Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aileniz bugün size ihtiyaç duyabilir, bu yüzden sizinle iletişime geçen sevdiklerinize kulak verin. Belki de çocuklarınızın, okulda zorlandıkları bir şeyi çözmek için özel bir yardıma ihtiyaçları vardır. Ya da belki sevgilinize hayatındaki zor bir şeyi halletmesi konusunda yardım edebilirsiniz. Doğuştan gelen amigo ruhunuz bugün ortaya çıkacak.

Bugün rakamlara karşı biraz duyarlı olabilirsiniz. Kontrol edilmekten hoşlanmıyorsunuz ve bugün patronunuz ağırlığını atıyor olabilir. Onların kibirli hallerinin size bulaşmasına izin vermeyin. Fazladan biryapmanız söylenirse anlaşmazlıklara girmeyin. Her ne kadar bu ek sorumluluk gündeminizde ve zamanlamanızda ayarlamalar gerektirse de, aslında parlamanız için iyi bir fırsat olabilir!

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Sen ve arkadaşların anlık kararlar alıp maceracı şeyler yapabilirsin; şehir dışında bir yürüyüş gibi. Evet bu keyifli olabilir. Fakat hiç olmazsa aranızdan birinin iyi bildiği bir yere gidin. Aksi takdirde kaybolabilir veya yanlış bir zamanda yollara düşüp yoğun trafikle boğuşabilirsiniz. Ayrıca yakınlarınıza da nereye gittiğinize dair bilgi verin.Evinize gelen davetsiz misafirler, hiç ummadığınız bir stres haline girmenize sebep olabilir. Bugünü dinlenerek geçirmek istiyordunuz fakat şimdi birilerini ağırlamak zorundasınız ve bu durum sizi rahatsız edebilir. Ziyaretin kısası makbuldür. İçinizden gelmiyorsa insanları ağırlamak zorunda da değilsiniz. Konuklarınızla aranız bozulsun istemezsiniz tabi. Kibar fakat net olun. Sonra sakinleşin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların ses tonunda dikkat etmeniz gereken gizli mesajlar sezebilirsiniz. Çevrenizdekiler sizi harekete geçirmek için size belli belirsiz sinyaller gönderiyor olabilir. Onlara karşılık verin. Ses tonlarındaki ikinci manaları göz ardı etmeyin. Canınızı yakacak oklar sevgi dolu sözcüklere sarmalanmış bir halde üzerinize doğru geliyor olabilir. Bu tavırları dikkate alın.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. İlişkilerinizde sağlamlık ve kalıcılık ön planda olmaya başlayabilir. Geleceğe yönelik kalıcı kararlar alınabilir. Hayatınızdaki insanlardan teklifler alabilir,veya özel hayatınızda birbirliğine girebilirsiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal olarak oldukça aktif bir günün içerisinden geçiyorsun. Yalnız başına çıktığın yolculukta farklı deneyimler, huzurlu hissetmeni sağlayabilir. Günün ardından ana düşüncen, kendine daha çok zaman ayırman gerektiği yönünde olabilir. Yakın çevrenden, insan ilişkilerinde daha sakin bir tavır takınman gerektiğine dair uyarı alabilirsin.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ilişkileriniz için ayrı bir alan, ayrı bir dil tercih etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi özel hissetmek istediğinizi ifade ederseniz karşınızdaki insanlar duygularınızı tamamlayabilirler. Emin olduğunuzda harekete geçin, olacaklar sizi motive edecektir.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kıvrak olmayı anlatan koşullar var. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Eşinizle ilgili uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde yolculuklar ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiçbir şey sebepsiz yaşanmıyor! Bilimin reddedildiği ve her şeyin kadere bağlandığı bir ülkede herkes bilmelidir ki geleceğin sonuçlarını şimdiki zamanın sebepleri oluşturacak. Bir sütçünün ineğiyle, yağmurun toprakla, ağacın yaprakla ve bir çocuğun umutla aşkını öldürenler. Para kazanmanın ahlakla bağlantısını kesenler, günü gelince tanıştıklarına memnun olacaklar! Tabiatın ihtilaliyle!

8 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her türlü pratik meselede eyleme geçmekte zorlanabilirsiniz. Durumun bu olduğunu görürseniz, bir şeyleri hiç zorlamaya çalışmayın. Bugün daha çok hayatın fantastik tarafıyla ilgileniyorsunuz. Gündüz düşleri - hem fiziksel hem de zihinsel - bugün sizin için harika bir kaçış olabilir; sizi şu anki ruh halinizden çıkaracak bir şeyler yapın. Bu akşam bir film ya da oyun izlemeye gidin.

8 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Havada aşk kokusu var! İlişki durumunuz ne olursa olsun romantizmle sırıl sıklam olabilirsiniz. Kalbinizin tutkularına yönelik sağlam başlangıçlar yapmanız an meselesi. Daha farklı bir yaşam istiyorsanız, etrafınızdaki dar düşünceli insanlardan arınmalısınız.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek. Kişilerin olması, motivasyon gücünüzü, arttırıyor. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. İnatçı yönlerinizle dikkat çekeceksiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karmaşık durumlarla karşılaşmamak için daha dengeli olmaya çalışın. Belirsizliker üzerindeki etkinliğinizin artış göstermesiyle beraber kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Var olan sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya ihtiyacınız var. Adım adım ilerlemeye devam edin.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa karşınıza biri çıkacak. Onunla ilgilenebilirsiniz. Bu ilişkinin evliliğe gidebilirlik potansiyelini görmeye çalışırsanız, hayatınızın insanı karşınızda duruyor olabilir. İşinizde artan sorumluluklarla nasıl başedebileceğinizi bilememe gibi sıkıntı ve endişeleriniz olabilir. Hepsini birden istenilen ölçüde gerçekleştirme olanağınız yoksa tüm bu işlerin arasından size en gereksiz ve zaman alıcı olanlarını elimine etmeniz sizin için en doğru yaklaşım olacak.

8 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 45' 44"
Ay
Akrep
19° 24' 15"
Merkür
Koç
26° 16' 02"
Venüs
Balık
21° 06' 26"
Mars
Balık
04° 39' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 32"
Satürn
Balık
13° 15' 19"
Uranüs
Boğa
20° 38' 35"
Neptün
Balık
27° 47' 37"
Plüton
Kova
01° 49' 10"
Chiron
Koç
18° 46' 11"
Lilith
Başak
19° 45' 06"
True Node
Koç
15° 35' 46"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>