Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Düşüncelerini İrdeliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün evinizde bayram havası var. Bir aile üyesinin doğum günü mü? Çok sayıda eğlenceli şakaların ve derin konularda yoğun tartışmalar yapıldığı, dünyadaki garip öykülerin anlatıldığı bir gün. Başka birinin evinde yine böyle bir buluşma planları yapılabilir. Herkes gittikten aşk konusu gündeme gelecek. Bu akşam olan bir şey sizi ve sevgilinizi yakınlaştırmış olabilir. Keyfini çıkarın!

Bugün bazı şeyleri olduğu gibi bırakmayı düşünmelisiniz. Başladığınız projeler üzerinde çalışmak sizin için çok çalışmaktan ziyade daha faydalı olacaktır çünkü doğru şeyi yapmadığınız için endişeleniyorsunuz. Sebepsiz yere kendinizi yormanın zamanı değil. Şüphelerinizi kendinize saklayın!

İş arkadaşlarınız bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Beklediğinizden daha uzun kalabilirler fakat bu olumlu bir gelişme. Daha fazla ümit vadeden girişimler ve hepsini başarıyla tamamlamak için size yollar açan bir sürü ilginç tartışmalar yapabilirsiniz. Sonunda ise dikkatiniz dağılır ve başka şeyler konuşmak isterseniz, sorun değil. Bazen rahatlamak ve kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir.

Sözlerine bir güç hakim ve fazlasıyla özgüvenli hissediyorsun. Her şey hızlı ilerliyor olabilir ama senin de bu hızı yakalayacak keskinlikte ve ataklıkta bir yapın var. Seni bekleyen harika fırsatlar var, özellikle de başkalarıyla işbirliği yaparsan. Bir partiye veya sosyalleşebileceğin bir ortama katıl; ve en muhteşem halini gururla kalabalığa sergile.Bugün yollar beklenmedik ve sizin hiç hazırlıklı olmadığınız virajlara kıvrılabilir. Görünüşe göre, biri, bu virajları gösteren uyarı levhalarını yola yerleştirmeyi unutmuş. Yoldaki beklenmedik sapaklar konusunda dikkatli olun. Ulaşınca bir seçim yapın. Beyniniz, gerçekliğe bağlı kalmak konusunda dış kaynaklardan bir uyarı alabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birini kanatlarınız altına alabilirsiniz. Yakın çevrenizde biraz daha yardıma ya da yönlendirmeye ihtiyacı olan biri olabilir. Bugün bir adım atıp bu kişiyi muhtemel br felaketten kurtarabilirsiniz. Akıl hocası gibi davranıp onu gelecek haftalara hazırlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve bilgeliğinizi sunmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında finansal planlarınızı değiştiren, son dakika durumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Finansal paylaşımlar gündeminizde olabilir. Öğleden sonra ise daha yapıcı olabilir vehayatındaki bir karmaşayı çözebilirsiniz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşündüklerini hayata geçirmeden önce iyice emin olmak istiyorsun. İnce eleyip sık dokuduğun fikirlere karşı fazla detaycı davrandığını fark edebilirsin. Değişim çanları çalarken, yaşam alanınla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsin. Fikir ve ilham olması için dekorasyon sayfalarını gözden geçirmek isteyebilirsin. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Koç burcuysan, yeni ilişkilere yelken açmaya karar verebilirsin.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatı paylaşmanın bir engelinin olmadığı göstermek için harika bir gündesiniz. Sevginizi somut adımlarla gösteriyorsunuz. Siz için değerli olan kişilere küçük sürprizleriniz olabilir. Karşılık beklemekten artık vazgeçiyorsunuz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda ve duygusal alanda kendinizi daha iyi ifade etmeye bakmalısınız. Kimi zaman endişeler yaşayabilirsiniz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bazı değişimlerin gerçekleşme potansiyeli olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Kararlarınızı dikkatli almalısınız.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatına yönelik düşünceler bugün biraz sinir bozucu olabilir. Görüşmek için çok uğraştığınız birinden olumlu haber alabilirsiniz ancak doğru günde görüşme yapmazsanız başarısızlıkla sonuçlanabilir. O nedenle sıkıştırmadan, sakin bir tarihte görüşme yapmanızda fayda var. Sakin kalırsanız neye ulaşmaya çalışıyorsanız, oraya varacaksınız.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenize daha çok vakit ayırmanız gerektiğini biliyor fakat çevresel koşullarınızın yoğun olmasından dolayı ziyaretlerinizi oldukça seyrek tutuyorsunuz. Duygusal yönlerinizi sürekli içinizde saklamaktan çok yoruldunuz..

11 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bakış açınızdaki değişimden dilediğiniz gibi yarar sağlamaya başlayacaksınız. Enerjinizi doğru kullanmanın yollarını aramaya başlıyorsunuz. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece her şeyi daha yakından takip etme şansınız var. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Partnerinizi anlamaya çalışın; kendinizi de yeniden tanıyacaksınız. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine girebilir. İşinizle ilgili yeni bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Rahatsızlığınız için hemen doktor ve ilaca sarılmayın.

11 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 04" R
Ay
Yay
00° 37' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 42"
Venüs
Koç
25° 51' 19"
Mars
Balık
26° 30' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 11"
Satürn
Balık
16° 11' 54"
Uranüs
Boğa
22° 06' 36"
Neptün
Balık
28° 46' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 16"
Lilith
Başak
22° 52' 28"
True Node
Koç
15° 33' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:48

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>