Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Cesaretlisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bir şeylerin zihinsel tarafına çok odaklanmamaya çalışın. Aklınızdaki herşeyi yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bulacağınız şey ise, dışınızda düşüncelerinizi ellerinden geldiğince manipüle etmeye çalışan kuvvetli güçlerin olduğudur. Durumdan uzaklaşmak ve bunun yerine kalbinize odaklanmak iyi bir fikir olabilir. Konuyla ilgili düşüncelerinize çok fazla güvenmek yerine sezgilerinizle hareket edin.

Bugün zihninizin ufku oldukça geniş olabilir. Uzun vadede geleceğinizi düşünebilir veya kendiniz için bazı kariyer hedefleri koyabilirsiniz. Üç ila beş yıl içinde nerede olmak istediğinizi düşünebilir veya yatırımlarınız için plan yaparak mali refahınızı düşünebilirsiniz. Plan yapmak ve doğru stratejiyi ortaya çıkarmak akıllıcadır.

Bugün arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni yüzler görebilirsiniz ya da arkadaşlarınızdan bazıları farklı bir yere taşınabilir. Bu sizi biraz tuhaf hissettirebilir. Kendinizi geleceğinizle ilgili endişenenirken ve kişisel veya profesyonel seçimleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Ani karar vermeyin. Eğer şu anda olduğunuz yerde kalırsanız, yakında her şey kafanızda daha da netleşecek.

Optimizm ve neşe dolusun. Yapılacaklar listeni eksilttikçe keyfin yerine geliyor. Bir konu hakkında yakın arkadaşınla zıtlaşıyorsun. Fakat bu fikir ayrılığı gününü mahvetmek zorunda değil. Rasyonel ve sakin bir şekilde konuşun, sonrasında uzlaşma noktası bulabilirsiniz.Öğrendiğinde biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin ama, etrafındaki insanlar senin kişiliğinin yansımalarıdır. Gezegenlerin bu dizilimi sırasında biraz kendine inanmaya çalışmalısın. Özgüvensizsin. Eğer onlar takdire şayan insanlarsa büyük ihtimalle oldukça kalifiyeli insanlar olduklarındandır. Ve sen de öylesin! Sürprizler tam yolun tam köşesinde seni bekliyor!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenizde özellikle sanatla ilgili ya da yaşadığınız yerin görünümü ile ilgilenen bir grup insanla buluşabilirsiniz. Böyle insanlarla bir tür sosyal etkinliğe katılabilirsiniz. Özellikle başkalarına karşı dürüst olmanız ve bu faaliyetler sırasında yeni arkadaşlar edinmeniz gerekir. Biraz eğlenin ve günün tadını çıkarın!

26 Ağustos 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızda çatışma ve anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Beklentiler ve gerçekler uyuşmayabilir. Karşınızdaki insanları kırmaya daha açık olabilirsiniz. Öfkeyle karar almayın, sizi mutlu eden şeylerle ilgilenin.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğün planları hayata geçirmeye hazır mısın? Bugün, beklediğin fırsat ayağına kadar gelecek. Değişim süreci olarak adlandıracağın bu sürecin sonuçları, tahmin ettiğinden de daha olumlu olabilir. İlişkisi yeni bitmiş bir Koç burcuysan, yeniden barışma fikri aklının bir köşesine gelip yerleşebilir. İlk adımı atmak için aradığın cesareti bulacaksın.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük düzenlemeniz gereken alanlarda hızlı hareket etmemeye çalışın. Farkında olmadığınızkazaları yaşanabilir. Bu tür olaylara maruz kalmamak için yavaş hareket etmeli, heyecanınızı yönetmeyi öğrenmelisiniz.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün niyet ettiğiniz şeyleri yapmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hassas olabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İlişkiler önem kazanabilir. Tartışmalara dikkat etmenizde fayda var. Akışta kalın.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli olmayacakmış gibi görünen bazı ziyaretler beklemediğiniz kadar keyifli geçebilir. Küçük mutluluklar hissedeceksiniz.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür’ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

26 Ağustos 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak yaşamda bazı şeylerin sorunsuzca ilerlemesi için kendi işlerinizi erteletip başkalarına yardımcı olmanız gerekebilir. Yeni bir girişiminiz size oldukça tatmin edici zamanlar yaşatabilir. Partnerinizle baş başa geçirmek istediğiniz vakitler, işleriniz dolayısıyla askıya alınabilir.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuzda ilerliyor. Sezgilerinizin yoğun olmasına rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçınmaya çalışmalısınız. Bugün hiç ummadığınız olayların gerçekleşme olasılığı çok yüksek olacak.

26 Ağustos 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zeki düşünceleriniz sayesinde çözemeyeceğiniz bir problem yok. Bugün, kişisel yeteneklerinizin takdir edilmesini istiyor ve hedeflerinizi yüksek tutuyorsunuz. Çevrenizdeki olaylara çekimser davranmamalı ve kendinizi daha rahat ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

26 Ağustos 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 49" R
Ay
Aslan
21° 18' 30" R
Merkür
Koç
29° 20' 17"
Venüs
Boğa
19° 19' 29"
Mars
Koç
11° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 19"
Satürn
Balık
17° 45' 32"
Uranüs
Boğa
23° 12' 27"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 52"
Lilith
Başak
24° 59' 18"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>