Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değişimden Etkileniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Sosyal faaliyetler, sizin için heyecan verici yeni bağlantılar sağlayabilir. Her türlü ortakla olan ilişkileriniz (özellikle de bu ortaklar arkadaşınızsa) bugün özellikle verimli ve iki taraf için de yararlı olacak. Yeni birortaklığına girmeyi düşünüyorsanız, bu konuyu ciddi bir şekilde tartışmaya başlamanın zamanı. Bugün başlayan veya ilerletilen romantik ilişkiler çok iyiye gidecek.

Son zamanlarda kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek şeyler öğrendiniz. Mevcut işyerinizde kullanmak için bazı yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz veyaarkadaşlarınızdan fayda sağlayabilecek yeni bilgisayar becerileri edinmiş olabilirsiniz. Bugün bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz ancak sabırlı olun. Duygusal enerji şu anda insanları rahatsız ediyor olabilir, bu yüzden beklemek isteyebilirsiniz!

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Başkalarıyla etkileşimine dikkat etmelisin. Kontrolü elde tutmak konusunda bugün aksaklıklar yaşayabilirsin ve özellikle hassasiyet konusunda bir dakikan öbür dakikanı tutmayabilir. Yine şu hız treni misali inişli çıkışlı günlerden birindeyiz. Modunda bir uçtan ötekine doğru değişirken, ifadelerin ve kararların konusunda dikkatli olmalısın. Sonrasında söylediğine ve yaptığına pişman olabileceğin şeyler gerçekleşebilir.Yeniye ve alışılmadık olana, yeni çıkan ürünelere ve son teknolojiye yönelik arayışınız bugün, sizi içine düştüğünüz rüyadan uyandıracak bir güçle karşı karşıya kalabilir. Bir şeyleri yeni yaklaşımlarla halletmeye çalışırken aniden daha geleneksel ve alışılmış metotların baskısına maruz kalabilirsiniz. Tetikte kalın ve şunu unutmayın: bazen rakiplerin en güçlü özellikleri aslında onların en zayıf yönleridir. Eskiyi rafa kaldırıp yeniliklere yer açmanın zamanı geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tembellik yapma hakkını kullanabilirsin. Eğer gerçekten bir şey yapmak istemiyorsan yapma. Başka insanları da harekete geçirmek zor olabilir. İstediğin kadar onları kışkırtabilirsin fakat eğer gitmek istemiyorlarsa gitmeyeceklerdir. Esnek yapın sınanabilir. Muhtemelen, diğerlerinin durumuna uyum sağlamak zorunda olduğunu göreceksin; tersini değil.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yüklü ödemeler, yüklü kazançlar ve birikimlerinizle ilgili hızlı gelişen durumlar ön planda olabilir. İstekleriniz ve hedefleriniz aniden değişebilir. Yeni bir arzu ve heves içine girebilirken bazı şeylerden de vazgeçecek ve bırakacaksınız.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Halletmen gereken işler seni harekete geçirecek. Kendi işinin sahibi olan bir Koç burcuysan, sektördeki hızlı değişimler seni de etkileyecek. Bugün her şeyi kendi isteklerine göre yaparken, arkadaşlarınla anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, akşam saatlerinde bir araya geleceğin sevgilinle katılacağınız bir organizasyon olabilir.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize karşı yalnız kalmayı tercih ediyorsunuz. Günü izole düşüncelerinizle baş başa tamamlıyorsunuz. Her şey doğru zamanda doğru yerde oluyor. Kendinizi üzmeyin. Bu dünyada yapacağınız en son şey kendinize haksızlık yapmak olsun.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdeki birikimleri değerlendirmek için aktif bir uğraş içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda yeni kazanç yollarını ortaya çıkması da mümkün.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdekonusunda anlaşıldığınızı görmek ve üstlerinizle iyi geçinmek size kendinizi iyi hissettirebilir.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mali konular gündeminizde. Ev, arsa, arazi alım-satım gibi konularla ilgili işleriniz varsa rahat bir akışınız var, almanız gereken kararlarda yöneticiniz Mars’ın desteği altındasınız, harekete geçebilirsiniz.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız yeri yuva yapmak için harcadığınız çaba fark ediliyor ve takdir görüyor. Etrafınızdaki herkes açık bir sevgi dili kullanamasa da oldukça seviliyorsunuz. Uzun vadeli planlarınızda yavaş ilerlemek motivasyonunuzu biraz düşürebilir ama bu devam etmenize engel değil.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya telefonla görüşebilirsiniz. Dostlarınızın teklifleri karşısında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek istiyorsanız, daha sosyal olmalısınız. Finansal olarak iyi bir konumda olduğunuz için birikim yapmaya başladınız. Gün boyunca kendinizi çok neşeli ve enerjik hissedeceksiniz.

28 Ağustos 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta anlaşma yoluna gitmelisiniz. Israr ve inat hiç de iyi sonuç vermeyecek. Onun için tatlı sözler söyleyip sevgilinizi hoş tutmalısınız. Gün boyunca performansınızda azalma olabilir. Potansiyelinizi yerinde kullandığınız takdirde, istediğiniz mekanda istediğiniz atmosferi yaratabilirsiniz. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir gün. Maddi konularla ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir. Mide rahatsızlığından şikayet etmemek için yediklerinize dikkat edin.

28 Ağustos 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 07" R
Ay
Koç
05° 10' 58"
Merkür
Koç
19° 35' 33"
Venüs
Boğa
07° 03' 56"
Mars
Koç
03° 30' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 34"
Satürn
Balık
16° 59' 46"
Uranüs
Boğa
22° 37' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 60"
Lilith
Başak
23° 53' 02"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>