Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sakinleşiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Kalbiniz sizi bugün işinizden alıkoyuyor olabilir. Zamanın hızlı geçmesinden çok rahatsız olabilirsiniz. Romantik doğanız sizi mevcut durumunuzdan uzaklaştırmaya çalışıyor ve yeni şeyin peşinde koşuyorsunuz. Bunun yapmak istediğiniz bir şey olup olmadığı size bağlı. Mantığınızı korumaya çalışın fakat bu zor olabilir, çünkü kalbiniz şu anda dizginleri eline almış gibi görünüyor.

Bir probleme iki farklı noktadan bakıyor olabilirsiniz. Siz analitik bir insansınız ve şu anda baskı yaratan çözümü bulmaya çalışıyorsunuz. Bu karmaşık bir kişisel durum olabilir. Ya dayerinizde bir şeyi düzeltmeyi çalışıyor olabilirsiniz. Tüm seçenekleri tüketene kadar pes etmeyin. Odaklanmaya devam ederseniz, yakında bu bulmacanın sihirli çözümünü bulacaksınız.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Okuyup araştırma yapmak için uygun bir gündesin. Zihinsel olarak enerjin yüksek olacak ve bilgiyi çok kolay özümseyeceksin. Çözmek istediğin bir sorun varsa, düzgün bir çözüm üretebilirsin. Gün bittikten sonra ise kendini çok iyi hissedeceksin; sonuçta beynini güzel şeyler için kullandın! Zekana ve bilgeliğine güvenmelisin.Bugünün postası uzak diyarlardan çok fazla haber getirebilir. Muhtemelen epey uzun bir süredir erkek kardeşinizden ya da büyük halanızdan haber almamıştınız. Sizi özlüyor ve nasıl olduğunuzu merak ediyor olabilirler. Aynı şekilde telefon da benzer bir sürprizle çalabilir bu akşam. Yapacağınız bu sohbetten ve alacağınız akrabalık hissinden oldukça keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçekleşecek sosyal bir etkinlik, sizin için çok değerli eski arkadaşlarınızla sizi buluşturabilir. Bu durum, kendinizi biraz sönük hissetseniz de, son derece arkadaşça ve sıcak bir ortam oluşmasına ön ayak olabilir. Kafaya takmayın! Bazen eşlik edilebilir bir sükunet, zorla ilerletilen sohbete yeğdir. Neşeli dostlarınızın varlığıyla mutlu olun ve size neler söylediklerine kulak verin. Böylece daha fazla eğleneceksiniz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.09'dan itibaren Ay Boşlukta ilerlemeye başlıyor. Bu saate kadar dikkat gerektiren işlerinizi başarıyla tamamlayabilir, akılcı davranabilir ve yatırım, birikim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Maddi anlamda güvende olma isteğiniz artıyor.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhtiyaçlarını tamamlamış olman güne rahat bir şekilde başlamanı sağlayacak. Gün içerisinde yakın bir arkadaşını evine davet edebilir ve onunla eğlenceli vakit geçirebilirsin. Çelişkili davranışları olan kişilere karşı nasıl hareket edeceğiniz konusunda duygu ve mantığınızla hemfikir olamıyorsunuz. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, beklenmedik bir mesaj seni düşünceler içerisine sokabilir.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Sosyal hayatınızın monotonlaşması hayatınızı değiştirmenize yol açıyor. İstemediğiniz değişiklikler içerinde olmaktan endişelenmeyin, bunun size getireceği fırsat her şeyin izini silebilir.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif için daha fazla harcama ve güzelliklere yönelme var. Aynı zamanda parasal destekler de sizi yakından ilgilendirebilir.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ani gelişen olaylar karşısında seyahat planları gerçekleştirebilirsiniz. Bu seyahat size iyi gelecek. Yeni sosyal çevre ve dostlar edineceksiniz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir yönetici veya lider konumunda hareket edebilecek bir pozisyondasın. Halihazırda, bir grubun başında bulunuyor olabilirsin. Belki de normal şartlarda böyle pozisyonlarda olmayan bir yaşamın var ise, bugün işler değişebilir. Yönlendirici bir rol üstlenme fırsatı eline geçebilir. Bir otorite figürü olarak etrafa sunacak birçok malzemen olabilir. Uzmanlığını başkalarıyla paylaşmaktan çekinme.

25 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk ilişkileri heyecan verici bir macera veya derin bir kendini keşfetme seansı olarak ilerleyebilir. Sizi diken üstünde tutan bir tür viraj alabilir veya yeni arzular ve ilgi alanlarına çekiliyor olabilirsiniz. Sizi engelleyen zorlayıcı davranışlardan kurtulmanın yollarını arayın, ancak kalbinizi dinlemek yerine harekete geçmekten veya isyan etmekten kaçınmayı hedefleyin.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla, sosyal yaşantınız aktivite kazanacak. Arkadaşlarınızla aranızda güç bağı oluşturacak süreci kazanmalı ve çalışmalarınızda bir hedef seçmeli, işinize sıkı sarılmalısınız.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerinizi gözden geçirmeye çalışmalısınız. Anlaşılabilir adımlar atmadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilirsiniz. Kendinizi en doğru şekilde ifade etmenin yollarını aramanız gerekiyor. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir dönemdesiniz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanın uzakta olması sizi mutsuz ediyor. Bu durum moralinizi bozsa da sevdiğiniz insanın sizi düşündüğünü bilmek kaybettiğiniz morali size yeniden kazandıracak. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler devam ediyor. Yeni birtakım ortaklıklara girebilir değişikalanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz. Fazla tereddüt etmekten kaçınıp, gerektiği zaman, gerekeni yapmak için harekete geçmelisiniz. Para beklediğiniz kişi, size sırt çevirebilir.

25 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>