Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yoğunsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, muhteşem sarayları ziyaret edip sonsuz ve tamamen özgür ve zamansız bir aşkı tatmak için dünyanın dört bir yanına bir yolculuğa çıkma şansınız olabilir! Hatta belki Disneyland sizi bekliyor olabilir! Fakat şimdiye kadar tecrübelerinizden öğrendiniz ki, böyle şeyler sadece masallarda olur.

Bugün, yolculuğa çıkarak bir macera yaşamakla ilgili hayaller kurabilirsiniz. Muhtemelen içinde bulunduğunuz durumdan sıkıldınız ve hapsolduğunuz rutini kırmak için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Aklınıza her şeyden kaçmak için yapılabilecek şeylerle ilgili fikirler gelebilir. Bu konuyu zorlamayın. Öğleden sonranızı normalde gitmediğiniz bir yerde geçirmeyi deneyin. Aklınıza işe yarar bir fikir gelene dek bekleyin. Gelince de peşine düşün!

Ruhani ve mistik bir eğilimi olan insanlarla sosyal bir şekilde evinizde toplanabilirsiniz. Bir sürü tuhaf ve büyüleyici deneyimler anlatılabilir ve bunlardan biri de sizinki olabilir. Misafirlerinizden birisi özellikle metafiziksel bir organizasyon veyaolarak bu grubu resmiyete dökmeyi önerebilir. Bu fikri dikkate alabilirsiniz. Bugün böyle bir konsept oluşturmak için doğru zaman.

Biraz kayıp ve yapmak zorunda olduğun seçimlerden dolayı sinirli hissedeceksin. Enerjini hangi alana yatırsam diye düşünüyor olman yüksek ihtimal. Enerjini mevcuttaki en zorlayıcı konuya mı yatırmalısın? Daha derin ve yoğun olmasını istediğin ilişkilerine mi? Kişisel gelişimine mi? Aile yaşamına mı? Sık dişini!Yakında cevaplara ulaşacaksın!Bazen çok derin düşüncelere dalıp gidiyorsunuz. Bugün biraz meditasyon yaparak, tasavvur ya da ibadet ederek vakit geçirebilirsiniz. İlahi kudrete odaklanmak için bazı ilham verici kitaplar okuyor olabilirsiniz. Ya da daha pratik bir şekilde düşünüyor ve bir ilişki ya da kişisel durumun iç yüzünü anlamaya çalışıyor da olabilirsiniz. Zihninizi ve ruhunuzu keşfe çıkması ve yüzeyin altında ne olduğunu görmesi için serbest bırakmanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İtirafçı ya da hakem konumuna geçmeniz istenebilir. Belki de bir sırrını açıp ferahlamak isteyen bir dostunuz vardır. Öylesi bir stres altına girmiş ki ne yöne döneceğini bile kestiremiyor olabilir. On ilk elden yardımcı olamasanız da, en azından onu dinleyip derdine ortak olabilirsiniz. Destekleyici olun ve kulağınızı vererek dinleyin.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızla ilgili eski bir süreç kapanabilir, bir bekleyişiniz sonlanabilir, eğitim ve sınavlarınızda bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetlere karşı mesafenize ve temizliğe gün içinde ekstra dikkat edin.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftaya sakin başlamak istesen de günün ilerleyen dakikaları, senin için oldukça yoğun geçecek. İş yerindeki rekabet ortamının seni rahatsız ettiğini hissedebilirsin. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin. Karşılıklı olarak ilişkinizle ilgili yeni şeyler denemeye karar verebilirsiniz. Spor yapmaya ara verdiysen yeniden başlamak için alternatif egzersiz programlarını kurcalayabilirsin.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenizdeki kırgınlıkları geride bırakıyorsunuz. Size yapılan haksızlığın farkına varıyorlar. Bu haklı kazanış sizin özgüven tazelemenize neden olurken, haklı olmanın verdiği huzur da yaşamanıza vesile oluyor.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sorumluluklarınızda artışlar yaşanabilir. Bununla birlikte uğraştığınız işlerinizde sonuç alacağınız bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı enerjinizi korumanız gereken zamanlar olabilir. Gün içinde zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşama doğru kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda içsel planda dengeyi sağlayamayacağınız bir gündesiniz. Sezgilerinizi de işin içine dahil etmeniz önemli olacak.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkide olduğuz ancak diğer sorumluluklarınız nedeniyle bir süredir ihmal ettiğiniz bir grup bugün aklınıza düşmüş olabilir; onlara karşı yükümlülüklerinizi yerine getirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca yaklaşık son birkaç haftadır elinizde bekleyen uzun vadeli bir projeyi tamamlamayı da düşünebilirsiniz. Önceki sorunlarınızı halletmek bugün çok fazla vaktinizi alabilir ve sizi meşgul edebilir. Ancak kendinize de biraz vakit ayırmayı unutmayın. İlk önceliğiniz kendiniz olmalı!

6 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize veya ilişkinize karşı tehdit olarak gördüğünüz birine bir şans verirseniz aslında öyle bir niyetinin olmadığını fark edebilir, hatta bir arkadaşlığa temel atabilirsiniz. Hayatınızdaki insanın geçmişine karşı merakınızı bir kenara bırakmadığınız sürece ilişkinizden tat almanız çok zor olacak.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Fırsatlara dikkat.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sıradışı istekleriniz gündeme gelecek ve siz de bu istekler doğrultusunda adım atmaktan kaçınmayacaksınız. Alacak olduğunuz etkilerden kaynaklı olarak beklenmedik sorunların da gündeme gelme ihtimali var. Karmaşık durumlardasınız ve bundan bir an önce kurtulmaya çalışmanız gerekiyor. Kendiniz için en doğrusunu yapmanız gereken bir gün.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizden beklediği ilgiyi bulamıyor. Kendi sorumluluklarınızın fazlalığı yüzünden partnerinizin bu isteğini karşılayamıyor olabilirsiniz ama yine de ona karşı biraz daha fedakar davranın. İş yerindeki sorumluluklarınızın artması yüzünden kendinizi baskı altına sokmamalısınız. Bu durum sizi gereğinden fazla karamsarlığa sürükler. Olumlu beklentiler içinde bulunmak zamanla isteklerinizin gerçekleşmesini sağlayacak. Bazı yanlış anlaşmalar yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir.

6 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 16' 20" R
Ay
Aslan
08° 27' 27"
Merkür
Koç
19° 01' 57"
Venüs
Koç
14° 21' 22"
Mars
Balık
19° 17' 07"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 48"
Satürn
Balık
15° 17' 40"
Uranüs
Boğa
21° 35' 41"
Neptün
Balık
28° 28' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
19° 52' 46"
Lilith
Başak
21° 50' 25"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 16/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>