Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Şüphelerin Üzerinde Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün fantezilerinize ve romantik doğanızın ortaya çıkmasına izin verin. Sevdiğiniz biriyle bulutların üstüne çıkın ve hayatın sunabilecekleriyle kendinizi şımartmaktan çekinmeyin. Bugün, bir süreliğine gerçeklikten uzaklaşmak ve hayatın diğer yönlerini keşfetmek için harika bir gün. Bırakın, hayal gücünüz sizi ele geçirsin. Endişeleri bir kenara bırakın.

Kariyerinizde yeni bir başlangıç yapma şansı bugün karşınıza çıkabilir. Bu şansı yakalamak çok fazla çalışma ve çok kısa bir sürede fiziksel enerjinizin büyük bir kısmını harcamanıza mal olacaktır. Sonuç olarak, onun gözünü korkutup ve onu almak için cezbediliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak, bunu yapmadan önce düşünün: şu anda olduğunuz gibi bu belirsizliğe devam etmek istiyor musunuz? Hız değişikliği birkaç yoğun güne değebilir. Bunu düşünün!

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Başkalarının ruh hali seni etkileyebilir. Havaya hakim olan yoğun duygu içerikli enerjiye karşı ekstra duyarlı olabilirsin. Eğer aile üyelerin, arkadaşların stresliyse, onların gerginliklerinin sana geçmesine izin verme. Biraz tek başına vakit geçir. Sakinleştirici bir yürüyüşe çık veya banyo yap. Meditasyon için de vakit ayır ve son dönemlerde yaşadıklarının üzerinden geç. Olan biten üzerine düşünebilirsen iyi hissedeceksin.Bugün bilinçaltınız muhtemelen geçmiş travmaları azad ettiğinden son derece aktif. Uzun zaman öncesinin hatıraları baraj kapıları açılmışçasına zihninize dolabilir. Pek çoğu hoş olmayan hatıralar olacaktır. Her şeye rağmen bu iyi bir şey, bu hatıraların meydana getirdiği engelleri bir bir yok ediyorsunuz. Gün sonuna dek kendinizi öyle hafif hissedeceksiniz ki ayda yürüdüğünüzü bile sanabilirsiniz! Keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda çevrende gezinen kara bulutlar, taze rüzgar tarafından dağıtılacak. Başka ne isteyebilirdin ki? Bugün geçtiğimiz günlere göre adeta çocuk oyuncağı! Daha iyi ve dinlenmiş hissedeceksin. İnsanlarla daha fazla etkileşim kurmaya bak. Özellikle fikirlerine ilgi duyduğunu gösterirsen sana minnettar olacaklardır.

3 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay saat 18.58'e kadar boşlukta olacak. Bu saate kadar bir dağınıklık ve plan dışı durumlar içerisinde olabilirsiniz. Evinizdeki ve yaşam alanınızdaki dağınıklığı toparlayabilirsiniz. Aile ilişkilerinde duygusallık ve hassasiyet ortaya çıkabilir.

3 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aranızın bozuk olduğu kişiler seninle iletişime geçmek isteyebilir. Bu durum sende çeşitli şüpheler uyandırabilir. Ay bugün, 07.35’ten 17.58’e kadar boşlukta hareket edecek. Estetik müdahaleler yaptırma gibi bir düşünce içerisindeysen, bir süre daha ertelemen gerekebilir. Kişisel gelişimine katkıda bulunacak konulara yönelmen kendini tamamlanmış hissettirebilir.

3 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile yaşamınız ile ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Üzerinizden atmak istediğiniz sorumluluklarınız var. Bu sorumluluklarınızı taşımaktan yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Duygularınızı ailenizle paylaşın.

3 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Yeni kararlar alıp, ilerleyebileceksiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde daha sezgisel olabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylara karşı iç sesinizle yaklaşmalısınız. Akşam saatlerine doğru arkadaşlarınızla birlikte olmak size keyif verecektir. Yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bendinizi bazı konularda hazır hissetmeseniz de manevi yönünüzü güçlendirebilirsiniz. Bunu sonuna kadar gerçekleştirmek için çaba gösterebilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son bir çaba göstermene ihtiyaç var; sonra aklını bir süredir kurcalayan bu sorununun temeline inmiş olacaksın. Kimliğini ilgilendiren sorunun cevabı sadece aile tarihinde değil. Sen bir ailenin olduğu kadar bir kuşağın da parçasısın. Her ikisi de sorunun yanıtını etkileyecektir.

3 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde zihnen biraz dağınıksınız, birçok şey için aynı anda çabalarken her şeyi sonuca ulaştırmanız gittikçe zorlaşıyor. Aile hayatı bugün biraz telaşlı olsa da oldukça iç açıcı. Kalbiniz şu anda istediğiniz şeyleri hissediyor fakat biriyle güç oyunlarına girmek duygularınızın sağlığını bozabilir. Biraz duygusal yenilenmeye ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal konularda belirgin bir kişilik sergiliyorsunuz.. İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Her türlü sanatsal ve sosyal olayların gündeme geleceği bir gün içindesiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

3 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlu zamanlarda partneriniz ile birbirinize daima destek oluyorsunuz. İş yerinizde hedeflerinize odaklanmış bir durumdasınız ve hiçbir şeyin sizi durdurmasına izin vermezsiniz. Bugün kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendinizi ortaya koyuş biçiminiz çok sert. Sevdiğiniz kişi de çok alışık olmadığı bu durum karşısında bocalayabilir. Neyse ki akşama daha iyimser bakabileceksiniz. Mesleğinizle ilgili yeni projelerin temellerini atmak için son derece uygun bir gündesiniz. Zihinsel ve entelektüel olarak o kadar aktifsiniz ki, ürettiğiniz fikirler herkes tarafından takdir edilecek. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

3 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 07" R
Ay
Yay
03° 26' 50"
Merkür
Koç
16° 00' 28"
Venüs
Koç
26° 07' 51"
Mars
Balık
26° 40' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 18"
Satürn
Balık
16° 13' 08"
Uranüs
Boğa
22° 07' 22"
Neptün
Balık
28° 47' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 03"
Lilith
Başak
22° 53' 58"
True Node
Koç
15° 32' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>