Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ne İstediğinin Farkındasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

İş yerinde büyük bir başarı elde etmek için gereken tüm yeteneklere sahipsiniz. Son zamanlarda, risk almak konusunda biraz daha cesaretli hissediyor olabilirsiniz. Evet, belki yeni şeyler denemenin zamanı geldi, orijinal fikirlerinizi sunmaya cesaret edin. Mevcut durum güvenli olabilir, ancak bu pek de eğlenceli değil. Kariyerinizden daha çok zevk alacak ve onu gerçekte kim olduğunuza göre ayarladığınızda daha başarılı olacaksınız. Bu önemli sıçramayı yapmanın zamanı geldi.

Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Birinin sana olan biteni olduğu gibi anlatmadığı zaman seni uyaran kafanın içindeki o küçük sesi dinle. Çünkü insanları fazla önemsiyor olabilirsin; biri ne zaman sıkıntılarından bahsetse hemen yardım etmek için atlıyorsun. Sorun şu ki insanların çoğu duyarsız ve dikkatsiz davranarak bu belaları kendilerine çekiyor. Bazı şeyler düzeltebilirsin bazılarını ise düzeltemezsin; bazılarına ise bulaşman bile hata olur! Hataları sonucu içinde bulunduğu durumdan başkaları aracılığıyla kurtulan kişi hiçbir zaman bu hatalardan kaçınmayı öğrenemez.Bugün çevrenizde özellikle sanatla ilgili ya da yaşadığınız yerin görünümü ile ilgilenen bir grup insanla buluşabilirsiniz. Böyle insanlarla bir tür sosyal etkinliğe katılabilirsiniz. Özellikle başkalarına karşı dürüst olmanız ve bu faaliyetler sırasında yeni arkadaşlar edinmeniz gerekir. Biraz eğlenin ve günün tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arabulma ve uzlaştırmada uzman birisiniz. Ama bu özelliğinizin olumsuz da bir yanı var, insanlar yardıma ve tavsiyeye ihtiyaç duyduğunda ilk önce sizin kapınızı çalıyorlar. İnsanların hayatını iyileştirmek için çözümler bulmak sizin benzersiz özelliklerinizden biri ve bu özelliğinizi kullanma zorunluluğu hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler, sadece nasıl yapılacağını değil neler yapılacağını da sizden duymak istiyor.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmişten gelen bir konu ve durumunuz netleşmeye gidebilir. Eski dostlar, uzaklardaki tanıdıklar ile haberleşebilirsiniz. İlişkilerinizde hızlı gelişen durumlar ortaya çıkabilir. Hassas ve dürtüsel olabilirsiniz.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ne istediğinin farkındasın. Bu doğrultuda hareket etmen, hayatında yeni fırsatları da beraberinde getirebilir. Fırsatları değerlendirmelisin. Yeteneklerine önem veriyor ve boş vakitlerini değerlendiriyorsun. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, ilişkinin rutin gidişatı seni sorgulamalar yapmaya itebilir. Akşam saatlerinde artan baş ağrısı seni rahatsız edebilir.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal olarak kendinizi sıkışmış hissediyorsunuz. Gözlerinizin önünden gitmeyen geçmişteki yaşantılar hareket alanınızı kısıtlıyor. Lütfen olan biteni her şeyi kabullenip o duygularla vedalaşın. Geçmişin yükünü daha fazla omuzlarınızda taşımaya gerek yok.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için çaba sarf edebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlerleyen saatlerde daha bireysel aktiviteler yapmak sizi mutlu edebilir. İkili ilişkiler önem kazanacaktır.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel gelişiminizin bir parçası da sorumluluklarınız olacağı için kendinizi yapmak istediklerinizi planlarken bulabilirsiniz.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz açısından önemli biriyle bir ortak proje içerisinde bulunabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizle içinde bulunduğunuz organizasyon hazırlığına büyük katkılar yapabilirsiniz. Evlilik ihtimali gittikçe yaklaşıyor.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içindesiniz.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte tutku verici bir gün geçireceksiniz. Finansal olarak iyi bir konumda olduğunuz için kendinizi çok şanslı ve rahat hissediyorsunuz. Bugün hayat sizin için aşk, eğlence ve heyecan dolu olacak.

25 Ağustos 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gücünüzün üstünde bir çalışma temposu içindesiniz. Bugün, planlama yeteneğiniz çok güçlü. İlişkinizde dengelerinizi korumak zorunda kalacaksınız. Verdiğiniz sözleri yerine getirerek, düşüncelerinize rahatlık kazandıracak ve daha sonra diğer işlerinize odaklanacaksınız.

25 Ağustos 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 57' 51" R
Ay
Aslan
22° 59' 01" R
Merkür
Koç
29° 30' 28"
Venüs
Boğa
19° 29' 45"
Mars
Koç
11° 14' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 17"
Satürn
Balık
17° 46' 07"
Uranüs
Boğa
23° 12' 56"
Neptün
Balık
29° 19' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 17"
Lilith
Başak
25° 00' 13"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>