek ve kendi projelerinizde de aynı anda çalışacaksınız. Bugün süper kahraman gibi hissedebilirsiniz! Çünkü gezegenlerin enerjileri şu anda dayanıklılığınızı ve açıklığınızı artırıyor. Öyleyse bundan faydalanın!

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Göksel açılar hayatında yeni bir periyodun başlamakta olduğunu işaret ediyor. Mod ise şu ankinden çok daha hafif olacak. Periyodun odak nokrası insanlarla iletişimi dengelemek ve aynı zamanda belli bir mesafeyi korumak. Yine de, geçmişten bazı olaylar karşına çıkarsa bunları görmezden gelmen pek mümkün olmayacaktır.Bugün insanların ses tonunda dikkat etmeniz gereken gizli mesajlar sezebilirsiniz. Çevrenizdekiler sizi harekete geçirmek için size belli belirsiz sinyaller gönderiyor olabilir. Onlara karşılık verin. Ses tonlarındaki ikinci manaları göz ardı etmeyin. Canınızı yakacak oklar sevgi dolu sözcüklere sarmalanmış bir halde üzerinize doğru geliyor olabilir. Bu tavırları dikkate alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen çok derin düşüncelere dalıp gidiyorsunuz. Bugün biraz meditasyon yaparak, tasavvur ya da ibadet ederek vakit geçirebilirsiniz. İlahi kudrete odaklanmak için bazı ilham verici kitaplar okuyor olabilirsiniz. Ya da daha pratik bir şekilde düşünüyor ve bir ilişki ya da kişisel durumun iç yüzünü anlamaya çalışıyor da olabilirsiniz. Zihninizi ve ruhunuzu keşfe çıkması ve yüzeyin altında ne olduğunu görmesi için serbest bırakmanın tam zamanı.

7 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Başak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Gün içindehayatınızla ilgili radikal bir karar alabilir, kendiniz için bir ilki gerçekleştirebilirsiniz. Sağlam ve kalıcı düzenler arayabilir, uzun zamanlardır süregelen yapıları kırmak ve yıkmak isteyebilirsiniz.

7 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutinlerin sosyal hayatının önüne geçiyor, mecburi kısıtlamalara gidebilirsin. Gerçekleştirmeyi umduğun planlarının yerini günlük aktivitelerin alabilir. Kendine daha fazla zaman ayırma isterken beklemediğin kararlara yönelebilir ve önceliklerini yeniden düzenlemek durumunda kalabilirsin. Yalnız yaşayan bir Koç burcuysan, evin ile ilgili birtakım kararları tek başına almak istemeyeceksin.

7 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Topluluk önünde söz sahibi olarak kitleleri etkiliyorsunuz. Sözlerinizin değerini iyi bilin. Bugün duygusal konuşmalar içinde olabilirsiniz. Her zaman doğru ve gerçekçi konuşmalar yapmaya önem verin.

7 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız için fedakârlık edeceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde detaylar içinde boğulabilirsiniz. Gün içindearkadaşlarınızla birlikte faaliyette bulunacağınız zamanlar var. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmemelisiniz. Akşam saatlerinde zevk aldığınız şeylerle uğraşacaksınız.

7 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeylerin hızlı yaşanıyor olması sizi hata yapmaya meyilli bir insan haline getirebilir. Temkinli hareket etmek sizi bir takım pişmanlıklardan koruyacaktır.

7 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

7 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer alanınızda neye önem verdiğinizle ilgili büyük soruların peşine düşebilir, neyi değiştirip neyi kabulleneceğiz hakkında düşüncelerle boğuşabilirsiniz. Duygusal hayatınız, bağımsızlık ve kişisel kimliğinizle ilgili düşüncelerin altında kalarak şekilleniyor. İlişkileri bitirmeye meyilli olabilirsiniz.

7 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal davranışlarınızla insanlar arasında önemli köprüler oluşturuyorsunuz. Kararlı yönleriniz sizin farklı bir kişiliğiniz de, ortaya çıkaracaktır. Size söylenenlere aldırmıyor, kendi düşüncelerinizde ısrar ediyorsunuz.

7 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

7 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gezegenlerden alacak olduğunuz etkiden kaynaklı olarak kendinizi zora sokma ihtimaliniz var. İç dünyanızdaki olumsuzlukların en kısa zaman içerisinde son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

7 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbinizin kapısını biraz aralayın, hayal edemeyeceğiniz mutluluklar sizi bekliyor. Mutluluk verici bazı deneyimler yaşama şansınız olacak. Olaylara yaklaşımlarınızda hislerinizi de kullanacaksınız. Mesleğinizle ilgili verimli görüşmeler içindesiniz. Sistemli çalışmayı bir önkoşul olarak görmeniz, başarıyı getiriyor. Ticari yeterliliğinize pek güven duymayışınız, bazı olanakları tepmenize yol açabilir. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin.

7 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 44' 26" R
Ay
Akrep
22° 32' 38" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 03' 39"
Mars
Balık
26° 00' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 14"
Satürn
Balık
16° 08' 18"
Uranüs
Boğa
22° 04' 26"
Neptün
Balık
28° 45' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 03"
Lilith
Başak
22° 48' 11"
True Node
Koç
15° 35' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>