Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Soğukkanlılığını Koruyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2021, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, kendinizi şarj etmek ve hayatınız hakkında iyi hissetmeniz için harika bir gün. Gezegensel enerjiler, şansınızı ve ruh halinizi yükseltiyor. Sevdiklerinizle bir şeyleri kutlamak, aile üyeleriyle özel bir buluşma planlamak isteyebilirsiniz. Ya da özel biriyle romantik bir akşam organize edebilir ve muhteşem bir gece geçirebilirsiniz. Bugünü evde televizyonun önünde oturarak harcamayın. Dışarı çıkın ve biraz eğlenin!

Yeni ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile meşgul olabilirsiniz. Fiziksel uygunluğunuza konsantre olabilir ve daha düzenli çalışmaya karar verebilir veya daha sık koşuya gidebilirsiniz. Egzersiz ile kendinizi iç dünyanıza odaklamanın keyfine varacaksınız. Yapabiliyorsanız, doğada zaman geçirmeyi deneyin. Toprak Ana’nın enerjisine uyum sağladığınızda daha sakin ve rahat hissedeceksiniz. Daha iyi bir sağlık için yola çıkın.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Yarım kalmış ve unutulmuş işlerin varsa, bunlara tekrardan dönüp biraz vakit ayırabilirsin. İş enerji ve güdülenmeye gelince, göksel açılar sana büyük bir destek sunuyor! Önceleri imkansız olarak nitelediğin şeyler bir anda gözüne çok ulaşılabilir gelebilir. Bitmemiş ödevlere, seni zorlayan görevlere dönüş yapmak verimli sonuçlar doğurabilir. İşleri tamamen tersine döndürüp geçmişte başaramadığını başarabilirsin.Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. İstediğinizi başarmak için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! O “ulaşılamaz” hedef için attığınız her adım hayatınızı geliştirecek ve zaman ilerledikçe göreceksiniz ki eskiden ulaşmanın mümkün görünmediği şey şu anda size çok yakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir azınlığın sözcüsüyseniz, bugün herkes size kulak verecek. Söyleyecekleriniz bazı yerleşik kanıları değiştirebilir. Bunu kendiniz için ya da başkası için yapmanızdan bağımsız olarak bugün sarf ettiğiniz sözler sizin için son derece faydalı olacak. Bu deneyimin meyvelerini yakın zamanda toplayacaksınız. Bu yüzden korkusuzca konuşun! Gelişiminizi engelleyen eski prensipleriden kurtulmanın tam zamanı!

14 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısı içinde bir koşturmaca durumu içerisinde olacak ve son dakika işleriyle meşgul olacaksınız. İş hayatında yoğun veya stresli bir gün olabilir. Müşteriler ve satışlarınız artabilir. Sınav ve mülakatlar, yasal gündemler de gündeme gelebilir.

14 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli olarak fikir ayrılıkları yaşadığın kişilerle aranda birtakım gerginlikler çıkabilir. Yakın dostlarından gelen önerilere kulak vermen gerektiğini anlayabilirsin. Soğukkanlılığı elden bırakmaman gerekecek. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan, bugün yöneticilerinle ciddi konuşmalar yapabilir, rahatsızlık duyduğun konuları dile getirirken daha cesur davranabilirsin.

14 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda yeni bir dönemi başlatıyorsunuz. Aldığınız son karar ile özgürlüğünüze ilk adımı atabilirsiniz. Kendinize yeni bir çalışma düzeni kurmak, hayatınızda farklı bir dönemi açıyor.

14 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Tatil planları yapmak isteyebilir ve gitmek istediğiniz yerlerin araştırmasını yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde hayatınızda yenilik isteyebilir ve farklı konulara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle organizasyon yapmak iyi gelecektir.

14 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal hayatınızda kendinizi oldukça şanslı hissedeceksiniz ama ani hislere kapılmadan akilce karar vermenizde fayda var.

14 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşınız olduğunu sandığınız birisinin pek güvenilir olmadığı ortaya çıkabilir bugün. Dört bir yanınızda aldatıldığınıza dair işaretler görebilirsiniz. Birisi sizden bir şeyler saklıyor ya da su katılmamış yalanlar söylüyor olabilir. Hemen birinden şüpheye düşmeyin ancak birisini herhangi bir konuda dikkate almadan önce durumu bütün yönleriyle inceleyin. Zaten böyle yapmak her zaman en iyisidir.

14 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gökyüzünün altında sizin için rahatlatıcı bir alan hazırlanıyor iyi bir kitabın veya filmin tadını çıkarmak, sakin bir yürüyüş yapmak için ideal bir gün. Yeni bir ilişki fikri aklınızda yer edinse de farklı düşüncelere kapılıyor, emin olamıyorsanız aklınızdan veya kalbinizden emin olana dek kimseyi kıracak bir şey yapmamaya özen gösterin.

14 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jest yapmayı seviyorsunuz ve bundan gururlanıyorsunuz. Çevreniz, bu huyunuzu bildiğinden sürekli sizden bir şeyler bekliyor. Özellikle,sorunları olanlar sürekli kapınızı aşındırıyor. Olaylara geniş açıdan bakmalısınız.

14 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

14 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İstediklerinize ulaşma gücünüzü etkin şekilde kullanma şansınız var. Karmaşık durumları ortadan kaldırabileceğiniz bir süreçtesiniz. Dengeler zorlayıcı olsa da kendiniz için doğru olana karar verebileceksiniz. Belirsizliklerin son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

14 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. Kariyerinizle ilgili önümüzdeki günlerde fırsatlarınız olabilir. Değerlendirebilmek için dikkatinizi toplamaya ihtiyacınız var. İşinizle ilgili aşama yapabilir veya yatırımınızdan kazanç elde edebilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın maddi desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkili olacak.

14 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 47' 50" R
Ay
Yay
06° 12' 42"
Merkür
Koç
16° 01' 28"
Venüs
Koç
26° 23' 59"
Mars
Balık
26° 50' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 20"
Satürn
Balık
16° 14' 21"
Uranüs
Boğa
22° 08' 06"
Neptün
Balık
28° 47' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 48"
Lilith
Başak
22° 55' 25"
True Node
Koç
15° 31' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:24

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>