Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kararlarını Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün ev hayatınızı düşünebilirsiniz. Rutin hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Örneğin, genellikle akşamları dışarı çıkıyorsanız, bu gece evde biraz zaman geçirme havasında olabilirsiniz. Düşünmek ve meditasyon yapmak veya sevdiklerinizle dinlenmek için de güzel bir gün. Televizyonu kapatın ve sadece birbirinizle konuşun. Hayatınızdaki bu önemli insanları tanıyın. Onları duymazdan gelmeyin!

Bugün, özellikle ilişkilerinizin söz konusu olduğu durumlarda kesin yargılarda bulunmak için iyi bir gün değil. Bugünün atmosferinin birleşme ve uzlaşmayı vurguladığı doğrudur, ancak bu durumu lu an hayatınıza kanalize etmeye çalışmayın. Uzun vadeli kararlar vermeden önce dikkatlice ilerleyin. Eğer işte ya da kişisel yaşamınızda büyük bir “sonraki adımı” atmak üzereyseniz, bir gün daha kararınızı düşünmeye çalışın. Düşünceleriniz daha sonra netleşecek.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Karanlığı terk et ve aydınlığa çık. Meraklı yapın ön plana çıkabilir. Durum elverdiğince öncü davranmakta kendini özgür hisset. Şu anda ihtiyacın olan şey eylem odaklı bir enerji. Yapbozu tamamlayacak en önemli parça sensin. Ayrıca karşına gelebilecek sürprizlere açık ol.Ne olursa olsun, tek bir felsefeye ve bakış açısına bağlı kalmanın şimdi sırası değil.Hangi yoldan gitmek gerektiğine karar veremiyor olman sebebiyle rahatsız hissedebilirsin, fakat bu sorgulamalar sana iyi gelecektir. Elindeki fenerle olayı araştırmaya devam et bakalım, ancak bu şekilde tekrar sağlam bir umut kazanabilirsin! Sadece senin için ısmarlanmış, hepsinden güzel bir umut olacak bu!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, geçmişte yapmış olduğun birsebebiyle ödüllendirilebilirsin. Bir tanıdığını ya da bir arkadaşını zor bir zamandan geçtiğinde avuttuğun için olabilir bu. Bugün biraz avutulmaya şefkat gösterilmeye ihtiyacın olabilir, bunun için de doğru insan yanında olacak. Hayatın boyunca insanlar için hep iyi şeyler yaptın, şimdi karma senin tarafında olacak.

19 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz güçlenebilir, olayların iç yüzünü görebilirsiniz. Kadınlarla ilişkiler ön planda olurken bazı kadınlardan yardım ve destek, bazı kadınlardan ise art niyetli durumlar görebilirsiniz. Günü rahatlamaya ayırdığınızda daha sakin ve keyifli geçecektir.

19 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevren, onlara vakit ayırmadığın konusunda sana çeşitli eleştiriler yapabilir. Projelerini ertelemene rağmen, birtakım huzursuzluklar aklını çeliyor. Yaşantında üstlendiğin sorumluluklar ve verdiğin kararları gözden geçireceksin. İkili ilişkine dair konuşulmayanlar problemlere neden olabilir. Beklenmedik harcamalar canını sıkabilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili görüşmelerinizde gizlilik içerikli konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Güven duygunuz soru işaretlerine sahipken açık konuşmak sizin için zorlaşabilir. Kendinizi ifade etmekten artık yoruldunuz. Konuşmadan bile sizi anlayacak insanlara ihtiyaç duyuyorsunuz.

19 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşünceleriniz ortaklı konulara ve ilişkilere odaklanabilir. Ancak kapalı kalan ya da gizlilik yaratan koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda neler başarabileceğinizi kendinize göstermeniz cesaretinizin de artmasına vesile olacak.

19 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tam havanızdasınız. Size meydan okuyoruz, yeni bir şey deneyin: Bir şeyleri göreceli bir bakışla değerlendirip belirsiz genellemeler yapmak yerine ortaya daha yapıcı bir felsefe koymaya ne dersiniz? İç görünüzü kanalize edemiyor ve gözlemlerinizi somut bir veriye dönüştüremiyorsanız bir olayı tüm yönleriyle görebilmenin faydası nedir?

19 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma alanınızda bazı değişiklikler ve iyileştirmeler yapmak profesyonel olarak gelişme şansınızı artıracaktır. Hayatınızı daha iyi bir noktaya taşımak için bavulları toplayıp, farklı bir şehre gitme ihtimaliniz var. İstikrarlı bir ilişki içerisinde olanlar durumun resmileşmesi için çalışmalara başlayabilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün içinde duygusal davranmanıza neden olacak konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün yaratıcılığınız ve zekanızı ön plana çıkaracak işler peşinde olacaksınız. İş yaşantınızda öfkenizle başa çıkmayı öğrenmelisiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

19 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Önceliklerinizi belirleme konusunda daha belirgin adımlar atmak isteyeceksiniz. Sınırlar ne kadar karmaşık olsa da dengeleme şansınız var. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda, kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkinizdeki yanlış yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek veya amaçladıklarınızdan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Son yaptığınız görüşmelerin sonucuyla ilgili acelecilik içindesiniz. Zaman gerektiren konularda biraz daha sabır gerekebilir. Önümüzdeki günler içinde bir yolculuğunuz var. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak.

19 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 30' 37" R
Ay
Akrep
06° 56' 20" R
Merkür
Koç
16° 03' 17"
Venüs
Koç
23° 30' 11"
Mars
Balık
25° 01' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 42"
Satürn
Balık
16° 01' 12"
Uranüs
Boğa
22° 00' 11"
Neptün
Balık
28° 43' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 41"
Lilith
Başak
22° 39' 46"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>