Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Belirsizlikleri Çözüyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Kontrolü bırakın ve başkalarının motivasyonlarını değiştirmemeye çalışın. Kendinize konsantre olun ve çevrenizdeki insanlarla kendinizi karşılaştırmayın. En mükemmele ulaşmaya çalışırsanız, şimdiye kadar başarmış olduğunuz şeylerden asla tatmin olamazsınız. Kendinize iyi davranın ve kararlarınıza saygı gösterin. Rahatlayın ve fantastik romantik yanınızın bu gece ortaya çıkmasına izin verin.

Diğer insanlar, işlerin nasıl yapılması gerektiğine dair ciddi şekilde karşı bazı görüşlere sahip olabilir. Savaşa hazır olun, çünkü insanları keskin ve kırıcı bir dile sahip olabilir. Herkes için işe yarayacak çözümler bulmanın anahtarı uzlaşmadır. En iyi çözüm, muhtemelen iki tarafın da kendi düşündükleri olmadığını fark etmek olacaktır. İlgili herkes için en iyi durumu bulmak adına birlikte çalışın.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Kendini ifade etmek sana kolay gelecek. Bazen toplum içinde yapacağın konuşmalar sende güvensizlik uyandırabiliyor; veya bir buluşmada yanlış şeyler söyleyecekmişsin gibi hissedebiliyorsun. Bugün ise harika kelimeler dilinden sen hiç çaba sarf etmeden çıkacak. Fikirlerinden emin olacaksın. Eğer akşama bir partiye katılıyorsan, yeni insanlarla tanışmaktan da keyif alacaksın!Bugün sakin bir gün olacak ve her zaman olduğundan daha sağlam hissedeceksiniz. Yaşadığınız bu dönemin önemini kavrayacaksıız. Hedefinizi görüyor ve ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bu yüzden, durumu daha önce olduğundan daha kolay bir biçimde halledebileceğinizi düşünüyorsunuz. Bir #burç adı# olarak, her şeyin kontrol altında olduğunu bildiğiniz durumlarda kendinizi çok iyi hissediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniye ve alışılmadık olana, yeni çıkan ürünelere ve son teknolojiye yönelik arayışınız bugün, sizi içine düştüğünüz rüyadan uyandıracak bir güçle karşı karşıya kalabilir. Bir şeyleri yeni yaklaşımlarla halletmeye çalışırken aniden daha geleneksel ve alışılmış metotların baskısına maruz kalabilirsiniz. Tetikte kalın ve şunu unutmayın: bazen rakiplerin en güçlü özellikleri aslında onların en zayıf yönleridir. Eskiyi rafa kaldırıp yeniliklere yer açmanın zamanı geldi.

29 Ağustos 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. Günün ilk yarısında tembellikler ve keyfi hareket etme isteğiniz artabilir. Öğleden sonra ise planlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Kardeşlerinizden, hayatınızdaki kadın figürlerden destek görebilirsiniz.

29 Ağustos 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki belirsizlikleri çözmeye koyuluyorsun. Harekete geçmen ile birlikte, yaşamına yön verme isteğinin bir bir gerçekleşmeye başladığını fark edeceksin. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla zaman geçirmen, kendini iyi hissetmeni sağlayacak. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin ailesiyle yaşadığı tartışmalarda ona destek olmak isteyeceksin.

29 Ağustos 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi niyetinizi suiistimal etmek isteyen kişiler olabilir. Planlarınızı ve fikirlerinizi paylaştığınız ortamlarda, çevrenizdeki insanlara karşı dikkatli olmalı ve yardım edeceğiniz kişileri iyi seçmelisiniz.

29 Ağustos 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye gayret edebilirsiniz. Ancak parasal konularda daha gerçekçi davranmak gerekebilir.

29 Ağustos 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi başkalarına yardım ederken bulsanız da dengenizi iyi kurmalı, abartıdan kaçınmalı, kişiselliğinizi ön planda tutmalı ve hep hatırlamalısınız.

29 Ağustos 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin dışında olan biten şeyler hakkında bütün gerçekleri biliyor olsaydın, emin ol dehşete kapılırdın. Bugün hiçbir şeyi göründüğü gibi algılamamalısın. Çıkıp her şeyi kendi gözlerinle görmen şart. Neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda başkalarının söylediklerine güvenme. Gördüğün her şeyi sorgula ve insanların gözünü boyamasına izin verme.

29 Ağustos 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişin sevgi dolu hatırları bugünün enerjisini belirleyebilir. Bu duygusal tarafınızın ön plana çıkışını engelleyemeyişiniz, bazı insanların daha önce görmedikleri bir yanınızla tanışmasına vesile olabilir. Parasal konulardaki tasarrufçu yaklaşımınız iyi sonuçlar getirecektir.

29 Ağustos 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişikler olabilir. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz, sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Risk almaya hazırsınız.

29 Ağustos 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

29 Ağustos 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlu zamanlarda partneriniz ile birbirinize daima destek oluyorsunuz. İş yerinizde hedeflerinize odaklanmış bir durumdasınız ve hiçbir şeyin sizi durdurmasına izin vermezsiniz. Bugün kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz.

29 Ağustos 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçmekle hata yapıyorsunuz. Hırslı biri olmanıza rağmenrekabetlerinden uzak duruyorsunuz. Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek

29 Ağustos 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 43" R
Ay
Oğlak
08° 55' 27"
Merkür
Koç
16° 29' 29"
Venüs
Koç
29° 30' 10"
Mars
Balık
28° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 24"
Lilith
Başak
23° 12' 11"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>