Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Detayları İnceliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, ormanlar kralı rolünü üstlenebilirsiniz. Kendiniz için ayağa kalkmanız ve üzücü bir duruma son vermeniz gerekebilir. Belki de birilerinin sizden faydalandığını hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi savunmaya ve duygularınızı ifade etmeye hazırsınız. Ya da sevdiğiniz biri sinirlerinizi bozmuş olabilir, bu yüzden bazı sınırlar belirleyip fiziksel ve duygusal alanınızı koruyun.

Sizi bugün hissettiğiniz derecede isyankar görmek çok nadir dir durumdur. Size gerçekten ne oldu? Daha güvenli ve sağlam bir ortam oluşturmak için çevrenizdeki koşulları iyileştirme çalışmaları size ilham verebilir. İşleri biraz zorlamanız gerekse bile kendinize söz geçirebileceksiniz. Sizden daha zayıf olanların haklarını savunurken, kendi eşsiz kişiliğinizi ortaya koyacaksınız. Aferin size!

Çevrenizden bir arkadaş ve bir grup üyesi sizi mükemmel bir haberi vermek için arayabilir. Bu haber sizin uzun süredir duymayı beklediğiniz bir haber olabilir. İş ve para konularını ilgilendirebilir fakat aynı zamanda sanatsal projelerle ilgili de bir proje gibi görünüyor. Kesinlikle dışarı çıkıp bunu kutlamalısınız. Ancak, sizinle beraber dışarı çıkmak isteyecek birini bulamayabilirsiniz. Yine de, gecenin keyfini çıkaracaksınız.

Kendini meşgul tutacağın bir gün olacak. Kendini girişmek istediğin maceralar ve projeler hakkında düşünürken yakalarsan, adım atmadan önce mutlaka güvendiğin biriyle konuş. Günün enerjisi insanlarla partnerlikleri vurguluyor; özellikle de senden çok daha deneyimli ve uzman kişilerle. Böylece fikirler sana daha hazır sunulabilir. Düşüncelerini paylaş, fikirlerini ölç tart ve elinde neyin kaldığını gör.Son zamanlarda çevrende gezinen kara bulutlar, taze rüzgar tarafından dağıtılacak. Başka ne isteyebilirdin ki? Bugün geçtiğimiz günlere göre adeta çocuk oyuncağı! Daha iyi ve dinlenmiş hissedeceksin. İnsanlarla daha fazla etkileşim kurmaya bak. Özellikle fikirlerine ilgi duyduğunu gösterirsen sana minnettar olacaklardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir girdaba sürüklendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Bir şeyler aslında hiç de sizin değilken sizin oldukları yanılgısına düşmemeye dikkat edin. Elinizde hiçbir kanıt olmadan birisini hırsızlıkla suçlamaya kalkışmamanızda fayda var. Bu aralar ortalıkta dolaşan büyük miktardaki duygusal hassasiyet nedeniyle işleri dengede tutmak pek kolay olmayabilir.

2 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev ve aile konuları ön planda olabilir. Aileniz için maddi manevi fedakarlıklar yapabilirsiniz. Aile üyelerinizle bir araya gelebilir ve geçmişi yad edebilirsiniz. Değer görme, onaylanma ve sevilme ihtiyacınızın arttığı bir gün olabilir.

2 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birden fazla konuyu mercek altına almak zorunda ve detayları arasında kaybolmana neden olabilir. İşlerini çözmeye çalışırken, yoğun temponun arasında neden olacak zaman kaybına dikkat etmelisin. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Koç burcuysan, düğün tarihinin iyice yaklaşması seni strese sokabilir. Yediklerine daha çok dikkat etmek isteyeceksin.

2 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ortaklı projelerinizdeki kayıplarınızı telafi etmek için hukuki yollara başvurabilirsiniz. Haklarınızı almak için bir mücadele içinde olmanız, öfkeli ya da kırıcı davranmanız anlamına gelmiyor. Haklılığınız kadar sabrınızı da korumalısınız.

2 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınız ile ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Evde olası kazalara karşı temkinli olmanızda fayda var. Sabah saatlerinde ilişkiler daha akıcı. Keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlar oluşabilir, iç sesinizi dinleyerek doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir, ihmal etmemeye çalışın.

2 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer planlaması yaparken daha gerçekçi yaklaşımlarda bulunmalı ve ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

2 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatli olmazsanız dedikodu çarkına kapılabilirsiniz. Bunun etrafınızdakileri sizden soğutacağından haberiniz olsun. Sanki pembe dizi karakterlerinden bahsedermiş gibi sürekli başkalarıyla ilgili konuşmakta ısrar ederseniz, sohbetlerinizin olgunluk düzeyi bir hayli düşebilir. Yapmanız gereken, kendinize duyduğunuz güveni artırmak, böylece iç huzurunuzu bulabilir ve insanların hayatını tartışma konusu olarak kullanmaya ihtiyaç duymazsınız.

2 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınız sürekli temizlemek istediğiniz alanlarla meşgul olabilir. Derin bir temizlik fiziksel ve zihinsel alanınızın daha huzurlu olmasına katkı sağlayacaktır. İnsanların sizi daha eğlenceli biri olarak tanımasını istiyorsanız daha az gergin ve maceraya daha açık olmanız gerekiyor.

2 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünce içinde olması sizi etkilemeyecek. Yaratıcılığınızı destekleyen davranışlar içindesiniz.. Karşınıza çıkacak olan bu fırsatlar geride kalan olumsuzlukları unutturacak..

2 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu beraberinde tembellik de getirecek. Yataktan kalkmak istemeyeceksiniz. Fakat unutmayın çalışmadan hiçbirşeyi halledemezsiniz. Sevdiğiniz de bu duruma çok üzülecek ve en büyük destek ondan gelecek.

2 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Mars ile Neptün arasında olumsuz açı var. Ev alım-satım ya da taşınma gibi düşünceleriniz varsa hızlı karar almamaya, koşullarınızı daha gerçekçi değerlendirmeye çalışın.

2 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun olabilir. Gizli aşk maceralarına atılabilir, heyecan verici olaylarla karşılaşabilirsiniz. İstekleriniz yükseliyor. Çalışma ortamındaki insanların sizi yönlendirmelerine izin veriyorsunuz. Bu durum size zarar veriyor. Bir taraftan anlaşılmamak bir taraftan da yakın olduğunuz insanlarla ilişkilerinizin bozulması canınızı sıkabilir. Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz. Hastalık konusunda aşırı titiz olmanız, sık sık hastalanmanıza sebep oluyor.

2 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 37' 08" R
Ay
Akrep
20° 59' 12" R
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
24° 54' 25"
Mars
Balık
25° 54' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 07' 37"
Uranüs
Boğa
22° 04' 00"
Neptün
Balık
28° 45' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 37"
Lilith
Başak
22° 47' 21"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>