Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fırsatlar Karşına Çıkıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün çok romantik bir gün, sevgilinizle bir araya gelmeyi düşünebilirsiniz. Özel bir şeyler planlayın ve bu geceyi hatırlamanmaya değer bir gece yapın. Biraz mum, ve samimi bir atmosfer yaratacak şeyler alın. Bu gece kalbinizi ona açmalı ve sevginizi açıkça göstermelisiniz. Sevgilinizin bu büyük jeste verdiği tepki çok hoşunuza gidecek!

Bugün iyi yazabilirsiniz, ister kurgu ister kurgu dışı olsun. Edebi bir çalışma çizgisi üzerine biraz düşünmüş olmanız büyük bir olasılık. Neden denemek için tereddüt ediyorsunuz ki? Hiç bir zaman geç değildir. Kesinlikle herkes kağıt ve kalem kapmak ve bir hikaye yazmak için zaman bulabilir. Ne için bekliyorsunuz? Yaptığınız her şeyde bu tavrı takınıyorsanız, diğer şeyleri nasıl başarabiliyorsunuz ki?

Bugünkü gökyüzü haritası, günün maddi hırs konusunda bazı ayarlamalar yapmakla geçeceğini söylüyor. Profesyonel çevrenizde değişiklik yapmak veya birilerini çevrenize almak ya da arkadaş çevrenizden bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu düşündüğünüzden daha ince birama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Alışık olduğunuz yöne doğru çekiliyorsunuz ve geldiğiniz yere geri dönmek isteyeceksiniz.

Son birkaç gündür sende olmayan o optimist yaklaşımı geri kazansan iyi edersin. Aklındaki yeni projeleri hayata geçirmek için neden iyi modun avantajını kullanmayasın? Her ne kadar ıslah olmaz bir bireyselci olsan da, başkalarının fikirlerini de dinlemek işine yarayabilir; sonuçta ne söylediklerinin farkında olan insanlar da olabilirler!Bugün, sosyal çevrenin benimsediği değerlerin derin anlamlarını görebilir ve anlayabilirsin. Büyükanne, büyükbaba ve ailenin diğer üyelerinin motivasyonlarını anlayıp, ebeveynlerinin geçmişi üzerine farkındalık kazanabilirsin. Bugün kökenlerine inip bir şeyleri öğrenmen açısından büyük bir gün. Ve bu yeni anlayışın sonrası, önemli ölçüde fayda sağlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik sorumluluklar bir yolculuk planınızı bozabilir. Biri yardımınıza ihtiyaç duyabilir ve bu nedenle birkaç günlüğüne kendi faaliyetlerinizi durdurmanız gerekebilir. Bu sinir bozucu bir durum ancak sadece yaptığınız şeyleri başka bir zamana erteleyecek. Onları tamamen iptal etmeyecek. Yapmanız gerekeni yapın ve daha sonra planlarınıza devam edin. Bu şekilde daha iyi hissedeceksiniz!

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda yeni düzenlemeler olabilir. İş arkadaşlarıyla ilişkilerinizde uyum sağlama veya ortayı bulma noktasında hareket etmeniz gerekebilir. Yoğun ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Gün içinde karşınıza gelen fırsatları fark etmeye çalışın.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim kurduğun çevre genişlerken; yeni insanlar, farklı bağlantılar hayatına dahil olabilir. Maddi sıkıntıları geride bırakmak için alternatifler aradığın bugünlerde, beklemediğin haberler alabilirsin. İş hayatında sektör değiştirmek gibi bir planın varsa, aradığın fırsat kısa bir süre içerisinde karşına gelebilir. Bu fırsatı geri tepmeyeceksin.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizle ilgili hızlı kararlar alabilirsiniz. Olumlu olarak gitmesini planladığınız projelerinizde yaşanan aksilikler, bazı değişiklikler yapmanıza neden olabilir. Yapmanız gerekenin ne olduğunu iyi düşünürseniz, sonraki adımlarınız daha etkili olabilir.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış olaylar işleri zorlaştırabilir. Kendinizi iç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Öğle saatlerindeki koşullar keyfinizi kaçırabilir. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Tamamlanması gereken işler içindesiniz.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar sosyal olarak kendinizi daha iyi ifade etmeli ve daha özgüvenli bir girişkenliğe sahip olabilmelisiniz.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı harcamaları kesmek finansal dengenizi korumak adına zorunlu bir hale gelebilir. İş odaklı bir toplantıda etkilediğini biri size birçok kaynak sunabilir. Romantik hayatınızda bazı problemlere karşılaşabilirsiniz.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Nedensiz korkularınızı yenmeli ve kişiliğinizi daha çok ortaya koymalısınız. Gücü seven bir kişi olduğunuz için, liderlik özelliklerinizi pekiştirecek yeni atılımlar peşindesiniz. Bugün sosyal aktiviteleriniz hızlanıyor.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize çok aşıksınız ve bugün eğlenceli bir gün geçireceksiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Arkadaşlarınız ile zaman geçirmek isteyeceksiniz.

23 Ağustos 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Disiplinli ve inatçı tavırlarınızda haklı olduğunuz çok neden olabilir. Çevrenizi sorgularken, olayları tek yönlü düşünüyorsunuz. Bugün, işinizi doğru bir şekilde yapmak istiyorsanız, elinizdeki doneleri değerlendirmeli ve ayrıntılar üzerinde durmamalısınız. İşler sizi beklerken, zaman kaybetmemelisiniz.

23 Ağustos 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 42' 51" R
Ay
Başak
02° 17' 54"
Merkür
Boğa
00° 28' 23"
Venüs
Boğa
20° 27' 09"
Mars
Koç
11° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 18"
Satürn
Balık
17° 49' 22"
Uranüs
Boğa
23° 15' 39"
Neptün
Balık
29° 20' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 41"
Lilith
Başak
25° 05' 24"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>