Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Özgürlüğüne Düşkünsün Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Kararlı zihniniz size diğer dünyaları keşfetmenize izin veren çok fazla güvenlik sağlıyor. Uydu istasyonunuzun bir şekilde çalışmasını sağladınız ve artık geri çekilebileceğiniz güvenli bir tesisiniz olduğunu bilerek sınırlara doğru seyahate çıkabilirsiniz. Sevgiyi hayatınıza sokmanın yeni yollarını bularak kendiniz için kurduğunuz bu iyi sistemden yararlanın.

Yenigirişimleri başlattınız mı? Son on gündür üzerinde çalışıyor musunuz? Bugün ÜZERİNDE daha da ilerlemeyi planlıyorsunuz. Şu anda bir araya getirdiğiniz bulmacanın bir parçası eksikmiş gibi görünüyordu, ve o parça görünüşe göre hiçlikten varolacak aniden ortaya çıktı. Bu şaşırtıcı gün için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Şu anki gezegen haritası yeni bir dünya görüşünü benimseyeceğinizi söylüyor. Bu "Yeni Çağ" anlamına gelmiyor, daha doğrusu üzerinde düşündüğünüz fikirleriniz var. Yol gösterici insanlar tarafından verilen konferanslara katıldığınızı hayal edebilirsiniz. Elbette ki, cevapları araştırıyorsunuz fakat duyduğunuz her doğruyu da kabul etmeme konusunda dikkatli olun..

Düşünceli bir moddasın. Meditasyon ve dua için uygun bir zaman. Hayatının spiritüel alanlarına vakit ayırarak kendini iyi hissedebilirsin. Mumlu ve tütsülü bir ortamdan hoş vakitler geçirebilirsin. Üst Güç ile bağlantı kurmak için niyet et. Gücün rehberliğinden ve sevgi dolu ve olumlayıcı niteliklerinden faydalanabilirsin. Zihnini dinginleştirirsen bunu başarabilirsin.Duygusal bir girdaba sürüklendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Bir şeyler aslında hiç de sizin değilken sizin oldukları yanılgısına düşmemeye dikkat edin. Elinizde hiçbir kanıt olmadan birisini hırsızlıkla suçlamaya kalkışmamanızda fayda var. Bu aralar ortalıkta dolaşan büyük miktardaki duygusal hassasiyet nedeniyle işleri dengede tutmak pek kolay olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızdaki özel insanlarla dışarı çıkmak ve onlarla bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Günün gezegen açıları, bugünü, insanları bir araya gelecekleri mükemmel bir gün haline getirmek için planlar yapıyor! Merak ettiğiniz ve ziyaret etmek istediğiniz bir yer var mı? Eğer öyleyse, bugün gidin oraya. Ailenizi ya da arkadaşlarınızı toplayın ve eğlenceli bir gün geçirmek için dışarı çıkın.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akıl ve duygular arasında kaldığınız bir durum içinde olabilirsiniz. Mantıklı düşünmek ve güvende kalmak, güvenli alanınızı korumak isterken bir yanınız değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz. Duygularınızı dile getirmek ve üstü kapalı konuşmaktan kaçınmak bu enerjileri daha iyi yönetmenizi sağlar.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğüne düşkün oluşun, seni kısıtlamak isteyenlere karşı gösterdiğin tepkilerin büyümesine neden oluyor. Her ne kadar çabuk öfkelenen birisi olmasan da hayatına müdahale edilmesi seni rahatsız edebilir. Uzun süredir aklında olan değişiklik fikri, ayın ilk günü ile birlikte etkisini gösterecek. Sağlığına daha çok özen göstermek isteyebilirsin.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı duygusal çıkışlarınız olabilir. Tepkilerinizin boyutunu iyi ayarlamalısınız. Günün sonunda pişman olacağınız bir söz ya da hamle, bugüne kadar verdiğiniz emeği çöp edebilir. Düşünerek hareket etmeyi öğrenmeniz gerek.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ya da ailenize ait konular gündeminizi etkileyebilir. Evinizde yenilikler yapmak için para ayırabilirsiniz. Geçmişten kaynaklanan konuların gündeme gelebileceği zamanlar da var. Kendi iç sesinize daha çok yönelebilirsiniz. Çözmek istediğiniz konuların tamamlanması için uygun imkânlar bulabileceksiniz.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanlara bir şeyler anlatmayı bırakabilir ya da kendinizi ifade etmek için yoğun çaba göstermeyebilirsiniz.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatın duyulara hitap eden küçük zevklerine zaman ayırmak için ideal bir gün. Belki sevdiğiniz bir tatlıdan, mesela çikolata ya da cheesecake yiyebilirsiniz. Doğadan alabileceğiniz keyfi de es geçmeyin, parkta ya da ormanda, çeşme ya da göl kenarında vakit geçirip biraz temiz hava alabilir, doğanın kokusunu içinize çekebilirsiniz. Kendinizi güzel bir masajla şımartmak da hoşunuza gidebilir...

1 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz asilik iyi bir şey olsa da yakınlarınıza karşı sürekli kavgacı bir ruh halinde ve tetikte olmak ilişkilerinize zarar verir. Her olumsuz söz veya davranışı size yönelen bir tehdit olarak görmemeye çalışın. Karşı cinse karşı çekiciliğinizin yüksek olduğu ve bunu kullanmayı bildiğiniz bir gün.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş disiplininiz mükemmel gidiyor. Bugün çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha sakin ve temkinli, olmalısınız.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bekleyen tüm sorunların çözüldüğü canlı ve hareketli bir gün. Yolunuza çıkan her şeyi halletmek için coşku ve enerji dolu olacaksınız. Beklemedeki işinizi tamamlama girişiminiz başarılı olacak ve beklemedeki işlerin ağır yükünden kurtulmuş hissedeceksiniz. Genel olarak, yoğun ama keyifli bir gün olacak sizler için.

1 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki ilişki daha sıcak olmaya başladı. Kafanızı karıştıran olayların üzerinde fazla durmayacaksınız. Karışıklıkları anlayışla davranarak çözümleyebilirsiniz. Gelişmeler olumlu yönde. İşinizde beklediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor.

1 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>