Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fırsatların Çoğalıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2021, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Kalbiniz ve duygularınız aynı görüşte, ancak siz onların bu görüşte olmasını istemiyor olabilirsiniz. Bu size geçmişteki bir olayı anımsatıyor olabilir. Eskiden yaşadığınız mutlu bir karşılaşma, şimdi size bir gül ağacından geriye kalanın yalnızca dikenler olduğunu hissettirebilir. Şu ana odaklanın ve bırakın geçmiş geçmişte kalsın.

Bugün saklanmayın. Ağaç kabuğunuzdan çıkma zamanın. Havada sizi harekete geçmeye zorlayan bir şey var mı,arkadaşlarınızla paylaşmak konusunda tereddüt yaşadığınız bir fikriniz olabilir mi? İleriye doğru yürüyün ve daha sonraki bir tarihte bunun sonuçları hakkında endişe edin. Her nüansta gizli bir anlam aramanın zamanı değil. İnsanlar söyledikleri konusunda dikkatsiz olabilirler. Onları analiz etmeye çalışmayın.

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Dışa dönük olacağın bir gündeyiz. Bazen kendini geri planda tutup başkalarının merkeze oturmasına izin veriyorsun. Fakat şu anda mizah anlayışını ve yaratıcılığını açıklamaya hazırsın. Komik şakalarla aileni ve arkadaşlarını güldürebilirsin. Entelektüel bir tartışmada yer alabilir ve kalabalığa kendi görüşlerini aktarabilirsin.Bugün muhtemelen bir süredir görmediğiniz birinden derin bir mektup alabilir ya da onunla bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Evinizin çevresinde pek çok ufak tefekhalledebilir ya da komşularınızı veya akrabalarınızı ziyaret edebilirsiniz. Muhtemelen bir projeniz için araştırma yaparken çok fazla şey okuyabilirsiniz. Bir şeyler yazmayı planlıyorsanız, bugün tam da günü!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bitirmeye çalıştığınız bir işle ilgili beklenmedik bir aksaklık yaşabilirsiniz ve bu durum çevrenizdekilerle aranızda gerginlikler oluşmasına sebep olabilir. Bu durum aile bireylerinin evden uzakta daha fazla zaman geçirmesine yol açabilir. Şunu unutmayın: herkesin kendince endişeleri var ve muhtemelen böyle olmasaydı daha farklı davranacaklardı. Peşlerinden koşmayın. Yapmanız gereken işi bitirin ve onlarla aranızı daha sonra düzeltin. Her şey yoluna girecek.

21 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle ruhen ve bedenen şifalanacağınız bir döneme gireceksiniz. Sağlıkla ilgili destekler alabileceğiniz gibi spiritüel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Manevi değerler sizin için daha önemli hale gelebilir. Yurtdışı bağlantılı işler, işinizi büyütme ve geniş kitlelere duyurmaya dair projeler bugünlerde gündeminizde olabilir.

21 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenden, ilişkilerine zaman ayırmak ve fevri hareket etmekten uzak durman gerektiğine dair yapıcı eleştiriler alabilirsin. Eğerhayatında sektör değiştirmeyi düşünen bir Koç burcuysan daha önce geri çevirdiğin bir fırsat yeniden karşına gelebilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle katılacağınız davette gözler sizin üzerinizde olacak.

21 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda farkında olmadığınız konularda yanlış kararlar verebilirsiniz. Öncelikle gerçeklerin neler olduğunu öğrenmelisiniz. Emin olmadan hareket etmenin faturası size kesilebilir.

21 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

21 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda atacağınız adımlar konusunda dikkatli olmalısınız. Fevri davranmanız partnerinizi kırmanıza sebebiyet verebilir.

21 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen biraz hoşgörü, etiketteki fiyatın çok ötesinde bir değere sahiptir. Günün ortasında bir köpük banyosu için kendinize zaman ayırın; bir kitapçıda gezinerek geçirdiğiniz lüks bir saat; uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz özel bir eşarp veya kıyafet. Bunlar bugün ruhunuzu dürtülemenin yollarından sadece birkaçı. Neden yapmıyorsunuz ki? Bunun için şu an kendinizi destekleyebilirsiniz.

21 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınızı sahnede değil de kuliste yapmak, şu anda faydalı ve tedbirli bir davranış olabilir. Özel hayatınızı tartışmalı ortamlardan uzaklaştırdığınızda daha üretken olmanızın onu açılacak. Romantik bir ilişkiye, özel bir projeye veya kendi içsel işleyişinize dair bazı iç görüler edinebilirsiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı, ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Organizasyon çalışmalarınıza daha çok ağırlık vermelisiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

21 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizle aranızda oluşabilecek görüş ayrılıklarından olabildiğince uzak durmaya çalışın. Kendinizi ifade ederken de sorun yaşama ihtimaliniz var. Şartlar değişim gösteriyor ve sizin de bir şekilde bu duruma ayak uydurmanız gerekmekte. Olumlu olanlara yönelmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

21 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda yeni bir heyecan var. Sevgi dolu bir alışverişin gerçekleşeceği ortamlara gireceksiniz. Bu karşılaşma sizi barışa, aşka veya flörte, çok sevimli insan topluluğuna ya da birarkadaşı çevresine götürebilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde temel bir değişikliğin kritiğini yapacaksınız. Oldukça önemli bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. Bugünlerde geçici maddi sıkıntılarınız var, ama önümüzdeki günlerde epey rahatlayacaksınız.

21 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 54"
Ay
Akrep
27° 59' 46"
Merkür
Koç
26° 34' 27"
Venüs
Balık
21° 57' 57"
Mars
Balık
05° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 21"
Satürn
Balık
13° 20' 05"
Uranüs
Boğa
20° 40' 31"
Neptün
Balık
27° 49' 10"
Plüton
Kova
01° 49' 50"
Chiron
Koç
18° 48' 37"
Lilith
Başak
19° 49' 44"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 29/03/2024 19:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>