Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Kalbinizde biri var ve muhtemelen belirli bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenmeniz gerektiğini hissediyorsunuz. Bu aşkın peşinden düşüncesizce ve aceleci bir şekilde koşmak yerine, daha fazla planlama yapmalısınız. Uzun vadeli bir bakış açısıyla durumu inceleyin ve ilişkinin şu anda nasıl ilerlediğine bakarak, istediğinizin bu olup olmadığına karar verin. Avantajlı bir duruma geçebilirsiniz.

Alışkanlıklarınızın ve davranışlarınızın dökümünü yapmanız önemlidir. Geliştirmiş olduğunuz belirli yollara bakın ve sizin için çalışanlar ve çalışmayanlar için notlar alın. Muhtemelen, bu rutinden kurtulmak için güçlü bir dürtü hissedeceksiniz ve kendinize yeni fırsatlar yaratmak için yeni yollar bulabilirsiniz. Bir çok açıdan boşa kürek çektiğinizin farkında bile olmayabilirsiniz. Hiç bir yere çıkmayan yollarda enerjinizi tüketmeye devam etmeyin.

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Her zamanki dışa dönük ve radikal yapın bugün biraz muhafazakarlık sergileyecek. Bu, günün göksel açılarının bir sonucu olabilir ve eğer iyi kullanılırsa, bu mod kişiye gayet de fayda sağlayabilir. Mesela gününe ciddiyet katabilir ve hedeflerin konusunda destekler sunabilir. Hayatının üzerinde düşünülmesi gereken alanlarına eğilerek bu enerjiden faydalanabilirsin.Bir azınlığın sözcüsüyseniz, bugün herkes size kulak verecek. Söyleyecekleriniz bazı yerleşik kanıları değiştirebilir. Bunu kendiniz için ya da başkası için yapmanızdan bağımsız olarak bugün sarf ettiğiniz sözler sizin için son derece faydalı olacak. Bu deneyimin meyvelerini yakın zamanda toplayacaksınız. Bu yüzden korkusuzca konuşun! Gelişiminizi engelleyen eski prensipleriden kurtulmanın tam zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade etmenin yaratıcı bir yolunu bulabilirsiniz. Belki bazı komik e-postalar yazar ve partnerinize gönderirsiniz. Ya da belki de gülünç bir resim yaparsınız. Kişisel bir internet sayfasında kullanacağınız bir bilgisayar grafiği bile tasarlayabilirsiniz. Zihniniz yaratıcı faaliyetlerle ilgilenecek. Gün içinde oyun oynamak ve eğlenmek için biraz zaman yaratın. Yaratıcı yönünüzü onurlandırdıkça kendinizi iyi hissedeceksiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içerisinde kaza ve karışıklıklara karşı dikkat edin. Çalışma ortamınızda ve resmi işlemlerinizde her şeyin üzerinden iki kez geçmeye çalışın. Sinir ve stres halinde kalmanız mide hassasiyetlerine sebep olabilir, yapıcı ve uyumlu olma zamanı.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin ani değişimleri, gününün farklı şekilde geçmesine sebep olacak. İkili diyaloglarını çözüm odaklı tutmak isterken kendini yanlış ifade etmen problemlerin körüklenmesine neden olabilir. Eğer çalışmayan bir Koç burcuysan, yeni tanışacağın kişiler senin için yeni fırsatları da beraberinde getirebilir. Yakın bir arkadaşının yaşadığı probleme kısa sürede çözüm üreteceksin.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz tarafından yeni bir projeye ortak olmak için davet alabilirsiniz. Finansal ve bilgisel tecrübelerinizle yeni birimkanına sahip oluyorsunuz. Bugünyoğunluğunuz yüksek. Pratik olun.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konularda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı bakış açınızda daha esnek olabileceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar söz konusu. Bugün uğraşacağınız işlerde dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için çok çaba sarf etmeniz gereken zamanlar olabilir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsan ilişkilerinizi iyi tutmak için ekstra çaba harcayacağınız bugünlerde dostlarınız ve çevrenizden de destek görebilirsiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlar sizi genellikle utangaç ve ketum biri olarak görse de aslında kendinizi rahat hissettiğinizde oldukça açık yüreklisiniz. Bugün çevrenizdekilerle sosyalleşmek ve sohbet etmek sizin için hiç sorun olmayacak gibi görünüyor. Şen şakrak olacaksınız, öyleki birkaç espri bile patlatabilirsiniz. Bunların hepsi sizin için iyi, zira son zamanlarda dalgınlaştığınız için insanlar size neler olup bittiğini merak etmeye başlamıştı.

13 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi yolunuza oldukça odaklanmış olsanız da zannettiğinizden daha kolay etkilenen birisiniz. Farkında olmadan kararlarınız, başkalarının eleştirileri ve seçimleri tarafından etkileniyor olabilir. Detayları düşünmek ve her şeyden emin olmak için bu dengeli günü lehinize kullanın, stratejik olmanız gerekebilir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Aile, sosyal yaşantınız ön plana çıkıyor.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ortak maddi konularda biraz daha tedbirli davranmanız, riskten uzak durmanız gerekebilir. Beklenmedik ve ani gelişen durumlar ortak paylaşım ve ortak maddi yaklaşım ve kararlarınızı etkileyebilir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın ilişkiler konusunda kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İfadeler açısından pek sorun yaşanmayacak ve daha sağlam adımlar atabileceksiniz. Var olan sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalı ve enerjinizi bu alanda yoğunlaştırmaya çalışmalısınız. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir gün.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda beklediğinizi bulamayabilir, karşınızdaki kişinin size ilgi ve sevgi göstermemesine üzebilirsiniz. Düşüncelerinizi sorunların üzerine yoğunlaştırırsanız, bunun o kadar da içinden çıkılamayacak kadar önemli bir şey olmadığını fark edeceksiniz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlükyolculuğundan bazı soru işaretleriyle dönebilirsiniz. Parasal açıdan şanslı bir gün!

13 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 24' 50" R
Ay
Başak
16° 43' 59"
Merkür
Koç
17° 14' 40"
Venüs
Koç
18° 19' 21"
Mars
Balık
21° 46' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 46"
Satürn
Balık
15° 36' 55"
Uranüs
Boğa
21° 46' 12"
Neptün
Balık
28° 34' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 03"
Lilith
Başak
22° 11' 49"
True Node
Koç
15° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>