Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zamanın Kıymetini Anlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün kişisel yaşamınızda bir yenilik olabilir. Bir süredir bekarsanız, mükemmel biriyle görüşebilirsiniz. Bu harika insanla özel bir akşam planlayabilirsiniz. Onu lüks ve şık bir yerde ağırlayın. Akşam yemeğine çıkın ve bir müzikal konsere katılın. Veya sofistike bir kafede cappuccinonuzu yudumlayarak vakit geçirin. Bu kişiyi daha iyi tanımaya çalışın.

Bazen kolları sıvayıp işe koyulmanız gerekir. Bugün bazı görevleri yerine getirmek için sizi motive etmeye yardımcı olacak daha agresif bir tutum sergilemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Herhangi birağır veya baskıcı olabilir, ancak bu duygu yakında geçecek. Sağlam bir duruş almak ve disiplinli kalmak isteyebilirsiniz. Eğer kendinize ara vermeniz için izin vermezseniz, günün erken saatlerinde bir duraklama noktasına gelir ve rahatlama moduna geçebilirsiniz.

Kafanızdaolması gerektiğinden daha fazla parasal sorunlar olabilir. Onları biraz fazla büyütüyor ve normalde olduğundan daha kötü görüyor olabilirsiniz. Bu nedenle, objektif olmak için özel bir çaba harcamanız mantıklı olabilir. Bir şeylere kestirme yoldan ulaşıp geçici ekonomik önlemler alma ihtiyacı duyabilirsiniz fakat şu anki durumunuz 1 veya 2 hafta içerisinde normale dönecek. Rahat olun!

Günlük bir gezi planlama peşinde olabilirsin. Şehri bir süreliğine de olsa terk etmek ve maceralara atılmak istiyorsun. Çocuklarını hazırla ve doğaya açıl. Huzursuz enerjinin kendini yok etmesine izin ver. Taze ve ferah manzaralar ve göz kamaştırıcı yapılar etrafından olmak sana iyi hissettirecek. Eğer çocuğun yoksa, partnerinle bu geziye çık ve ayaklarınızı yerden kesin!Arabulma ve uzlaştırmada uzman birisiniz. Ama bu özelliğinizin olumsuz da bir yanı var, insanlar yardıma ve tavsiyeye ihtiyaç duyduğunda ilk önce sizin kapınızı çalıyorlar. İnsanların hayatını iyileştirmek için çözümler bulmak sizin benzersiz özelliklerinizden biri ve bu özelliğinizi kullanma zorunluluğu hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler, sadece nasıl yapılacağını değil neler yapılacağını da sizden duymak istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sosyal çevrenin benimsediği değerlerin derin anlamlarını görebilir ve anlayabilirsin. Büyükanne, büyükbaba ve ailenin diğer üyelerinin motivasyonlarını anlayıp, ebeveynlerinin geçmişi üzerine farkındalık kazanabilirsin. Bugün kökenlerine inip bir şeyleri öğrenmen açısından büyük bir gün. Ve bu yeni anlayışın sonrası, önemli ölçüde fayda sağlayabilirsin.

24 Ağustos 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.12'den itibaren Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar önemli işlerinizi tamamlamaya çalışın. Ay boşlukta ilerlemeye başladıktan sonra güne dair planlarınız sizin kontrolünüz dışında değişebilir. Sağlıkla ilgili destekler alabilir, hastane ziyaretleri yapabilirsiniz.

24 Ağustos 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanın kıymetini daha iyi anladığın günlerden geçiyorsun. Kariyerinde ilerlemek için kişisel gelişim konuları, bugünden itibaren gündeminin ilk sırasında yer almaya başlayacak. Yaşam alanınla ilgili değişiklik fikirleri gündemine gelebilir. Evin dekorasyonundaki ufak dokunuşların sende buraktığı etki büyük olacak. Evli bir Koç burcuysan, eşinden gelecek sürpriz haberler, seni oldukça mutlu edecek.

24 Ağustos 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Çalışma ortamınızda öfkenizi ekip arkadaşlarınıza kelimelerinizle yansıtabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız olayların içine girmemek için öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

24 Ağustos 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Gün içinde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin kaçmamasına özen gösterin. İçsel odağınızı kaybetmeyin. Akşam saatlerinde kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz.

24 Ağustos 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi sosyal hissettiğiniz, bilhassa işinizde farklı projelere imza attığınız ya da özgün yönlerinizle ön plana geldiğiniz bir gündesiniz.

24 Ağustos 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz kendinizle kalıp sosyal ortamlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Geçen haftanın yorgunluğunu taşıyorsunuz. Çevrenizle diyaloglarınızda iletişim problemleri ortaya çıkabilir.

24 Ağustos 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda bir seyahat gerçekleştirmeyi bekleyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlara varlığınızla neşe katacaksınız. Bir yatırımın kârını toplayabilirsiniz. Partnerinizden gelen romantik bir jest günü mutlu bitirmenize sebep olabilir.

24 Ağustos 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerinin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan sıkıldığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız.

24 Ağustos 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

24 Ağustos 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda çok önemli ve güzel gelişmeler olacak. İş yerinizde motivasyonunuz çok yüksek olacak ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Yakın arkadaşlarınız ile birlikte zaman geçirmek isteyeceksiniz.

24 Ağustos 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bugün büyük şeyler düşünüyor ve kendinizi her konuda haklı görüyorsunuz. İstediğiniz koşulların oluşmasını sağlayıncaya kadar sabırlı davranmak niyetindesiniz. İçinize döndüğünüz zaman yalnızlık duygusu sizi rahatsız edebiliyor.

24 Ağustos 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 20' 45" R
Ay
Aslan
27° 44' 13"
Merkür
Koç
29° 59' 45"
Venüs
Boğa
19° 58' 58"
Mars
Koç
11° 33' 06"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 53"
Satürn
Balık
17° 47' 47"
Uranüs
Boğa
23° 14' 19"
Neptün
Balık
29° 19' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 31"
Lilith
Başak
25° 02' 51"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>