Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Stilini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, koruyucu meleğinize veya Yüksek Güç'e ulaşmak için iyi bir gün. Çevrenizde pozitif ve canlandırıcı bir enerji hissedebilirsiniz. Bu, sevgi dolu manevi rehberlerin varlığına işaret ediyor olabilir. Meditasyon yapmak veya dua etmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Şu anki hayatınız için size yol gösterebilecek bir ilham kaynağı olabilir. Huzurun ve sevginin kalbinize nüfuz etmesine izin verin.

Bugün efsanevi mantıksallık ve analitik yeteneğiniz biraz bozulabilir ve sizin için biraz sıradan bir gün olabilir. Aslında, yargılamada bazı hatalar yapabilirsiniz. Yapıacak detaylı veya titiz bir çalışmanız ya da alınacak önemli kararlarınız varsa, bunu yarına kadar ertelemek çok daha akıllıca olacaktır.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Güvenli ve mutlu bir moddasın. Pozitif göksel enerjiler seni destekliyo. Negatif alışkanlıklara ve düşüncelere artık daha az yöneliyorsun. Değişiklikler yapmak sana iyi hissettirecektir. Uzun dönem hedeflerinin bir listesini yapabilirsin. Profesyonel ve kişisel yaşamında ne yapmak istediğini düşün. Sonrasında hayallerini gerçekleştirmek üzere somut planlar yap.Bugün birini kanatlarınız altına alabilirsiniz. Yakın çevrenizde biraz daha yardıma ya da yönlendirmeye ihtiyacı olan biri olabilir. Bugün bir adım atıp bu kişiyi muhtemel br felaketten kurtarabilirsiniz. Akıl hocası gibi davranıp onu gelecek haftalara hazırlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve bilgeliğinizi sunmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzakta yaşayan biriyle yaptığınız yazışmaların sonucunda bu kişinin niyetinin arkadaşlıkla sınırlı olmadığını fark edebilirsiniz. Pek çok ortak noktanız var gibi görünüyor ve mesafelere rağmen, aranızda güçlü bir bağ oluşabilir. Ama yine de, henüz yüz yüze görüşmediyseniz, umutlarınızı bir ilişki ihtimaline bağlamadan önce en azından bir kez buluşun. Her şey düşündüğünüz gibi olabilir de, olmayabilir de. Dikkatli olun!

10 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Gün içerisinde sağlığınızla ilgili sorunlarda destekler ve tedaviler alabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olabilir. Gün içinde pek çok kararınızda daha iradeli ve istikrarlı olabilirsiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan düşkünlüğün artıyor. Dış görünüşünle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsin. Saçında veya tarzında yapacağın değişiklik, özgüvenini yükseltecek. Çünkü sevgi gezegeni Venüs, su burcunda hareket etmeye başlıyor. Çekimser kaldığın konularda daha fazla beklemek istemeyecek ve harekete geçmeye karar verebilirsin.

10 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde abartıya kaçabilirsiniz. Duygusal heyecanınızı gizleyemiyorsunuz. Beklenti ve ilginizi yüksek tutmak, karşılığını görmek konusunda size sorun çıkarabilir. Dengeyi koruyun.

10 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz olaylarla ilgili istismar edildiğinizi düşünebilirsiniz. Parasal konularınızın üzerinde düşünüp yeni arayışlara girebilirsiniz. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Yenilenme içine girebilirsiniz. İlişkilerinizde beklentileriniz yüksek olabilir.

10 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda sizi mutlu etmesi için çevrenizdeki kişileri ya da birilerini beklemeyin, kendinizi içinizdeki durumdan çıkarmaya çalışın.

10 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda pek çok temizlik ve düzenleme yapıyorsunuz. Projeniz uzun yıllardır devam ettiğinden etraflı bir çalışma yapıyor olmalısınız. Nihayet, karma sizin için işlemeye başlamış gibi görünüyor. Dolayısıyla, bugün büyük gün. Çocukluğunuzun bir kısmını artık geride bırakabilir, ya da en azından bunun artık çok uzak bir dönem olduğunu kabul edebilirsiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerine kafa yorduğunuz bir işi, konuyu bugün çözüme ulaştırabilirsiniz. Bugün yalnızca para konularında dikkatli olmanızda fayda var. Bütçeniz üzerinde çalışmanız veya maddi açıdan paraları dengelemeniz gerekebilir.

10 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işinizle ilgili başarılı bir performans yakalayacaksınız. Yönetici gezegeniniz Mars çalışma evinizde ilerliyor. Merkür ve Venüs, karşıt burcunuzda uzun zamandır beklediğiniz başarı potansiyelini size sunuyor.

10 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

10 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük temponuzda yoğunluk söz konusu. Kendinizi zihinsel ve fiziksel olarak yorgun hissetme ihtimaliniz var ve bu da istenmeyen sorunlarla karşı karşıya kalabileceğiniz anlamına geliyor. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle birbirinizi kırmadan, incitmeden problemlerin üzerine gitme beceriniz ilişkiyi yeniliyor. Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, duyguları daha da pekiştirebilir. Mesleki açıdan duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler gündeme gelebilir. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminleri ihmal etmeyin.

10 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 54" R
Ay
Akrep
23° 29' 49"
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 09' 18"
Mars
Balık
26° 03' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 17"
Satürn
Balık
16° 08' 44"
Uranüs
Boğa
22° 04' 41"
Neptün
Balık
28° 45' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 19"
Lilith
Başak
22° 48' 42"
True Node
Koç
15° 34' 57"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>