Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hafta Sonunun Etkisindesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Havada aşk kokusu var ve her zamankinden daha tutkulu olmanız muhtemel. Ancak, dikkatli olun çünkü isteğinizve hevesiniz bu sefer çok fazla olabilir. Duruma gerçekçi bakamayabilirsiniz. Aynı zamanda bir kişinin sizi yönlendirmesi de mümkün olabilir bu da tam olarak doğru olmayan bir yönde düşünmenize sebep olur.

Bugün hayatınızın bir yerinde bir gecikme olduğunu fark edebilirsiniz. Belki de başvurduğunuz bir kredinin elinize geçmesi daha uzun sürecektir. Ya da belki bir ev satın almayı umuyorsanız, ev henüz satışa uygun değildir. Bazı küçük aksilikler olabilir, ancak bunların ruh halinizi düşürmesine izin vermeyin! İşler sizin için hala yolunda gidiyor olabilir. Sadece sabırlı olmayı deneyin ve durumu daha fazla araştırın.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Duygusal içgüdülerinle kişiliğin bir çatışma yaşayabilir. Başkalarının ihtiyaçlarına karşı kabullenici ve anlayışlı olabilirsin. Aynı zamanda, hissettiğin şeyler yüzünden öfkelenebilirsin ve eyleme geçme dürtüsüyle dolup taşabilirsin. Alelacele hareket etmediğine emin ol. Belaya bulaşmadan önce eylemlerinin sonuçlarını değerlendir.Toplumsal sorumluluklar bir anda seni vurabilir; herkes bir anda sana ihtiyaç duyabilir. Doğuştan kibar ve sosyal olarak dirayetli biri olarak, hiçbirini geri çeviremeyip hepsinin yardımına koşabilirsin. Fakat bugün kendini anlamak için iyi bir gün değil. O yüzden biraz daha dengeli hissedebilmek için kendine birkaç gün zaman tanı. Sonra insanlara LCV yap. Sadece canı gönülden destek olmak veya vakit geçirmek istediklerinle plan yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sakin bir gün olacak ve her zaman olduğundan daha sağlam hissedeceksiniz. Yaşadığınız bu dönemin önemini kavrayacaksıız. Hedefinizi görüyor ve ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bu yüzden, durumu daha önce olduğundan daha kolay bir biçimde halledebileceğinizi düşünüyorsunuz. Bir #burç adı# olarak, her şeyin kontrol altında olduğunu bildiğiniz durumlarda kendinizi çok iyi hissediyorsunuz.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni kararlar, yeni seçimler ve yolculuklar gündeminizde olacaktır. Farklı ortamlara dahil olabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Karmik ve kadersel deneyimler karşınıza gelebilir. İş görüşmeleri ve imzalar atmak için oldukça güzel bir gün.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününde, hafta sonunun etkisinde kalabilir, programlı hareket etmekte zorlanabilirsin. Dağınık şekilde hareket etmen, çevrendeki kişilerin dikkatini çekebilir. Evin ve düzenin senin için bu günler çok daha önemli, büyük tadilatlar olmasa da yapacağın değişiklikler mutlu olmanı sağlayacak. Sanata ve koleksiyona olan merakın artabilir.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yöneticilerinizle birlikte bir seyahat programı hazırlayabilirsiniz. Bu durum bazı planlarınızı ve işlerinizi aksatabilir. Her zaman bir B planınızın olması günü lehinize sonuçlandırmanızı sağlayacaktır.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ticari konularda daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. İletişiminizin kuvvetli bir gündesiniz. Yazışma ve sözleşmelerinizi yapmanız için uygun zamanlar var. Öğle saatlerinde çift durumların içinde kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha rahat paylaşabilirsiniz.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı iyi geçirmek için konforlu alanınızı sağlayabilirsiniz. Keyfinizi yerine getirecek gelişmelerle daha ileriye gitmeye cesaret edebileceksiniz.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla dostluğunuzu pekiştirmeye odaklanmak için güzel bir gün. Genelde utangaçsınız, fikirlerinizi kendinize saklıyor ve kişisel sorular sormamaya gayret ediyorsunuz. Fakat diğerleri iyi olup olmadığınızı ve ailenizin durumunu sormakta bir beis görmüyor. Bugün kendinizle ilgili daha fazla ayrıntı paylaşmaktan çekinmeyin. Yyeni arkadaşlar edinme ve moralinizi düzeltme fırsatını kaçırmayın. Peşinden gidin.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz ve dostlarınız sizinleyken çiçek açıyor olabilir fakat sizin de kendinizi düşünmeniz, biraz dinlenmeniz gerekiyor. Yaptığınız yolculuklarda dikkatli olmazsanız para avucunuzdan su gibi akabilir. İlişkiniz için kendinizi sınırlamanız ve değiştirmeniz gerekiyorsa oradan uzaklaşmakta fayda var.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinize zaman tanıyın ve fevri hareket etmeyin.. Bulunduğunuz koşulları çevrenizdeki kişilerin tepkisiyle birlikte harmanlayacaksınız. Önce değer vermek isteyecek, daha sonra eksileri düşünecek ve vazgeçeceksiniz.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ay burcunuzda ve sizi daha da cesur ve iddialı hale getiriyor. İlişkilerinizde söz sahibi ve girişken olabilirsiniz. Kişiliğinizi, tavrınızı, duruşunuzu ortaya koyabilirsiniz. Ancak yanlış anlaşılma durumlarına karşı dikkatli olmalısınız. Özellikle akşam saatlerinde karşılıklı sürtüşmelere dikkat.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün içinde aileniz ve iki ilişkilerinizi ilgilendiren alanda yeni kararlar alabilir, duygusal olarak geçici bir yalnızlık hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni kararlar almanızı desteklemeyen bugün, yalnız vakit geçirmek ve yaşamınızdaki olayları sorgulamak açısından ideal bir zamandasınız.

30 Ağustos 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal olarak son derece anlayışlı olacağınız bugün, birlikte olduğunuz kimseden de anlayış göreceksiniz. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız.

30 Ağustos 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 52" R
Ay
Oğlak
11° 41' 57"
Merkür
Koç
16° 33' 09"
Venüs
Koç
29° 45' 34"
Mars
Balık
28° 56' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 21"
Satürn
Balık
16° 29' 10"
Uranüs
Boğa
22° 17' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 07"
Lilith
Başak
23° 13' 34"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>