Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini Koruyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün,ve finansla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir ve bu durum birazcık göz korkutucu olabilir. Bir yığın bitmemiş işiniz m var? O halde paçaları sıvayın, işleri hallettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu eski işlerinizi halledince, hayatınızda yeni fırsatlar için yer açıldığını göreceksiniz. Ancak, sonraki günlerde sevgilinizle ilgili ekstra çaba göstermeniz gerekiyor, onu sonsuza dek ihmal edemezsiniz.

Bugün ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri, yolunuza önemli birini çıkarabilir. Size profesyonel olarak yardım edebilecek bir meslektaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişi kariyer değişikliği hakkında bazı yararlı önerilerde bulunabilir. Fikirlerini göz ardı etmeyin, çünkü bu tavsiye faydalı olabilir. Bazen kendi başınıza çok fazla mücadele ediyorsunuz. Arada bir küçük yardım almakta yanlış bir şey yok!

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Kendini yazı alanında deneyebilirsin. Böylece düşüncelerini ifade edebilir; yalnızlık veya üzgünlük gibi duygularını yapıcı sonuçlara kapı aralayacak şekilde dışarı akıtabilirsin. Şiir ve yaratıcı kurgu, yıllardır tam da bu sebeplerle kullanılıyor. Eğer yazmak seni bazı şeylerden kurtarıyorsa, bugün yine buna sarılabilirsin. Kendini bırak ve düşüncelerin kağıda dökülsün; gramer ya da imla hatalarına bile takılma. Bunları sonra düzeltirsin. Bu aktivitenin ne kadar keyifli olduğunu görünce şaşıracaksın.Hayal gücünüz bugün uçuyor olmalı. Kelimeler, imgeler, melodiler veya sanatsal tercihiniz ne olursa olsun, muhtemelen gözlerinizin takip edebildiğinden çok daha hızlı bir şekilde kafanızda belirecekler. Bunları yazdığınızdan emin olun veya bunları kasete kaydedin ya da bunları hatırlamak için elinizden geleni yapın. Aksi halde onları kolayca unutabilirsiniz ve bunun olmasını istemezsiniz. Bunları ne olur olsun yayımlamak için elinizden geleni yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün muhtemelen bir süredir görmediğiniz birinden derin bir mektup alabilir ya da onunla bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Evinizin çevresinde pek çok ufak tefekhalledebilir ya da komşularınızı veya akrabalarınızı ziyaret edebilirsiniz. Muhtemelen bir projeniz için araştırma yaparken çok fazla şey okuyabilirsiniz. Bir şeyler yazmayı planlıyorsanız, bugün tam da günü!

22 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerliyor. Dış görüntünüzle ve kendi hedeflerinizle ilgilenme zamanı. İlişkilerde kendi doğrularınızı ortaya koyabilir ve haksızlıklara ses çıkarmak isteyebilirsiniz. Hızlı düşünebilir, düşüncelerinizi hızlıca dile getirebilirsiniz. Patavatsızlıklara dikkat edin.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurmak isteyen bir Koç burcuysan, bugün şans senden yana. Karşıt burcunda hareket etmeye başlayacak olan Güneş, sözleşme, anlaşma, ikili ilişkiler gibi konuları karşına getirebilir. Ağır ve temkinli adımlarınla sosyal hedeflerine ulaşabilirsin. Yıpratıcı gerilimlerden uzak duruyorsun. Yalnız bir Koç burcuysan, kendini özel hissetmeni sağlayacak birisi hayatına girebilir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalini kurduğunuz gelecek için yeni bir amaç edinmeniz gerektiğinin farkına varıyorsunuz. Uzun vadede hedefleriniz olsa da kısa zaman içerisinde kendinizi motive edecek bir odak noktası belirliyorsunuz. Girişkenliğinizi daha emin ve faydalı şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetinizin olduğu konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Bilemediğiniz konularla ilgili çözülme yaşayabilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün geçirebilmek için işlerinizi günün erken saatlerinde halletmeyi tercih edebilir, planlı yaşamayı seçebilirsiniz.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkileriniz inişli çıkışlı olursa hiç şaşırmayın. Başta bu doğal ve basit bir durum gibi görünürken bir an sonra yalnız ve rahatsız hissedebilirsiniz. Aynı anda birbiriyle çelişen hisler yaşamanın normal olduğunu anlamalısınız. İki ruh halinizi de benimseyin ve kişiliğinizin önemli parçaları olarak kabul edin.

22 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara objektif bir perspektifle yaklaşma yeteneği sizin için bazı şanslı kapıları açabilir. Düşüncelerinizi paylaşmanın ödüllendirici olabilecek yeni bir yolunu keşfedebilirsiniz. Bir soruna çözüm bulmak için bir dostunuzla kafa kafaya vermeniz gerekebilir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Yeni kararlar almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizde sizden yaşı daha büyük kişilerin bazı desteğini üzerinizde hissedecek ve kendinizi rahatlatacaksınız.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her konuda olumlu adımlar atmanızı sağlayacak olumlu enerjiler mevcut. Dilediğiniz her için girişimde bulunmaktan kaçınmayacaksınız. Çevresel koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece her türlü sorunu ve sıkıntıyı da geride bırakma şansınız var. Cesaretinizin üst seviyelere çıkmasıyla beraber daha iyi hissedeceksiniz.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

"Aşkta ben alırım, böyle olmalı" demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Böylece kendinize daha çok bağlayabilirsiniz. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturabiliyor. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkabilir. Bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi görünüyor.

22 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 23' 37"
Ay
Akrep
27° 18' 17"
Merkür
Koç
26° 33' 06"
Venüs
Balık
21° 53' 49"
Mars
Balık
05° 09' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 39"
Satürn
Balık
13° 19' 42"
Uranüs
Boğa
20° 40' 22"
Neptün
Balık
27° 49' 03"
Plüton
Kova
01° 49' 47"
Chiron
Koç
18° 48' 26"
Lilith
Başak
19° 49' 21"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>