Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dinleniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, kalbinizde şiirselliğin ortaya çıkacağı bir gün olacak. Kendinizi yaratıcı bir kişi olarak görmüyorsanız bile, bugün ilham periniz yanınızda olacak. Sevgilinizi özel aşk sözleriyle baştan çıkarmaya karar verebilirsiniz. Romantik bir not yazabilir veya içten bir konuşma planlayabilirsiniz. Bu ince, nazik yönünüzü ifade etmek ve bunu daha spiritüel bir şekilde paylaşmak hissedeceksiniz.

Etrafınızdaki kaos hüküm sürse bile normalde konsantre olmakta ve birikmiş işleri yapmakta çok başarılısınız. Yine de, bugün durum böyle olmayacak. Siz bile düzensizliğin etkisine gireceksiniz. Bütün bu kargaşa ve karmaşa ile daha fazlasını yapmak çok zor. Verim eksikliği sebebiyle içiniz içinizi yemesin. Bu sadece öyle bir gün. Bunlara boyun eğebilirsiniz. Sakin olun, biraz eğlenin. Yarın işlerinizde ilerleyebilirsiniz.

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Dilini biraz tutmaya çalış. Başkalarına sarmanın hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Ne kadar duyarlı bir tutum takınırsan o kadar istediğine ulaşman kolaylaşacaktır. Bugün modun inişli çıkışlı olabilir ve duygularına anlam veremeyebilirsin. Fakat onları ittirmek yerine, daha yakın ilişkiler kurmayı dene. Dahası, sana söylemeye çalıştıkları önemli bir şey olabilir.Bugün, geçmişte yapmış olduğun birsebebiyle ödüllendirilebilirsin. Bir tanıdığını ya da bir arkadaşını zor bir zamandan geçtiğinde avuttuğun için olabilir bu. Bugün biraz avutulmaya şefkat gösterilmeye ihtiyacın olabilir, bunun için de doğru insan yanında olacak. Hayatın boyunca insanlar için hep iyi şeyler yaptın, şimdi karma senin tarafında olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün düşünceleriniz içinde kaybolacaksınız. Gezegenler bugün hayatınıza boş ve önemsiz bir açıdan bakmanızı, o taraftan düşünmenizi sağlayacak. Partneriniz sıklıkla sizden daha uzak bir konumda ve sizin onun sıcaklığına ihtiyacınız olacak. Bu durum çok fazla gerginliğe sebebiyet verebilir. Partnerinizle bu konuyu konuşmak için doğru bir zaman.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öğleden sonra Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısında sosyal ortamlara katılabilir veya sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Günün geri kalanında ise ruh halinize ve enerjinize göre hareket edebilirsiniz. Bir belirsizliğin netleşmesini bekleyebilirsiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın yorgunluğunu üzerinden atmak isteyeceğin bir gündesin. Bugün, izlemediğin filmleri ya da yarıda bıraktığın dizileri izleyebilirsin. Uzun telefon konuşmaları da gündemini meşgul edebilir. Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Yalnız yaşayan bir Koç burcuysan, sürpriz bir ziyaretçi planlarını ertelemene sebep olabilir.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir finansal kazanç yolu arıyorsunuz. Maddi gelirlerinizi arttırmak için bazı düşüncelerinizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Dönüşüm ve esneklik size iyi gelecektir. Finansal açıdan bugün fatura, vergi işlemleri ile uğraşmanız gerekebilir.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle, arkadaşlarla bir arada olmak güzel olacak. Aynı zamanda yaratıcı hayal gücünüzü daha iyi kullanabileceğiniz bir gündesiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niyetlerinizi eyleme dökerken zorlandığınız noktaları tek başınıza aşmayı tercih edebilir, yardım almak istemeyebilirsiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir basamak daha yükselirken varmak istediğiniz zirvenin daha önce hesaba katmadığınız kadar yüksekte olduğunu fark edebilirsiniz. Muhtemelen tırmanışın bu zorlu kısmı başladığınız yerden, aşağıdan bakıldığında görünmüyordu. Panik yapmayın. Bilinmeyene aşırı tepki gösterirseniz dengenizi kaybedip uçuruma düşebilirsiniz. Bunun yerine kendinizi toparlayın, dinlenin ve izleyeceğiniz stratejiyi adım adım yeniden düzenleyin.

18 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlardave sosyal sorumluluklarla çok meşguldünüz. Mola vermenin ve kendiniz için bir şeyler yapmanın tam zamanı. Sağlığınız özen istiyor. Eğer stresliyseniz diğer her şeyi arka plana atarak sakinleşmeniz gerekebilir. Yakınlarınızdan aldığınız geri dönütler sizi ruhsal olarak tatmin etmeyi başaracaktır.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Sizden yardım bekliyorlar.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimler söz konusu olduğunda tek taraflı düşünmekten kaçınmalısınız. Karşınızdaki insanları düşünmeden hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Karşınızdaki insanlæarla görüş ayrılıkları yaşanabilir. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşacak olsanız da sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etseniz iyi olacak! İş yerinde dikkat gerektiren konulara yönelik ufak tefek karışıklıklar çıkabilir. Telefon ve benzeri haberleşmelerle ilgili ortaya çıkabilecek tersliklerden, geçici bir süre etkilenebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Açılan iştahınıza dikkat edin.

18 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 37" R
Ay
Akrep
19° 10' 26" R
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
24° 43' 38"
Mars
Balık
25° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 06' 48"
Uranüs
Boğa
22° 03' 31"
Neptün
Balık
28° 44' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 07"
Lilith
Başak
22° 46' 23"
True Node
Koç
15° 35' 53"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>