Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yoğun Bir Gündesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Koç öfkesinin bugün size galip gelmesine izin vermeyin. Size yakın biri, belki bir arkadaşınız, aileden biri ya da sevgiliniz bazı entelektüel veya manevi konularda sizinle aynı fikirde olmayabilir. Bu yüzden tartışma olarak başlayan şey, hararetli bir kavgayla sonuçlanabilir. Unutmayın: gerçeklik, (özellikle soyut kavramlarla ilgili olan) görecelidir ve karşınızdakinin bakış açısı da en az sizinki kadar geçerlidir. Herkes sadece kendisine en anlamlı gelen fikri benimser.

Kendi başınıza çalışmak için artan bir arzunuz olabilir. Çok bağımsız bir yapıya sahipsiniz ve sık sık kendi başınıza çalışmaktan zevk alıyorsunuz. Bugün bitirmek istediğiniz bir projeniz olabilir ve dikkatinizi dağıtmak istemeyeceksiniz. Telefonunuzu kapatıp gelen aramaları engellemeniz yararlı olabilir. Ya da kapınızı kapatıp, yalnızlığınıza saygı göstermelerini isteyin. Sessizlik konsantre olmanıza yardımcı olabilir.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan ekstra fayda sağlarsınız.

İnsanlara rahat hissettirsen ve onlara karşı candan ve samimi davranmaya olan eğilimini korusan da, bugün başını belaya sokabilirsin. Çünkü bugün iletişim açısından pek iyi bir gün değil. Alış-veriş gerektiren her türlü aktivitede ise sabırlı olmak için ekstra dikkat etmelisin.Yoğun konuşma, bir gün nihayet sana birilerini kazandırabilir. Geri adım atmanla değil, ince bir zekanın ürünü olan stratejilerinle kendi yolunu bulmakla tanınıyorsun. Diğer insanların motivasyonları ve kişilikleriyle ilgili göz kamaştırıcı iç görünüz, istediğiniz türden bir anlaşmayı evinize götürmenize yardımcı olacak. Eğer belirli bir ilişkide ilerlemek istiyorsanız, gerçekten bir izlenim yaratmak için çok daha fazla incelikli olmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerin bugünkü konumu sizi en derinden inandığınız şeyleri sorgulamaya itebilir. Spiritüel biriyseniz kendi fikirlerini sizin kadar inatla savunan bir şüpheciyle karşılaşabilir ve fikirleriyle sizi alt ettiğini hissedebilirsiniz. Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermeyin. Karşı tarafın söylediklerini dinleyin ve üzerine düşünün, ancak size gerçekten mantıklı görünmedikleri takdirde onun görüşleri sizinkileri silip atmamalı.

16 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatlerinde Ay boşlukta ilerleyecek. Gün içerisinde karar vermekte ikilem yaşayabilir ve fikir değişikliklerine gidebilirsiniz. Yönünüzü belirlemekle ve geleceğinizi düşünmekle ilgileneceksiniz. Akşam saatlerinde dostluklar ve sosyal ortamlar ön planda olacak.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem yoğunluk hem de yorgunluğu aynı anda hissedeceğin bir gündesin. Biriken işlerinle beraber yenileri de birleşince program yapmakta zorluk çekebilirsin. Kariyer yaşantınla ilgili önemli gelişmeler karşına gelebilir. Yapmak istediğin değişime stilinden başlamaya karar vereceksin. Çalıştığı işten memnun olmayan bir Koç burcuysan, önemli birteklifi kapını çalabilir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız ile iletişiminize önem veriyorsunuz. Duygusal incelik göstererek bazı yanlışları alttan alabilirsiniz. Bugün empati ve sakinlik, size ciddi kazanımlar sağlayabilir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflere ulaşmak için kendinizi daha çok öne atacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

16 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi oldukça verimli bir gün içerisinde bulabilirsiniz. Geçmişi geride bırakma isteğiniz de bir o kadar olumlu sonuçlar getirecektir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Efsanevi sabırsızlığınız sizi tuzağa düşürüyor. Aşırı acele ediyorsunuz. Dışarıdan bir şeyleri değiştirmiş olabilirsiniz ama kim olduğunuzu değiştiremediniz. Her şeyi silip baştan başlamayı makul bulan dürtünüze direnin. Eğer böyle yaparsanız, birkaç ay içinde başladığınız noktaya geri döneceksiniz. Daha akılcı bir yaklaşım benimseyin.

16 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bakış açınızı ve ana odağınızı yakın ilişkilerinize çevirmeniz yeterli değil, işlerin yoluna girmesi için olumlu bir bakış açısını da tutturmanız gerekiyor. Ulaşmak istediğiniz hedeflere giden yol istediğiniz gibi hızlı ilerlemese de başarılı olacağınız garanti. Sahip olduklarınıza şükretmek, sizi sahip olmadıklarınıza daha hızlı götürecektir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı daha da genişletiyor. Bugün, oldukça hareketlisiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önceliklerinizi belirleme konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Tersliklerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bir gün. Adım adım ilerlemeli ve hiçbir şeyin sizi engellemesine de müsaade etmemelisiniz. Ayrıca, farklılıklar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Sizi huzursuz eden her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor.

16 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize bitirdiğiniz ilişkiden geriye dönüş olmadığını söylüyor, fakat kafanızın karışmasına da engel olamıyorsunuz. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe çok kısa bir süre de olsa kayıtsız görünebilirsiniz. Zamanla yarışantemponuz sizi bunaltmış gibi. Arkadaş çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlığı bahane ederek hayır dememelisiniz. Ferahlamaya ve rahatlamaya ihtiyacınız var. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz.

16 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 08' 43" R
Ay
Yay
24° 02' 01"
Merkür
Koç
16° 13' 09"
Venüs
Koç
28° 06' 28"
Mars
Balık
27° 54' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 38"
Satürn
Balık
16° 21' 56"
Uranüs
Boğa
22° 12' 49"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 33"
Lilith
Başak
23° 04' 39"
True Node
Koç
15° 27' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>